|

Vigtig støtte til lokale foreninger

Vi har modtaget følgende fra afdelingsdirektør i Nordea i Hadsten Lisbeth Broløs

Et stort antal lokale foreninger og klubber har i løbet af året modtaget en økonomisk håndsrækning fra Nordea-fonden til deres arbejde.

De lokale foreninger og arrangementer i Hadsten og Hammel lokalområde har siden årsskiftet modtaget støtte fra Nordea-fonden. Bland modtagerne kan blandt andet nævnes Hammel Bridgeklub, der har fået økonomisk støtte til indkøb af nye Bridgemates.

Plejecenter Thorsø har modtaget en håndsrækning til en guidet oplevelsestur til Læsø, og Lyngå borgerforening har fået støtte til genudgivelse af bogen ”Julia”.

Hadsten Håndbold har modtaget støtte til udvikling af trænermiljø og trænerkursus for unge og seneste uddeling har givet støtte til samarbejdet mellem Hadbjerg skole, borgerforening i Ødum, Selling og Hadbjerg, HØST IF og menighedsråd til deres opsætning af reformationsjubilæet Høstfestival 2017.

Støtten fra Nordea-fonden udgør ofte beløb på 10-20.000 kroner, og de mange små håndsrækninger udgør en vigtig støtte til vores lokale kultur- og foreningsliv, siger Lisbeth Broløs, filialdirektør hos Nordea i Hadsten.

Nordea-fonden støtter lokale projekter inden for sundhed, motion, natur og kultur med op til 100.000 kr. Det typiske uddelingsbeløb er på 5.000-20.000 kroner. Nordea-fonden støtter kun aktuelle projekter og altså ikke projekter, der allerede er afviklet. Ansøgningerne behandles løbende, men det anbefales at søge i god tid, da der normalt går fire-seks måneder fra ansøgning til eventuel udbetaling af en uddeling.

Kom ind og høre mere om mulighederne i din lokale Nordea eller læs mere på www.nordeafonden.dk

Venlig hilsen

Lisbeth Broløs

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Visionsløse udvalgsformænd…

Visionsløse udvalgsformænd…

I de to første udgaver af den nye ”Lokalavisen FAVRSKOV” er de 7 nye udvalgsformænd i Favrskov Byråd blevet interviewet om deres bud på udviklingen af fremtidens Favrskov ... læs mere
Sat på Spidsen

Sat på Spidsen

Visionsløse Udvalgsformænd ... læs mere
Åbent hus Hadsten Fri Fagskole

Åbent Hus for alle

Åbent Hus på Hadsten Fri Fagskole Går du også og undrer dig over, hvad der sker bag murene på den gamle husholdningsskole i Hadsten? Så kom forbi Hadsten Fri Fagskole lørdag d. 13. januar, hvor skolen holder åbent hus fra ... læs mere
Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

Vestjysk Bank ansætter Henrik Lykke i en ny stilling som Private Banki

For yderligere informationer kontakt Private Banking direktør Henrik Lykke, tlf. 27 27 12 21, email hl@vestjyskbank.dk ... læs mere
Psykologisk entertainment

Psykologisk entertainment

Glemt tid og sted, når Niels Krøjgaard manipulerer med din intelligens og hjerne! ... læs mere
Tilbagetrukne fødevarer

Tilbagetrukne fødevarer

Afvigende lugt fra blæksprutte tuber ... læs mere
SAt på Spidsen

SAt på Spidsen

Er VELFÆRDEN løbet løbsk? ... læs mere
FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

FrivilligCenter Favrskov har ansat leder

Bestyrelsen for FrivilligCenter Favrskov har nu ansat en daglig leder af frivilligcentret. Marie-Cecilie Friis Broundal tiltræder 1. februar 2018 og får til at opgave at skabe en god begyndelse for FrivilligCenter Favrskov i samarbejde med bestyrelsen ... læs mere
BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Nordiske romaner ... læs mere
Færdselsuheld med personskade i Hammel

Færdselsuheld med personskade i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnnerup

Østjyllamds Politi oplyser ... læs mere
Loading...