|

Vind en tur med Tom Møller Kjeldsen i hans Rallybil

til BIRCH/ Tvilum Rallyshow fredag den 9. august

Tom Møller Kjeldsen ved hans Seat Ibiza

Konkurrencen er slut.

Vinderen Carsten Møller har desværre meldt fra da han er forhindret fredag aften. Vi har derfor trukket en ny vinder, og det blev Lone Falkenberg, Hadsten.

Pingvinnyt ønsker Lone tillykke med præmien.

Pingvinnyt og Tom Møller Kjeldsen har en konkurrence i gang på Facebook, hvor du har chancen for at vinde en tur, som passager, i Toms Rallybil til BIRCH/Tvilum Rallyshow. Find konkurrencen på vores Facebook side som du finder HER

Løbet køres fredag aften den 9. august kl. 16.30. Der er tale om det legendariske BIRCH / Tvilum Rallyshow, som køres i Fårvangs industrikvarter.

Da der tale om et Rallysprint på et lukket område, nærmer tophastigheden sig kun omkring ca. 120 km/t

Der køres tre heat a tre omgange. Vinderen af konkurrencen skal sidde ved siden af Tom i et enkelt heat. I de to andre heat er det John Dreyer Sørensen fra Spentrup, der sidder som co-driver.

—————————————————————————————————————-

Af Morten Alstrup

I år er det 40 år siden, at det, der nu hedder Birch / Tvilum Rallyshow, blev kørt for første gang i Fårvang mellem Viborg og Århus. Dengang var det den senere rallylegende Jørgen Nielsen, som i sin Volkswagen Golf GTi vandt første udgave, inden byens egen rallyhelt – Leif Poulsen alias Slagteren – året efter tog den første af fire sejre i streg.

Fredag den 9. august gælder det så årets udgave af Birch / Tvilum Rallyshow.

Stedet er næsten det samme. I 1979 var det ikke i selve Fårvang, man kørte, men i de sidste tre årtier har hastighedsprøven mere eller mindre været den samme. På vejene rundt i Erhvervsparken, hvor de eneste ændringer i prøveforløbet er sket i forbindelse med de forskellige virksomheders nybygninger og ændringer.

Deltagerfeltet er ikke det samme. Dengang var det typisk lokale kørere fra det midtjyske, som deltog, men nu kommer der deltagere fra hele landet. Og det er en række af landets hurtigste rallykørere, som kommer under starterens kommando, når Dannebrog for første gang lægges på forruden og hæves igen klokken 16.45. Her starter det første af de i alt tre indledende heats, der afgør den ordinære konkurrence i de fem forskellige klasser, de 65 tilmeldte rallybiler er fordelt i. Og ligesom det altid har været tilfældet, udvælges aftenens 20 hurtigste mandskaber til at være med i den afgørende alle-mod-alle-finale, som starter klokken 20.45.

Det bliver ikke kun lynhurtige og topmoderne rallybiler, man vil kunne opleve fredag aften i uge 32 i Fårvang. Birch / Tvilum Rallyshow har siden 2004 også haft et fast programpunkt, hvor tempoet er meget lavere. Det er Birch / Tvilum Classic Show, hvor en række veteranbiler og klassiske køretøjer præsenteres for publikum.

—————————————————————————————————————-


Toms og din “arbejdsplads”

Tom Møller Kjeldsen der er indehaver af det lille værksted på toppen af Hingebakken, Hinge Autoværksted, står for alt det praktiske i forbindelse med turen. Tom har kørt rally i rigtig mange år, og vi er sikre på at Tom nok skal få jer begge sikkert i mål.

Tom er en flink og sjov  mand, så vi på Pingvinnyt  er sikker på at vinderen får en fantastisk oplevelse i godt selskab.

Tom kører i en Seat Ibiza 1.4 16V med 165 hk.  Seat er lavet i Spanien.

Der tegnes en obligatorisk forsikring til løbet på vinderen af konkurrencen. Denne tegnes af Tom Møller Kjeldsen hos Dansk Automobil Sports Union, i tilfælde af evt. uheld. Pingvinnyt frasiger sig ethvert juridisk ansvar i forbindelse med turen.

Hvis løbet aflyses, eller der sker noget med Toms bil inden du har fået din ”tur”, er der mulighed for at få en tur i Dronningborg ved Randers dagen efter.  Men det håber vi selvfølgelig ikke sker. Dette aftales i så fald med Tom M. Kjeldsen.

Konkurrencen løber fra søndag den 28-7-2019 og indtil søndag den 4-8-2019 kl. 20.00

Der er forskellige betingelser  til vinderen af konkurrencen, betingelser der skal opfyldes.

Her kommer vinderen til at sidde

—————————————————————————————————————-

Betingelser/oplysninger:

Minimums alder 14 år.

Maximum personvægt ca. 95 kg.

Vinderen skal kunne mødes med Tom, hos ham, 2-3 dage inden løbet.

Vinderen skal acceptere at der tages billeder og laves reportager  i forbindelse med løbet.

Vinderen SKAL være bosiddende i Favrskov kommune.

Vinderen kan godt overdrage præmien til en anden. Hvis dette sker, gælder alle de skrevne betingelser også for denne person.

Vinderen udtrækkes søndag  den 4. august kl. ca. 20.00.

Vinderen får besked i opslaget på Facebook og i en privatbesked på Facebook. Senest et døgn efter udtrækningen, skal vinderen have reageret på disse beskeder. Sker dette ikke, trækkes en ny vinder.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Pingvinnyts kontaktmand til denne konkurrence er Richard Torp Jensen.

Konkurrencen er på ingen måde administreret, støttet eller sponsoreret af Facebook.


Tom klar til start

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Lilleåmarked 2019

Lilleåmarked 2019

Weekenden begyndte med en kraftig regnbyge ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
SPIRITUSKØRSEL i HADSTEN

SPIRITUSKØRSEL i HADSTEN

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
LIONS HINNERUP STØTTER KLUBSAMARBEJDET TEAM FAVRSKOV HÅNDBOLD

LIONS HINNERUP STØTTER KLUBSAMARBEJDET TEAM FAVRSKOV HÅNDBOLD

Hos Team Favrskov Håndbold er der stor taknemmelighed for støtten fra Lions Hinnerup ... læs mere
Milepæl nået i Ældre Sagen Hinnerup

Milepæl nået i Ældre Sagen Hinnerup

Ældre Sagen i Hinnerup krydser 2.000 medlemmer 31. juli indmeldte medlem nr. 2.000 sig i Ældre Sagen Hinnerups lokalafdeling. Vedkommende ønsker at være anonym ... læs mere
Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

Første EUX-student hos NMT El-Service får fagets medalje

Tilbage i maj skrev 21-årige Sebastian Handberg fra Hadsten historie. Han er nemlig den første lærling hos NMT El-Service, der er dimitteret som EUX-student. Nu er svendebrev og fagets medalje også i hus ... læs mere
Nye lokaler klar til elever der mødte efter ferien

Nye lokaler klar til elever der mødte efter ferien

Opstart efter sommerferien er altid en spændende tid, og i år har det været ekstra spændende på Den jydske Haandværkerskole. Hele sommerferien har håndværkerne haft travlt på skolen, så eleverne, nye som tidligere, kunne møde op til ny bistro, nyt ... læs mere
Hvor svært kan det være?

Hvor svært kan det være?

Hver fjerde ældre sygehuspatient bliver genindlagt kort tid efter udskrivelsen. Men et nyt forskningsprojekt fra Aarhus Universitetshospital viser, at man både kan halvere antallet af genindlæggelser og samtidig forkorte de ældres indlæggelsestid ... læs mere
Indbrud i Hinnerup

Indbrud i Hinnerup

Østjyllands Politi ... læs mere
Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Socialdemokratisk minister trækker stikket på Favrskov-skoles frihedsprojekt

Af Birgit Liin, byrådsmedlem og borgmesterkandidat for Venstre i Favrskov, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 429.

Ugens naturbilleder nr. 429.

Idag kommer du med til Grenå og omegn på dage med skønt sommervejr ... læs mere
Loading...