|

Wineboutique fordobler engagement i Hadsten Håndbold

af PR-og Eventschef i Hadsten Håndbold

 Flemming og Rikke
 

Det er efterhånden 2 år siden Flemming og Rikke første gang engagerede sig i Hadsten Håndbold. Siden er samarbejdet blevet intensiveret og sidste år forhøjet. Nu sker det så igen, når Wineboutique.dk går fra at være SølvPartner til at tegne et Guldpartnerskab.

Det gør man bl.a. for at understøtte det fantastiske arbejde der sker i Hadsten Håndbold, beretter Flemming Nielsen.
”Vi har jo nu set over de seneste år, hvilken vild udvikling klubben har været igennem, både hvad angår en flot medlemsvækst, men også kommercielt ift. den måde de agere omkring og fremviser deres samarbejdspartnere på. Det vil vi gerne være med til at understøtte, også i den svære situation som foreningslivet kan kigge frem imod, grundet Corona-krisen”, udtaler Flemming.

Simon Olsen, Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, glæder sig over den gode nyhed i denne tid.
”Det er uden tvivl en helt fantastisk nyhed, at Wineboutique.dk ønsker at løfte deres engagement i klubben. Jeg tror at vi, ligesom alle andre foreninger, gruer for hvad fremtiden må bringe. Vi har gang i nogle helt vildt gode ting i klubben, men det kan vi også fordi vi igennem en årrække har oplevet en enorm støtte fra bl.a. folk som Flemming og Rikke i Wineboutique.dk. Det ville være så ærgerligt at skulle kigge imod afvikling, fremfor udvikling og aftalen her er med til at sikre fortsat udvikling både for børn og unge, samt vores voksne i klubben”, forklarer Simon.

Det er dog ikke kun Corona-krisen der har gjort at Wineboutique.dk har valgt ikke blot at forlænge, men også at fordoble sponsoratet.
”Vi har været enormt glade for vores samarbejde indtil nu, hvor vi føler vi får enormt meget tilbage fra klubben også, både i markedsføring og i nye kunder i butikken. Kendskabsgraden er simpelthen blevet hævet i denne periode, og det kan vi bl.a. takke Hadsten Håndbold for. Når vi føler det, så er vi naturligvis også klar til at tage endnu et skridt for at øge det vi får tilbage endnu mere”, udtaler Flemming.

Aftalen løber for den kommende sæson, hvor Wineboutique og Hadsten Håndbold vil være vært for forskellige arrangementer, et nyt tiltag sammen og en masse eksponering i og omkring kampene i vestjyskBANK Arena i Hadsten.

 

Facts om Wineboutique.dk:
Wineboutique ligger med fysisk butik 1 km udenfor byskiltet til Hadsten, på Faurskovvej i hyggelige omgivelser. Her vil du møde farvestrålende vimpler og flotte skilte, som viser af de over 100 år gamle bygninger huser en stor vinhandel med over 100.000 flasker vin og spiritus.
Herfra drives både butikken Wineboutique og webshoppen Wineboutique.dk af ægteparret Flemming og Rikke Nielsen – som under den nuværende Corona-krise har haft run på, fordi de lokale bl.a. har fundet vej til butikken, ligesom de har opdaget en stor online vinhandel, som leverer helt til døren i Favrskov, Randers og Aarhus.

Wineboutique har ligget i Hadsten i 8 år og udspringer af firmaet Wineconsult, som beskæftiger sig med hjælp til restauranter og eksterne firmaer indenfor branchen.

Rikke Svanhede og Flemming Nielsen driver virksomheden til daglig og Flemming er uddannet oenolog fra vin-universitetet i Bordeaux. Det første år solgte de 1.000 flasker – i dag er tallet 100.000.

Når man først træder ind i vinhandlen er man ”solgt”, på grund af det rustikke og antikke look, som der er gennemsyret igennem lokalerne. Her er de i gang med en udvidelse, hvor der bl.a. også vil blive et rum med romfade, hvor man kan tilkøbe anparter heri.

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Å vil have fast ø-læge på Anholt

Å vil have fast ø-læge på Anholt

Af Rasmus Foged, Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland og Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland ... læs mere
Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner fra torsdag 28. maj 2020. Der opfordres til brug af tidsbestilling her på hjemmesiden, på borger.dk eller via telefon 89 64 10 10 ... læs mere
Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Den 1. juni tiltræder Jesper Kofoed Petersen stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen kommer fra en stilling som områdeleder i elafdelingen på DjH, og er derfor et velkendt ansigt på skolen ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Virksomhederne er meget tilfredse med Jobcenter Favrskovs virksomhedsservice ... læs mere
Søren Frandsen er blevet radikal.

Søren Frandsen er blevet radikal.

Socialistisk Folkepartis byrådsmedlem i Favrskov Kommune, Søren Frandsen, har inden for kort tid haft to læserbreve i medierne om trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE"

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE”

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde ... læs mere
Loading...