|

Anders G. Christensen vil være formand for regionsrådet

Et stærkt og trygt, offentligt sundhedsvæsen er en af de vigtigste grundsten i vores fælles velfærdssamfund. Det er vigtigt for os alle som danskere.

Anders G. Christensen – Venstre

For mig er det vigtigt, at vi hele tiden arbejder på, at det er patienten, der sættes i centrum og dermed mennesket foran systemet.  Vi har i Region Midtjylland et godt sundhedsvæsen, men der er mange steder, det kan og skal gøres bedre.

Den opgave vil jeg gerne være med til at løse og løfte som formand for Region Midtjylland. Derfor har jeg, på baggrund af en række opfordringer, valgt at gå efter at blive Venstres spidskandidat til regionsrådsvalget i november måned næste år.

Der er ingen tvivl om, at det bliver en kæmpe opgave, og hvis Venstres medlemmer i Region Midtjylland betror mig opgaven som spidskandidat på opstillingsmødet, så er jeg klar til at bruge mine vågne timer på at arbejde for, at vi får et endnu bedre sundhedsvæsen i Region Midtjylland.

Venstre har om nogen arbejdet for et sundhedsvæsen i verdensklasse. Det skal vi blive ved med.

Alt for mange patienter oplever fortsat at falde mellem to stole, når de har brug for pleje og behandling. Alt for mange oplever fortsat at skulle rejse langt for selv simple behandlinger, som kunne håndteres langt tættere på den enkelte dansker. Og alt for mange oplever, at vores dygtige medarbejdere i sundhedsvæsenet bruger deres tid forkert i stedet for på det arbejde, som de brænder for. Det er ikke i orden, og der er et stort behov for at gøre noget ved det.

Det vil jeg arbejde for som regionsrådsformand. Det vil også være en politisk ambition for mig at nedbringe udgifterne til administration og i stedet bruge pengene på patienterne.

Yderligere oplysninger:

Anders G. Christensen, tlf. 20229806.

 

Fakta om Anders G. Christensen

Anders G. Christensen har været byrådsmedlem for Venstre i Hadsten og Favrskov Kommuner siden 1994 og var i årene 2002-2010 valgt som borgmester. Siden folketingsvalget 2019 førstesuppleant til Folketinget for Venstre i Østjylland. Medlem af Venstres hovedbestyrelse og i landsstyrelsen for LOF.

Student og uddannet landmand. Var forud for perioden som borgmester driftsleder og forvalter på flere større landbrug. Efterfølgende blandt andet klubchef i Aarhus 1900 Atletik/Motion og har de seneste år drevet selvstændigt firma med ledelsesrådgivning. Medlem af en række bestyrelser.  

Anders G. Christensen er 58 år og bor i Hadsten sammen med hustruen Jane og to plejebørn. Parret har også tre voksne døtre og to børnebørn.

 

 

 

Kommentarer til “Anders G. Christensen vil være formand for regionsrådet

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Fuld butikstyv i Netto

Fuld butikstyv i Netto

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Information om coronasituationen

Information om coronasituationen

Her kan du finde information og seneste nyt om situationen i Favrskov Kommune i forbindelse med udbruddet af corona ... læs mere
Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Det samlede salg af huse, ejerlejligheder og sommerhuse gør tredje kvartal i 2020 til det bedst sælgende i 10 år. Det viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
0,5 procent-lånfløser 1 procent-lån

0,5 procent-lånfløser 1 procent-lån

Rentefald: Nu kan du få et 30-årigt lån med en rente 0,5 procent ... læs mere
Høj Stene ved Gudenåen indviet

Høj Stene ved Gudenåen indviet

Favrskov fik torsdag 8. oktober 2020 sin nyeste og ældste attraktion: Skibssætningen Høj Stene ved Gudenåen ved Vejerslev ... læs mere
Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Følg med i Knæk Cancer ... læs mere
Vind 10.000 kroner: Fortæl, hvor meget du bevæger dig

Vind 10.000 kroner: Fortæl, hvor meget du bevæger dig

Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på danskernes bevægelsesvaner ... læs mere
Bilejer overraskede tyv

Bilejer overraskede tyv

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi ... læs mere
Loading...