|

3F og Hadsten Håndbold øger samarbejdet markant

af Simon Olsen,Salgs- og Eventchef for Hadsten Håndbold

Simon Olsen og Kaj Høstrup

 

For under 1 år siden indgik 3F Søhøjlandet og Hadsten Håndbold en ny stor sponsoraftale, som i løbet af den forgangne sæson er blevet ført ud i livet. Det har været med en så stor tilfredshed hos begge parter, at man efter en ret kort dialog om fremtiden fandt frem til at man ville fordoble aftalen fra den kommende sæson.

Det er noget som glæder Salgs- & Eventchef i Hadsten Håndbold, Simon Buus Olsen.
”Jeg er enormt glad for den korte og utrolig konstruktive dialog Kai og jeg har haft om fremtiden. Vi har fundet en aftale som vi begge kan se os godt i, og så vil skabe en stor værdi for begge parter.
I denne sæson var det meget målrettet 1. divisionsholdet, men fremover bliver samarbejdet bredere og jeg glæder mig til at vi kan præsentere den ”fulde pakke”, for hvordan det skal mundes ud over hele klubben”, fortæller Simon.

Kai Høstrup er chef for 3F’s afdeling i Søhøjlandet som dækker over både Skanderborg og Favrskov Kommune. Han er også rigtig glad for ikke blot forlængelsen, men også at man er blevet enige om en betragtelig hævelse af samarbejdet.
”Vi er utrolig glade for vores indtil videre korte samarbejde med Hadsten Håndbold. Vi er meget optagede af foreningslivet og den del af familielivet som bliver levet i hallerne med håndbold, og det fællesskab det skaber mellem mennesker. Her er Hadsten Håndbold utrolig inspirerende at følge, fordi de virkelig udlever deres kerneværdier om fællesskab og sammenhold, som jo ligger meget op ad vores værdier.
Vi vil gerne understøtte vores medlemmer i fritids- og idrætslivet og her passer Hadsten Håndbold rigtig godt ind for os”, udtaler Kai.

I denne tid står foreningslivet overfor en usikker fremtid, fordi uvisheden om hvordan økonomien vil se ud om 6-12-18 måneder er svær at spå om. Derfor er Simon Buus Olsen også meget glad for at bl.a. 3F følger i sporet på flere andre partnere og hæver deres aftaler markant.
”Jeg oplever en enorm opbakning til os i denne tid, det er faktisk helt vildt og jeg er så ydmyg og stolt over at både små og store lokale virksomheder af hver en art bakker så stærkt op omkring os i denne tid.
Kai og 3F er virkelig med til at sikre vi i den kommende sæson kan kigge mod udvikling af en masse nye koncepter og initiativer vi har på tegnebrættet. Dem havde vi måske ellers udskudt eller helt droppet, men nu bliver de sat i verden og det bliver virkelig godt”, beretter Simon.

Det er bl.a. også en af grundene til at Kai og 3F var hurtige til at melde sig på banen om en forlængelse af aftalen.
”Vi ser jo med fra sidelinien på alle de gode initiativer som Hadsten Håndbold sætter i gang, det er virkelig imponerende. Det vil vi naturligvis gerne være en del af at sikre, at det ikke stopper – men kan fortsætte og blive sat i verdenen for børn og unge i Hadsten og Favrskov generelt. Det glæder vi os meget til at følge over det kommende år”, slutter han af.

Aftalen løber for hele den kommende sæson 2020/2021. De helt konkrete detaljer af udvidelsen af aftalen, bliver offentliggjort senere.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Å vil have fast ø-læge på Anholt

Å vil have fast ø-læge på Anholt

Af Rasmus Foged, Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland og Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland ... læs mere
Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner

Borgerservice genåbner fra torsdag 28. maj 2020. Der opfordres til brug af tidsbestilling her på hjemmesiden, på borger.dk eller via telefon 89 64 10 10 ... læs mere
Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Den 1. juni tiltræder Jesper Kofoed Petersen stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen kommer fra en stilling som områdeleder i elafdelingen på DjH, og er derfor et velkendt ansigt på skolen ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Virksomhederne er meget tilfredse med Jobcenter Favrskovs virksomhedsservice ... læs mere
Søren Frandsen er blevet radikal.

Søren Frandsen er blevet radikal.

Socialistisk Folkepartis byrådsmedlem i Favrskov Kommune, Søren Frandsen, har inden for kort tid haft to læserbreve i medierne om trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
Loading...