|

40.000 sponsorkroner skal hjælpe med uddannelse af frivillige i Thorsø-Tungelund IF

Sponsoraftale med energiselskabet OK

Thorsø-Tungelund Idrætsforening har via sponsoraftalen med energiselskabet OK fået udbetalt over 40.000 kroner i sponsorstøtte.

Udover Thorsø Tungelund Idrætsforening og HSK Fodbold støtter energiselskabet OK omkring 2.000 klubber og foreninger i hele landet. Foto: OK.

Der er et stort sponsorbeløb på vej til Thorsø-Tungelund Idrætsforening, der med foreningens sponsoraftale med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i klubkassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningen, der i stedet for en sponsorcheck på 32.197,26 kroner nu kan se frem til hele 41.856,44 kroner. Et beløb, der naturligvis glæder Dan Brandt, der er formand i Thorsø-Tungelund Idrætsforening.

”For en forening som Thorsø Tungelund IF betyder den ekstra støtte fra OK, at vi får lidt flere midler at gøre med i et hårdt presset år. Der er ingen tvivl om, at coronapandemien har sat sine spor i foreningen og fortsat gør det. Vi har på den korte bane mistet op til 40 procent af vores indtægter, hvilket betyder rigtig meget,” siger han.

”Alle vores sponsorater falder ind i en fælles breddeforening og driften heraf. Men en af de ting, som OK sponsoratet gør, er, at vi kan blive ved med at uddanne vores frivillige med de kurser, de måtte have brug for.”

Penge på vej til HSK Fodbold

Også HSK Fodbold i Hadsten kan se frem til ekstra sponsorkroner via sponsoraftalen med OK. 22.448,13 kroner bliver det til i alt for fodboldklubben, der udover at takke de lokale bilister kan sende en venlig tanke til Kvickly Hadsten.

Det er nemlig OK og Kvickly Hadsten, der udbetaler sponsorkronerne til HSK Fodbold. OK’s kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

30 procent ekstra fra OK

Thorsø-Tungelund Idrætsforening og HSK Fodbold er to ud af omkring 2.000 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, der er salgsdirektør i OK.

Kontakter
 

Har du spørgsmål, kan du kontakte kommunikationsmedarbejder Asbjørn Schmidt på ASHS@ok.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

PET Petersen er kommet med dette indlæg

PET Petersen er kommet med dette indlæg

Jeg har skrevet et lille læserbrev vedr.socialdemokraternes flygtninge og indvandrere politik ... læs mere
Indbrud i Lyngå

Indbrud i Lyngå

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skare Food A/S tilbagekalder to partier af kogt skiveskåret roastbeef ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ønsker en læreplads som tømrer

Ønsker en læreplads som tømrer

Dennis Engelstad vil gerne i lære, som tømrer ... læs mere
Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Skovgruppen i Børnehuset Vesterskovvej  i Hadsten kunne i dag hejse det grønne flag sammen med borgmesteren ... læs mere
Forslag fra Flemming

Forslag fra Flemming

Hvem er Flemming ??? ... læs mere
Hadsten Skakklub - afholdt generalforsamling

Hadsten Skakklub – afholdt generalforsamling

Det er under respekt af coronaen lykkedes Hadsten Skakklub at komme i gang igen ... læs mere
Nyt mødested i Thorsø -

Nyt mødested i Thorsø –

få en snak -så er du ikke alene ... læs mere
Loading...