|

700 tyrolere festede løs i VestjyskBANK Arena i Hadsten

For 5. år afholdt Hadsten Håndbold den nu snart traditionsrige Hadsten Bierfest, hvor over 700 tyrolerklædte gæster, skabte en fantastisk fest fra 12:00-20:00 i VestjyskBANK Arena i lørdags.

Tekst og foto : Simon Olsen

 

Billetterne til festen blev revet væk, så man i slutningen af maj måned 2019 kunne meldte totalt udsolgt, blot 20 dage efter man satte billetterne til salg.
”Et af grundlagene for vores succes med Bierfesten, er alle de fantastiske frivillige mennesker, der støtter op og hjælper til undervejs i processen. Vores 16 ambassadører der sælger billetterne på rekordtid er nogen af dem. Men der er så mange der vil hjælpe til og det sætter vi enorm stor pris på”, fortæller Bjarne Frislev, der sammen med Lars Bager, er 2 af hovedmændene bag festen.

Sådan ser baren ud før det går løs

 

”TopSeven, der er dem vi arbejder sammen med omkring konceptet, roser også vores fest lige fra opsætning, afvikling og til oprydning bagefter. Herudover er det jo fantastisk at kunne afholde en fest, hvor vores 4-6 dørmænd, ikke har en eneste ting at skulle lave under festen, folk er her simpelthen bare for at holde en fest og det holder de så”, fortsætter Bjarne.

Hadsten Bierfest kommer tilbage sidste lørdag i januar igen i 2021 og billetterne sættes til salg i midten af maj 2020. Her vil deltagerne fra årets fest, have mulighed for først at købe deres billetter ved deres ambassadører og så sættes de resterende i udbud derefter.

Så er der dækket op til de 700 gæster 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

PingvinNYT har modtaget følgende fra Pensionistforeningen Fællesudvalg ... læs mere
Midt i en corona-tid

Midt i en corona-tid

Verden er ”af lave”. I bogstaveligste forstand… ... læs mere
Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

På overfladen ser det ud til, at samfundet næsten ligger stille, men stor aktivitet på undervisningsområdet sikrer skole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever god undervisning i en krisetid. Den jydske Haandværkerskole har netop afviklet sin første virtuelle svendeprøve ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: GODTNATHISTORIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Rørende naboomsorg!

Rørende naboomsorg!

Søndag eftermiddag afleverede en sød nabo en indpakket paptallerken med to hjemmelavede flødeboller og et sødt brev. Man kan kun blive rørt og i godt humør over sådan en dejlig gestus ... læs mere
Loading...