|

Ældre Sagen og Interflora hylder frivillige

Socialhumanitær ansvarlig i Ældre Sagen Hinnerup, Gitte Eibye, er en af dem

Over hele landet hjælper Ældre Sagens frivillige til at gøre livet nemmere for udsatte ældre under Corona-krisen. Ældre Sagen og Interflora er gået sammen om at fejre frivillige, der gør   en ganske særlig indsats.

Corona-virussen har lagt sig tungt hen over Danmark, og som bekendt er ældre mennesker relativt mere udsatte. Mange har brug for ekstra hjælp i denne svære tid, hvor vi skal holde os for os selv.

I Ældre Sagens 215 lokalafdelinger, heriblandt Hinnerup, arbejder frivillige på højtryk for at hjælpe og sprede glæde. De  ringer om morgenen og hører, om alt er ok, og som besøgsvenner holder de kontakt via telefon og Skype, ligesom vores pc-hjælpere forsøger at løse problemer pr. telefon.

Gennem et samarbejde mellem Ældre Sagens lokalafdelinger og blomster- og gavekæden Interflora har lokalafdelingerne udvalgt 215 frivillige, som gør en helt særlig indsats i denne tid.

Interflora sponserer og sender en blomsterbuket og en personlig hilsen hjem til den frivillige som den lokale Ældre Sagen-afdeling har udpeget.  I Hinnerup har lokalforeningen valgt Gitte Eibye. (Lokalformand Hugo Strunge Frank fortæller om den særligt udvalgte, der har været frivillig hos Ældre Sagen i BY i 7 år):

“Gitte er lokalbestyrelsesmedlem med ansvar for al socialhumanitært, herunder vågtjenesten, som hun sidste år gjorde en stor indsat for at få etableret. Under Coronakrisen hr Gitte talt i telefon med besøgsvenner og besøgsværter for at omlægge besøg til telefonbesøg, og hun har lagt timers arbejde i igen at få vores tryghedsopkald op at stå med 4 nye ringere og budskabet er rundsendt med Favrskov Mad og hjemmeplejen. Gitte er en rigtig ildsjæl.”

Ældre Sagens direktør, Bjarne Hastrup, understreger, at der er god grund til at hylde de frivillige:

“De frivillige, der modtager en buket blomster, fortjener i høj grad at blive hyldet. De modtager buketten på egne vegne, men også på vegne af de tusindvis af frivillige i Ældre Sagen, der selv i disse tider gør en stor indsats for ældre mennesker, der har behov for hjælp”.

Hos Interflora er man glad for at kunne minde hinanden om og sætte pris på, at nogen gør en ekstra stor indsats for andre mennesker i en svær tid:

“Så godt som alle danskere er påvirket af Corona-krisen og kæmper for at få det hele til at hænge sammen. Ældre Sagens frivillige gør en enorm indsats for at støtte og hjælpe i Hinnerup. Hos Interflora er det os en glæde at vise, hvor vigtigt det er at gøre noget for andre i en svær tid,” fortæller Søren Flemming Larsen, administrerende direktør for Interflora Danmark.

Blomsterbuketterne, som sendes til de 215 frivillige, bindes og leveres sikkert til døren af lokale Interflora-blomsterhandlere over hele Danmark.

Venlig hilsen

Hugo Strunge Frank
Birkhøjen 2B
8382 Hinnerup
23329819

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Følg med i Knæk Cancer ... læs mere
Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen ... læs mere
Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Bor du i en kommune med mange indbrud, kan prisen på din indboforsikring stige markant, også selvom der ikke er mange indbrud i lige netop dit område ... læs mere
Helt og aldeles grotesk!

Helt og aldeles grotesk!

EU har bremset dansk tiltag mod rygning ... læs mere
2 indbrud iFavrskov

2 indbrud iFavrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Stemningsfuld søndagsmusik i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 491.

Ugens naturbilleder nr. 491.

Efteråret er halvvejs og på søndag er sommertid helvejs. Om vi vil eller ej, er det den mørke tid vi går i møde. Dette giver anledning til at nyde det farverige efterårsløv, for inden længe er det væk ... læs mere
KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

Danmarks Naturfredningsforening viser nye film om de flotteste naturperler i Favrskov ... læs mere
Fuld butikstyv i Netto

Fuld butikstyv i Netto

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Information om coronasituationen

Information om coronasituationen

Her kan du finde information og seneste nyt om situationen i Favrskov Kommune i forbindelse med udbruddet af corona ... læs mere
Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Det samlede salg af huse, ejerlejligheder og sommerhuse gør tredje kvartal i 2020 til det bedst sælgende i 10 år. Det viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
Loading...