|

BIBLIOTEKERNE ANBEFALER

Fodboldbøger

ALT OM ZLATAN

FAGBOG Fodboldfeberen er over os og snart gælder det de afsluttende kampe i Euro 2016. Når vi nu ikke selv er med, er det ok at holde lidt med vores broderland Sverige. I skrivende stund har Zlatan meldt ud, at han slutter på det svenske landshold. I denne fanbog finder du alt hvad der er værd at vide om den svenske stjernespiller. Du vil kunne læse om hans tidlige år og om hans karriere i bl.a. Ajax, Juventus, Barcelona og på landsholdet. Bogen er fyldt med flotte billeder og fakta om Zlatans rekorder m.m. Et rigtigt hit af en bog for de 10-16 årige fodboldfans.

Zlatan Ibrahimovic – den ultimative fanbog. Af Adrian Besley

 

REN FODBOLDMAGI

ROMAN Fra Norge er der kommet en ny serie skrevet af en tidligere professionel fodboldspiller som debuterer som børnebogsforfatter. Det er foreløbig blevet til to spændende fodboldbøger med venner, kærlighed og fodboldmagi for boldglade piger og drenge fra 10 år. Her kan du læse om den 12-årige Mikke og hans venner. Han er en middelgod spiller med lav selvtillid. På et krydstogt i Middelhavet får Mikke fat i et magisk anførerbind, der har tilhørt selveste Maradona! Anførerbindet hjælper både Mikke på fodboldbanen mod ærkerivalerne og med smukke Kari, som han er vild med. Romanen er krydret med fodboldfakta og man kan tydeligt mærke, at forfatteren har fodbolden inde under huden. Det er medrivende bøger, hvor der er noget på spil både på banen og udenfor, med familie, venner og den første forelskelse.

Maradonas magi. Af Arild Stavrum

 

DEN NYE TRÆNER

ROMAN Det er faktisk svært kun at anbefale tre bøger på denne plads, for når det gælder fodbold, har vi bare så mange gode serier på børnebiblioteket. Eksempelvis er 16. bind om det legendariske fodboldhold Cippoline i serien Mål! nu landet på dit bibliotek. Sæsonen starter skidt for holdet. Træneren Gaston Champignon skal til udlandet i flere måneder, og Spillo er blevet tilbudt en plads hos rivalerne Accademia Blu. Han har svært ved at beslutte sig, så kammeraterne prøver at overtale ham til at blive. Gaston Champignons bror, Jerome fra Paris overtager træningen og hans stil er anderledes end den holdet er vant til. Serien er for de 10-12-årige fodboldfans.

Spillos valg. Af Luigi Garlando

 

Denne uges anbefalinger er skrevet af Rebecca Munk Jepsen. Du kan finde flere tips på www.favrskovbib.dk

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: Bibliotekarer i bøger ... læs mere
Sukker i sækkevis

Sukker i sækkevis

Chauffør Kristian Mainz er vant til at agere "julemand". Her er han med sin store lastvogn. Foto: J. Kr. Søgaard ... læs mere
UD I NATUREN (26)

UD I NATUREN (26)

I dag kommer du med til Løjstrup Hovedgård beliggende mellem Laurbjerg og Langå - et dejligt sted med flot natur😊 ... læs mere
Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Cykelstier og vejgrøfter er ikke skraldespande! ... læs mere
Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Anledningen er HSK`s 100 års jubilæum ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år ... læs mere
SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

17% APPASSIMENTO🚨 fra Skjold Burne ... læs mere
Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

MitID erstatter NemID ... læs mere
LÆSERBREV

LÆSERBREV

K: Trin(bræt) til at få bygget ungdomsskolen i Hadsten ... læs mere
Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...