|

Blå aften i Sløjfen

Kom med til en aften hvor Østdanmark, Vestdanmark, England og Finland mødes i et musikalsk overflødighedshorn af lækre blå toner, når Blues Explosion tirsdag d. 3. november tager publikum hele vejen rundt i bluesens verden.

Selv om bandet er en nyere konstellation, er der tale om erfarne musikere, og ifølge en anmelder var der ikke antydning af ”nybegynderband”, da de tilbage i efteråret 2019 spillede deres anden koncert på debut-turnéen.

Aftenen vil byde på bl.a. Big Creek Slim solo, Samantha Smith og Christian Bundgård alene sammen, Big Creek Slim med band – og duet med Samantha. Samt alle samlet på scenen sammen til et fyrværkeri af en lang blå finale.

Koncerten starter kl. 19.30, men der er mulighed for ved billetkøb at tilkøbe en buffet fra Skafferiet i Hinnerup. Den serveres fra kl. 18. Billetter kan købes via hadstenkulturhus.dk eller på dit lokale bibliotek i Favrskov.

 

BLUES EXPLOSION ER:

BIG CREEK SLIM (vokal, guitar) – Årets Danske Bluesnavn 2015, DMA Årets Blues Album 2016 og 2017. Han har en stemme og blues-feeling uden lige. Hans blues er inspireret af bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker.

SAMANTHA SMITH (vokal) – Den engelske sangerinde har sunget gospel, blues, soul og jazz siden barnsben. Hun har sunget backing for en perlerække af andre kunstnere blandt andre Paul McCartney, Tina Turner, Simply Red, George Michael, Depeche Mode, Mariah Carey og Andrew Lloyd Webber.

PETER NANDE (mundharpe) – Årets Danske Bluesnavn 2007, en del af Big Creek Slim Band, Blues Jamboree og trioen Lothar, Nande & Schack.

MIKKO PELTOLA (trommer) – Finlands førende blues trommeslager, har sammen med sit faste finske band Tomi Leino Trio været backing band for stort set samtlige amerikanske blues artister.

NIELS NELLO MOGENSEN (bas) – Startede i 1980 i Danmarks første punk-band Lost Kids, og har været en fast del af Aarhus’ blues-miljø siden blues-boomet sidst i 80’erne.

CHRISTIAN BUNDGÅRD afløser Troels Jensen som desværre gik bort i juli måned efter kort tids sygdom. Christian tilhører den nye unge generation af danske blues pianister. Han har spillet med og fået undervisning af bl.a. Troels og også af Hans Knudsen og Esben Just. Desuden er Christian en glimrende sanger.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 bilister nøjedes ikke med at køre bil, da de kørte bil i uge 47. De benyttede håndholdt mobil under kørslen, og de kan nu se frem til en bøde ... læs mere
KvægNYT:

KvægNYT:

ARLAS økologerne skal være med i 3-hjerte ordning ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er der julehistorier

Så er der julehistorier

K.V Svendsen skriver igen! ... læs mere
Færdselsuheld i Ødum

Færdselsuheld i Ødum

af Østjyllands Politi ... læs mere
Bittert nederlag i Odense

Bittert nederlag i Odense

23. november 2020 08:08 , af Simon Olsen ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
DANBOLIG oplyser

DANBOLIG oplyser

LÆS VIDERE ... læs mere
Jule-soul i Sløjfen

Jule-soul i Sløjfen

Nogle traditioner skal der holdes fast i – også under en pandemi. Én af disse er julekoncerten i Sløjfen den første søndag i december ... læs mere
Hadsten Håndbold  har nye ideer

Hadsten Håndbold har nye ideer

af Eventchef Simon Olsen ... læs mere
Loading...