|

BREAKING: Ny udvidelse af idrætsfaciliteterne i HKIC

Nyt kampsportscenter ved Hadsten Kultur- & Idrætscenter bliver nu en realitet.

 

Gennem det seneste års tid har der været tanker om endnu en udvidelse af Hadsten Kultur- & Idrætscenter, som senest i August 2018 kunne holde officiel åbning af en ny Hal 2, ny café, fitnessrum og renoverede gymnastiksale.
Bestyrelsen har kigget på forskellige muligheder, fortæller formand for bestyrelsen Rene Jensen.
”Vi ønskede at en udvidelse skulle være en fremtidssikret løsning, der både var fleksibelt omkring anvendelse, og til gavn for flest mulige idrætsudøvere i Favrskov Kommune. Vi indledte derfor en dialog med Favrskov Taekwondo Klub, og ideen til et kampsportscenter blev der arbejdet videre med”, berette formanden.

 

Favrskov Taekwondo Klub ville gerne være en del af det fællesskab og dynamik af sportsgrene og foreningerne der allerede var i centeret, og var faktisk på udkig efter nye faciliteter.

 

Processen og projektet tog rigtig form hen over foråret, med møder i bestyrelserne og hos kommunen – og blev endelig godkendt af byrådet i Favrskov kommune i starten af maj måned.
”Under hele processen har Nodo Arkitekter og Torben Bonne været en fantastisk samarbejdspartner, og det var helt naturligt for os at Nodo stod for beskrivelsen af projektet, da de også var arkitekter på vores seneste udvidelse og ombygning for efterhånden 3 år siden.
Torben kender vi jo fra dengang, og var også involveret i de tidligere planer om et motionscenter, oveni han er helt lokal”, fortæller Rene videre.

 

Lige inden sommerferien blev projektet sendt i udbud som totalentreprise – og i dag er kontrakten blevet underskrevet med HPH Totalbyg A/S fra Hinnerup.

”Vi er superglade for at også blev et lokalt byggefirma der vandt ”ordren” – og har allerede haft et indledende møde med HPH. De virker allerede meget engageret og kompetente til opgaven, og jeg er sikker på det bliver et godt samarbejde”, slutter formanden af.

 

Tidsplanen for projektet er under udarbejdelse, men forventes at stå klar til sommerferien i 2021.

For yderligere kommentarer kan Rene Jensen kontaktes på 21428872.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Fuld butikstyv i Netto

Fuld butikstyv i Netto

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Information om coronasituationen

Information om coronasituationen

Her kan du finde information og seneste nyt om situationen i Favrskov Kommune i forbindelse med udbruddet af corona ... læs mere
Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Det samlede salg af huse, ejerlejligheder og sommerhuse gør tredje kvartal i 2020 til det bedst sælgende i 10 år. Det viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
0,5 procent-lånfløser 1 procent-lån

0,5 procent-lånfløser 1 procent-lån

Rentefald: Nu kan du få et 30-årigt lån med en rente 0,5 procent ... læs mere
Høj Stene ved Gudenåen indviet

Høj Stene ved Gudenåen indviet

Favrskov fik torsdag 8. oktober 2020 sin nyeste og ældste attraktion: Skibssætningen Høj Stene ved Gudenåen ved Vejerslev ... læs mere
Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Følg med i Knæk Cancer ... læs mere
Vind 10.000 kroner: Fortæl, hvor meget du bevæger dig

Vind 10.000 kroner: Fortæl, hvor meget du bevæger dig

Er du mest til gåture eller sofahygge? Løb eller ludo? Forskningsprojektet Danmark i Bevægelse sætter nu fokus på danskernes bevægelsesvaner ... læs mere
Bilejer overraskede tyv

Bilejer overraskede tyv

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi ... læs mere
Loading...