|

Brev i e-Boks giver pas og kørekort til tiden

Borgerservice i Favrskov Kommune er begyndt at sende påmindelsesbreve ud til borgerne, når der er tre måneder til, at deres pas eller kørekort udløber.

Der ryger også en påmindelse af sted i e-Boks, når børnenes pas udløber. Da der er tre måneder til udløbsdatoen, har borgeren god tid til at bestille en tid i Borgerservice for at få det nye kørekort eller pas i hus. De borgere, som er fritaget for digital post, vil modtage et påmindelsesbrev i den almindelige postkasse, så ingen bliver glemt.

Hanne Skytte, afdelingsleder i Borgerservice, har lyttet til erfaringerne med påmindelsen i sit kommunenetværk:
– Erfaringerne har været rigtig gode, og vi har nu gjort det i tre uger, og indtil videre har vi også kun fået positive tilbagemeldinger fra borgerne. Som udgangspunkt er de glade for at blive mindet om, at det nu er ved at være tid, da de ind imellem selv glemmer det eller kommer for sent i tanke om det, når de eksempelvis skal på ferie.

Pas- og kørekortssystemet Biometric giver netop mulighed for at udsende disse breve automatisk. Hanne Skytte mener også, at påmindelserne giver et mere harmonisk arbejdsflow i Borgerservice.
– Vi får spredt betjeningerne mere ud på året og undgår, at der bliver for lang ventetid i nogle perioder. Desuden gør vi noget for at undgå, at folk kører rundt med udløbne kørekort eller panikken ved at opdage, at passet er udløbet, og nu skal man på ferie, siger Hanne Skytte.

Dato:27. februar 2020

Senest opdateret:

27. februar 2020

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Midt i en corona-tid

Midt i en corona-tid

Verden er ”af lave”. I bogstaveligste forstand… ... læs mere
Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

På overfladen ser det ud til, at samfundet næsten ligger stille, men stor aktivitet på undervisningsområdet sikrer skole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever god undervisning i en krisetid. Den jydske Haandværkerskole har netop afviklet sin første virtuelle svendeprøve ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: GODTNATHISTORIER PÅ E-REOLEN ... læs mere
Rørende naboomsorg!

Rørende naboomsorg!

Søndag eftermiddag afleverede en sød nabo en indpakket paptallerken med to hjemmelavede flødeboller og et sødt brev. Man kan kun blive rørt og i godt humør over sådan en dejlig gestus ... læs mere
ET SJÆLDENT GODT MØDE

ET SJÆLDENT GODT MØDE

Om taknemmelighed, om livslæring, om tilfredshed ved livet. Tankevækkende ord af Ole Juul - passer perfekt til tiden ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Loading...