|

Den fælles HØST

HØST – Hadbjerg Ødum Selling Tidende – er et produkt af mange års fælles historie og identitet


Bag HØST står borger- og grundejerforeninger, forsamlingshuse, Hadbjerg Skole, HØST IF og Ødum-Hadbjerg Menighedsråd. I alt otte bestyrelser er repræsenteret i HØST-redaktionen.
Vi kan ikke forestille os HØST-området uden en fælles kommunikationsplatform.
Ud over at annoncere vores spændende arrangementer, arbejder foreningerne for at udbygge læserens udsyn i HØST-området. Vi inviterer på kryds og tværs af bygrænserne. Og vi orienterer hinanden om aktuelle, lokalrelevante temaer.
Samarbejdet om HØST er en kunst. En kunst vi har mestret gennem de seneste 39 år, og gerne vil arbejde videre med og blive endnu bedre til.
Men det kommer ikke af sig selv.
Redaktionen er en god ramme om foreningernes samarbejder. På de tre årlige redaktionsmøder er der repræsentanter for alle foreningerne til stede, så her er en god platform for samtalen.
I foreningernes indbyrdes samarbejde er der mange ting at tage hensyn til:
Ligger vores arrangement på samme tidspunkt, som andre foreningers arrangementer? Henvender vi os til det samme publikum? Kommer vi til at konkurrere uhensigtsmæssigt foreningerne imellem?
Det er helt naturligt, at lokale arrangementer henvender sig mest til de lokale beboere. Men vi må ikke være blinde for, at HØST-området ikke er større, end vi med fordel kan målrette arrangementer til en bestemt aldersgruppe eller interessefællesskab, frem for landsbyens beboere.
HØST’s relevans bygger udelukkende på foreningernes gensidige forståelse. Og foreningernes forståelse bygger på de aktuelle bestyrelsesmedlemmernes forståelse.
Derfor skal vi også hjælpe hinanden med til stadighed at fortælle om HØST’s vigtige ide og identitet.
Også HØST’s udformning afhænger af foreningernes gode samarbejde: Hver forening leverer det materiale, der er aktuelt og relevant for foreningen. Du tænker måske, det er mærkeligt at vi bringer gudstjenestelisten i hvert blad, eller træningstiderne for ju jitsu. Det er altså fordi, de oplysninger er vigtige for foreningen at bringe direkte til din og din nabos postkasse.
Nogen læser mest om fodbold, andre synes forsamlingshusets næste arrangement er det vigtigste.
Det er en af styrkerne ved den fælles kommunikation. Du skal måske lige se, om naboens dreng vandt medaljer i bordtennis igen, og så opdager du, at der er en spændende artikel om Sellings historie, eller du opdager, at krolf ligger på et helt perfekt tidspunkt for dig.
Hver forening er afhængig af, at de andre foreninger i samarbejdet leverer interessant, velskrevet og aktuelt stof til HØST. Kun på den måde bliver bladet ved med at være læseværdigt og relevant for dig.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vestjysk Bank ansætter historisk højt antal trainees

Vestjysk Bank ansætter historisk højt antal trainees

Der er hård kamp om arbejdskraften i den finansielle sektor i disse år. Det tager Vestjysk Bank nu konsekvensen af og øger antallet af finanstrainees væsentligt med henblik på fastansættelse efterfølgende ... læs mere
VIDEN PÅ VEJEN

VIDEN PÅ VEJEN

Favrskov Biblioteker og kulturhuse er klar med en ny runde af de eftertragtede gåture med kyndige lokale guider, som har en særlig viden om et emne eller en lokation. Alle ture er gratis. Billetterne kan hentes på Favrskovbib.dk ... læs mere
UD I NATUREN (88)

UD I NATUREN (88)

Sikke en sol og varme, der har været over landet. Måske lige i overkanten, men vi ved jo hvor hurtigt det kan vende ... læs mere
Ni ugers barsel skal tilbage til familierne

Ni ugers barsel skal tilbage til familierne

Af Lone Glarbo, kandidat til Folketinget for Danmarksdemokraterne (Æ) ... læs mere
Jeg kan ikke slippe politik

Jeg kan ikke slippe politik

Af Lone Glarbo, Folketingskandidat for Danmarksdemokraterne (Æ) ... læs mere
Højt aktivitetsniveau i første halvår: Vestjysk Bank fastholder forventninger til 2022

Højt aktivitetsniveau i første halvår: Vestjysk Bank fastholder forventninger til 2022

I 1. halvår 2022 realiserede Vestjysk Bank et resultat før skat på 196 mio. kroner ... læs mere
Socialdemokratiets prioriteringer i de kommende budgetforhandlinger

Socialdemokratiets prioriteringer i de kommende budgetforhandlinger

Af Isabell Friis Madsen, Borgmesterkandidat Socialdemokratiet i Favrskov Kommune ... læs mere
ERIK VEJE RASMUSSEN STILLER OP FOR VENSTRE I FAVRSKOV

ERIK VEJE RASMUSSEN STILLER OP FOR VENSTRE I FAVRSKOV

”Jeg glæder mig som et lille barn, for jeg har altid interesseret mig meget for politik, og jeg har stort set altid stemt på Venstre” ... læs mere
Tema: Bogbingo

Tema: Bogbingo

Vil du gerne udfordres til at læse noget andet end det du plejer, kan du med fordel være med i bibliotekets bogbingo, hvor der netop er kommet nye bingoplader til det kommende halvår. Her omtales eksempler på tre af de ... læs mere
Sikring af skoleveje

Sikring af skoleveje

Fra byrådsmedlem Grethe Villadsen ... læs mere
Loading...