|

Duo fortsætter i Hadsten-trøjen

Af Simon Olesen

 

De har været til klubben i henholdvis 3 og 6 sæsoner indtil nu, men der bliver lagt mindst et år mere på hver af deres håndbold CV’er.
Stine Schmidt og Sofie Ladekjær vil nemlig også trække Hadsten trøjen over hovedet i den kommende sæson i 1. division.

I denne sæson har Stine løftet stabiliteten hen over sæson, og topniveauet har været vist frem ved flere lejligheder, bl.a. med 10 mål i sejren over EH Aalborg.
”Det gør jeg fordi jeg er rigtig glad for at spille i Hadsten. Jeg føler at jeg i år har fået lagt nogle lag på, og jeg håber og tror på at jeg kan fortsætte den udvikling til næste sæson. Herudover er utrolig glad for dynamikken på holdet generelt, og jeg synes at vi i år har fået vist at vi kan spille med hvor det er sjovt.
Så er jeg bare vild med Hadsten generelt som klub og det fællesskab der er herude. Alle hilser på alle og man føler sig som en del af et stort fællesskab når man går rundt i hallerne. Man kan nemt mærke at Hadsten håndbold er en klub hvor der er plads til alle.
Jeg synes Hadsten Håndbold er en fantastisk klub, så jeg vil selvfølgelig gerne blive”
, fortæller Stine.

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Stine fortsætter i klubben, efter en flot sæson i år.
”Stine har virkelig vist eksempler på hendes kompetencer i denne sæson, og har udviklet sit spil markant, hvilket har resulteret i flere flotte præstationer. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan få lagt endnu mere på hendes spil i den kommende sæson, og det glæder jeg mig naturligvis til at arbejde videre med. Derudover er Stine også meget vellidt i klubben, og bidraget med en god træningsindstilling og godt humør i truppen”, fortæller cheftræneren.

Sofie går ind til sin 7. sæson, og efter et længere skadesforløb op til Corona indtraf, er hun i denne sæson tilbage med den fight, energi og det niveau der kendetegnede hende, før skadespausen indtraf.
”Jeg fortsætter primært, fordi vi har et rigtig godt fællesskab herude, og så ser jeg frem til, at vi stort set kan fortsætte med den samme gode trup, som den vi har haft i denne sæson. Derfor tror jeg også, at der venter os en rigtig spændende næste sæson. Og så er det jo bare en rigtig dejlig klub at være en del af, og man har lyst til at bruge mange timer herude – både på at træne, men også på de arrangementer, der er i løbet af en sæson”, fortæller Sofie.

Også her er Mathias rigtig flad for at Sofie er at finde i truppen til den kommende sæson.
”Sofie har i perioder i sæsonen vist gode kvaliteter defensivt, og har så hun bare noget rutine igennem mange år i 1. division, hvor hun også kender de forskellige tricks i kampene. Derudover kender hun klubben rigtig godt efter mange sæsoner, og kan være med til at give kulturen videre til nye spillere”, fortæller han.

Flere spillere har efterhånden været her i mange år, men hvad er det egentligt der gør, at man bliver i klubben i længere tid?  
”Det er helt sikkert spillerne på holdet, teamet omkring truppen og personerne bag klubben.
Det sammenhold og fællesskab, der er, er helt unikt her i Hadsten. Der er derfor også mange spillere, som fortsætter i mange sæsoner i klubben, fordi der er mere end kun håndbolden, der trækker herude”
, beretter Sofie, som bliver bakket op af Stine i det.

Forventningerne til den kommende sæson er også høje, fra de 2 bagspillere.
”Jeg har da en forventning om at vi igen kan spille med igen i den sjove ende. I denne sæson har vi fået lagt nogle lag på og det håber jeg fortsætter ind i den kommende sæson, hvor truppen ser god ud”, fortæller Stine og suppleres af Sofie, ”Jeg tænker helt klart, at vi skal op i den bedre halvdel af rækken og gerne i den sjove del af den bedre halvdel”.

Stine og Sofie spiller sidste kamp i denne sæson, når de på lørdag skal op imod DHG i vestjyskBANK Arena. Herudover venter en pokalkamp imod Randers HK, inden holdet går på sommerferie. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

PET Petersen er kommet med dette indlæg

PET Petersen er kommet med dette indlæg

Jeg har skrevet et lille læserbrev vedr.socialdemokraternes flygtninge og indvandrere politik ... læs mere
Indbrud i Lyngå

Indbrud i Lyngå

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skare Food A/S tilbagekalder to partier af kogt skiveskåret roastbeef ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ønsker en læreplads som tømrer

Ønsker en læreplads som tømrer

Dennis Engelstad vil gerne i lære, som tømrer ... læs mere
Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Skovgruppen i Børnehuset Vesterskovvej  i Hadsten kunne i dag hejse det grønne flag sammen med borgmesteren ... læs mere
Forslag fra Flemming

Forslag fra Flemming

Hvem er Flemming ??? ... læs mere
Hadsten Skakklub - afholdt generalforsamling

Hadsten Skakklub – afholdt generalforsamling

Det er under respekt af coronaen lykkedes Hadsten Skakklub at komme i gang igen ... læs mere
Nyt mødested i Thorsø -

Nyt mødested i Thorsø –

få en snak -så er du ikke alene ... læs mere
Loading...