|

FLOT holdindsats af HSK-herrer

Gert Jensen har afleveret følgende indlæg fra kampen i serie 2, i Kolind, lørdag den 19. maj kl. 13:30.
Ca. 100 tilskuere ved det hyggelige stadion i Kolind.
Kolind/Perstrup IF – HSK: 3-4 (0-2).

bilede : Fidusen gik til Daniel Gregersen, der viste hele sit store register i dagens sejr over KPI

Holdopstilling HSK :

Jimi Rosbjerg – Martin Dam, Dennis Sørensen, Niclas Schneider (anf.), Simon Gregersen –

Simon Givard, Kim Christensen, Nichlas Jensen, Daniel Gregersen –

Nicky Friis og Mike Skouboe.

Ude startede: Nicolai ”Stam” Nielsen, Martin Møller og Morten Høy.   

 

Målscorere, HSK: Mike Skouboe 2 og Nicky Friis 2 (et på straffe).

 

Fidusen: Daniel Gregersen med 9 stemmer.

Super kamp af Daniel, der viste hele sit store register i dagens sejr over KPI.

Tilmed oplæg til 3 scoringer.

Andre stemmer: Mike 2, Dennis 2, Schneider 1, Kim 1 og Nicky 1.

 

Til dagens topopgør mod KPI var der afbud fra Morten Frost Jensen og Michael Lange. I deres fravær var Nichlas Jensen med igen, og så var der debut til U-19 spilleren Morten Høy.

 

Inden kampen noterede jeg dette ned fra dagens ”Man of the Match”: Daniel Gregersen: – Strømpetape sidder perfekt i dag !! Hvis det er det der skal til for at præstere en super kamp, skal jeg fremover sørge for, at tapen sidder perfekt !!!

 

På taktikmødet inden kampen sagde Bo: – Det bliver en kamp, hvor slaget skal stå om midtbanen. Vi skal sætte os i respekt og vinde nærkampene. Jeg vil se hele pakken og se jer kæmpe for holdet og HSK. Kodeordet i dag: – Genpres.

 

4-3 sejr efter flot holdindsats:

Vi virkede tændte og koncentrerede fra start af og stille og roligt satte vi os på kampen. Midtvejs i 1. halvleg kom vi på 0-1, da Mike flot loppede bolden i mål. Vi fortsatte de gode takter, og efter 28 minutters spil scorede Nicky Friis til 0-2 efter oplæg af Daniel Gregersen. Efter pausen startede KPI som lyn og torden, og inden for det første minut var de nærgående, men anfører Niclas Schneider fik clearet, og vi red stormen af. I det 55. minut scorede Nicky Friis sikkert til 0-3 på straffe begået mod Simon Givard. I det 60. minut fik KPI tilkendt et noget tyndt straffe, hvorpå de reducerede til 1-3.

Men det slog os ikke ud, og Mike scorede til 1-4 efter oplæg af Daniel Gregersen. Så lignede det en sikker sejr, men vi lod KPI komme tilbage i kampen på grund af sløset forsvarsspil og manglende koncentration. Med et kvarter tilbage af kampen kom KPI på 2-4, og 2 minutter inde i overtiden reducerede KPI til 3-4. Og i det 94. minut var det stolpe ud for KPI. Fortjent sejr til os, da vi var det bedste hold i dagens kamp, hvilket KPI også sagde efter kampen, og det havde ikke været til at bære, hvis vi havde sat point til i dagens opgør, hvor vi viste, at vi har niveau til serie 1.

 

1. halvleg:

1. min.: Godt HSK-angreb, Daniel videre til Nicky, super stikning frem til Mike, der havde frit løb mod mål, men han blev dømt offside. 5. min.: KPI’s Mikkel Stær gik hårdt til Schneider, soleklar frispark men ikke dømt. 6. min.: KPI pressede på, Sebastian Konrad afsluttede, men Schneider reddede til hjørne. 8. min.: Godt HSK-angreb, Simon Gregersen til Mike, der afsluttede lige forbi mål. 11. min.: Boldtab, HSK, lang bold frem til KPI’s Sebastian Konrad, alene med Jimi, der reddede med en fodparade.

12. min.: Mikkel Stær gik ud med en skade. 18. min.: Mike, afslutning over mål. 23. min.: Lang bold af Dennis, Daniel headede videre til Nicky, der ”i blinde” sparkede bag om ryggen, KPI’s målmand råbte: – Jeg har, men det troede KPI’s forsvarer ikke på, riposten hen til Mike, der midt på KPI’s banehalvdel flot/elegant loppede bolden i mål til 0-1. 26. min.: Lang bold til Sebastian Konrad, Schneider reddede til hjørne. 28. min.: Daniel erobrede bolden ved midterlinjen, tog et træk og spillede en god bold på tværs til Nick, der fra spids vinkel sparkede bolden i mål til 0-2 via den ene stolpe.

Stær kom på banen igen. 35. min.: Nicky videre til Givard, der ikke nåede frem til bolden. 36. min.: Frispark mod Sebastian Konrad, Stær afsluttede i sidenettet. 42. min.: KPI’s Klaus Koch afsluttede forbi mål, på mystisk vis blev der dømt hjørne !!!    44. min.: Indlæg, Daniel, Givard headede forbi mål. 45. min.: Dam erobrede på energisk vis bolden, tog en god tur med bolden, Nicky overtog, tog et træk og afsluttede med venstrebenet, desværre forbi mål. Lidt efter blev der fløjtet til pause. SUPER indsats af HSK.

 

2. halvleg:

Fra start satsede KPI ved kun at spille med tre i forsvaret, og de lage tryk på os fra start. Inden for de første par minutter havde de et par nærgående forsøg, hvor Schneider fik clearet. 49. min.: Nicky stemplet (dommer gav fordel til os), men Mike nåede ikke bolden, der løb ud til hjørne. 50. min.: Afslutning, Mike, keeper reddede. 52. min.: Stær gik voldsomt i ryggen på Dam, intet dømt !!! 55. min.:

God bold af Daniel ind foran mål til Givard, der blev nedlagt af målmanden, straffe, som Nicky sikkert udnyttede til 0-3. 57. min.: En storspillende Daniel headede bolden ned til Nicky, afslutning forbi mål. 59. min.: Hårdt dømt straffe mod Dennis, som efter dommerens mening ulovligt nedlagde KPI’s 5-er. Rene Carlsen scorede sikkert til 1-3. Det slog os dog ikke ud, og vi fortsatte de gode takter. 65. min.: Afslutning, Mike, reddet af målmanden. 66. min.: Klaus Koch, afslutning over mål. 67. min.: Indlæg fra Givard clearet til hjørne. 70. min.: God tur af Givard, videre til Dam, indlæg til Nicky, bold løb fra ham.

71. min.: Daniel tryllede på venstrekanten, og stak en god bold i dybden, Mike tog et enkelt træk, hvorefter han koldt udplacerede målmanden til 1-4. Lignede nu en sikker sejr. 73. min.: Nichlas ud, Møller ind. 75. min.: Sløset HSK-spil, og KPI udnyttede det til reducering til 2-4. 76. min.: KPI tæt på, forbi mål. 77. min.: Simon Gregersen ud, Morten Høy (debut) ind. 78. min.: KPI tæt på i to omgange, men vi fik clearet bolden. 84. min.: Mike ud (efter en stor indsats), ”Stam” ind. 85. min.: Givard til Høy, bagud til Givard, der afsluttede på målmanden. 86. min.: KPI’s Mads Groth sparkede Høy ned, men dommeren så ikke noget !!!

87. min.: Frispark mod Nicky, Daniel afsluttede over mål. 88. min.: Konrad over mål. 89. min.: Møller ”tørrede” KPI-forsvarer, skidt aflevering på tværs mod Nicky, der var helt fri og KPI-er kom imellem. 92. min.: KPI’s farlige Kasper Therkildsen drev gæk med vores forsvar og scorede til 3-4. 94. min.: Sebastian Konrad afsluttede, ramte stolpen og ud til målspark. Kort efter fløjtede dommeren kampen af, og vi kunne juble over sejren og 3 point.

 

Dagens resultater var rigtig gode for os, og med 5 kampe igen, har vi 7 point ned til nr. 2 (KPI og LIK). Vigtigt at vi holder fokus, koncentrerer os og tager en kamp af gangen.

 

Næste kamp:

Hjemme mod VIK, mandag (2. pinsedag) den 28. maj kl. 13:30.

MØD OP OG STØT HOLDET.

 

Gert Jensen

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Natteravnene
22. jan. 2022

Natteravnene

Viva Las Vegas
25. jan. 2022

Viva Las Vegas

Loading...

Dagbog fra en ”tungt” prøvet badevægt – uge 3

Dagbog fra en ”tungt” prøvet badevægt – uge 3

Min tilværelse som badevægt er faktisk ved at blive lettere… ... læs mere
Overvejer du at holde ferie i Danmark i år? Så er det nok en god idé at booke nu…

Overvejer du at holde ferie i Danmark i år? Så er det nok en god idé at booke nu…

I bedste sendetid lørdag aften tegnede den tyske TV-kanal NDR et fuldbyrdet glansbillede af kongeriget Danmark ... læs mere
Fortsætter PingvinNyt?

Fortsætter PingvinNyt?

Lars Toft Hansens bortgang efterlader sitet i et stort tomrum ... læs mere
Mindeord over Lars Toft Hansen (1941 - 2022):

Mindeord over Lars Toft Hansen (1941 – 2022):

PingvinNyts utrættelige og initiativrige ejer og redaktør, Lars Toft Hansen, er gået bort ... læs mere
”Viva Las Vegas” har premiere i Sløjfen

”Viva Las Vegas” har premiere i Sløjfen

Randers Teater slap med skrækken og kan den 25. januar afvikle den planlagte premiere på den årlige musikalske vinterforestilling ”Viva Las Vegas” i Sløjfen i Hadsten ... læs mere
UD I NATUREN (57)

UD I NATUREN (57)

Kom med til Frijsenborg, Pøt Mølle og Lilleåen i Laurbjerg på en januardag, hvor de grå skyer endelig lettede. 😊 ... læs mere
Dagbog fra en ”tungt” prøvet badevægt – uge 2

Dagbog fra en ”tungt” prøvet badevægt – uge 2

Vi badevægte bliver motioneret flittigt i denne tid… ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Nostalgi og boghandlerromantik ... læs mere
Mundsvejr og bragesnak!

Mundsvejr og bragesnak!

Vi har hørt det utallige gange: Mindre bureaukrati, mere velfærd for pengene… ... læs mere
Fotos fra brobyggeriet i Lerbjerg.

Fotos fra brobyggeriet i Lerbjerg.

Banedanmark arbejder fortsat på brobyggeriet i Lerbjerg i forbindelse med elektrificeringen af jernbanen og lukning af jernbaneoverskæringen. Ved at nedlægge overkørslen kan passagertogets tilladte hastighed på strækningen øges til mere end 140 km/t, og rejsetiden kan forkortes ... læs mere
Ærgrer mig lidt

Ærgrer mig lidt

Bus `hjerterte banker for foreningslivet ... læs mere
Loading...