|

Gitte Andersen stopper – ”Elsker alt ved Hadsten Håndbold”

af Simon Olsen, Hadsten Håndbold

Gitte Andersen

 

Det blev til 2 sæsoner som assistenttræner i Hadsten Håndbold for den tidligere mangeårige ligaspiller Gitte Andersen. Nu stopper hun nemlig for at tage sig tiden til familien og vennerne.
”Der har været mange, lange overvejelser bag mit stop. Jeg har været i tvivl til det sidste, for det er ikke et fravalg af Hadsten men et tilvalg af mig selv. For første gang i mit liv, skal jeg havde tid til mig selv og min familie. Det sagde jeg også for to år siden, da jeg indstillede min egen karriere, men så kom Hadsten på banen, og så fortsatte håndbolden med at styre min tid et par år mere.
Nu vil jeg glæde mig til at have mere tid til selv at motionere, se veninderne og ikke skulle køre fra familien midt i aftensmaden flere gange om ugen”, fortæller Gitte om baggrunden for, at hun nu stopper sit virke i klubben.

Gitte kom til Hadsten direkte fra karrierestop på banen efter næsten en menneskealder i Randers HK. Første år var det i samspil med Jeppe Vestergaard, mens det sidste år har været sammen med Mathias Broløs, som kommer til at savne Gitte ved sin side.
”Jeg har fuld forståelse for Gittes beslutning. Men Gitte vil blive savnet. Det har været fedt med den sparring hun har givet mig, og jeg har godt kunne mærke, hvordan hendes passion til sporten stadig brænder igennem.
Hendes erfaringer er noget, som både jeg og spillerne har haft glæde af. Jeg ønsker Gitte alt det bedste fremover og glæder mig til at se hende i hallen igen”, udtaler Mathias.

Også formand Rene Jensen begræder Gittes farvel til Hadsten Håndbold.
”Gitte kom uden den store trænererfaring, men hun har godt nok været helt fantastisk at have med på vejen i de her to sæsoner. Hun har bidraget med enormt meget fra hendes egen tid på banen, hendes tilgang til spillerne har været rigtig stærk, og så har hun været en rigtig god sparring til både Jeppe og Mathias på bænken. Vi kommer uden tvivl til at savne hende rigtig meget, men håber da hun vil komme i hallen engang imellem med Anders og børnene og støtte pigerne”, udtaler Rene.

”Elsker alt ved Hadsten Håndbold”
Gitte kom til direkte fra hendes karrierestop på banen i Randers HK og ind i en ny rolle som assistent.
Tiden i Hadsten Håndbold og som assistent er noget Gitte vil tage meget med videre fra.
”Jeg tager rigtig meget med fra Hadsten. Jeg elsker simpelthen alt ved Hadsten Håndbold.
Jeg har fra dag et fornemmet den helt særlige atmosfære der er i klubben, hvor alle har stået med åbne arme og taget imod mig og min familie. Alle bidrager og hjælper hinanden og der er en helt særlig klubånd, der går helt fra Trille Trolle til bestyrelsen.
Det engagement og sammenhold vil jeg tage med mig, samt alle de gode bekendtskaber jeg har fået. Derudover har jeg fået erfaring med trænergerningen, som har været helt vildt sjovt og udfordrende. Det håber jeg, at jeg kan genoptage på et senere tidspunkt”, forklarer Gitte.

Og savnet bliver stort ifølge Gitte og nævner flere ting.
”Jeg kommer til at savne alle menneskene i klubben. Jesta’s gode mad i cafeteriaet, Susanne’s slikbøtte til kamp, Rene der kommer traskende i sine træsko, Bager’s musik når han spiller lidt for højt i anlægget, pigernes enorme lyst til at spille håndbold, men knap så meget deres prutter og dårlige jokes.
Og selvfølgelig alle andre i klubben, som har taget mig ind i det store fællesskab. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Hadsten og følge pigerne fremover”, slutter Gitte af.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.



Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Ny direktør på Den jydske Haandværkerskole

Den 1. juni tiltræder Jesper Kofoed Petersen stillingen som ny direktør på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Jesper Kofoed Petersen kommer fra en stilling som områdeleder i elafdelingen på DjH, og er derfor et velkendt ansigt på skolen ... læs mere
Pressemeddelelse

Pressemeddelelse

Virksomhederne er meget tilfredse med Jobcenter Favrskovs virksomhedsservice ... læs mere
Søren Frandsen er blevet radikal.

Søren Frandsen er blevet radikal.

Socialistisk Folkepartis byrådsmedlem i Favrskov Kommune, Søren Frandsen, har inden for kort tid haft to læserbreve i medierne om trinbrættet i Laurbjerg ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE"

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE”

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde ... læs mere
MARK er klar igen MANDAG

MARK er klar igen MANDAG

Hadstens populære fiskehandler Mark Bodal Jensen har hver mandag ved Kvickly vognen fuld af gode tilbud på friske fisk - kig ind ... læs mere
Er 2 sekunder nok?

Er 2 sekunder nok?

I disse uger gennemføres trafikkampagnen ”BRUG 2 SEKUNDER MERE”, der skal gøre det mere sikkert for cyklister at færdes i trafikken ... læs mere
Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Ved du, at du kan booke en el-delebil i Hinnerup, Hadsten og Hammel? ... læs mere
Borgerservice hjælper og vejleder

Borgerservice hjælper og vejleder

Har du brug for hjælp i Borgerservice, så ring på 89 64 10 10 ... læs mere
Loading...