|

Glædelig jul fra HSK Fodbold

     22. december 2020  kl. 22:12   Det går mod lysere tider.  Dagene bliver længere, julens lys bliver tændt lige om lidt, og vi har fået lys på vores nye Kunstgræsbane.  Det betyder, at vi forhåbentligt kan tage fat på 2021 med fornyet gejst og masser af fodbold på den nye bane, forudsat at corona-restriktionerne ikke bliver strammet yderligere. For Corona kan […]

 
 
 22. december 2020  kl. 22:12
 

Det går mod lysere tider.  Dagene bliver længere, julens lys bliver tændt lige om lidt, og vi har fået lys på vores nye Kunstgræsbane. 

Det betyder, at vi forhåbentligt kan tage fat på 2021 med fornyet gejst og masser af fodbold på den nye bane, forudsat at corona-restriktionerne ikke bliver strammet yderligere. For Corona kan komme til at drille os igen, ligesom det har gjort i en stor del af 2020. 

Det har været et mærkeligt år – også på fodboldfronten. VI startede året for fuld kraft og fik afviklet Dansk Revisions Cup, det lykkedes at starte et dame-senior hold op, og 6 af klubbens hold blev kåret som Favrskovmestre, mens en helt stribe hold fik 2. og 3. pladser med hjem fra årets Favrskovmesterskaber. Men kort efter blev alt aktivitet lukket ned. Og i knap to måneder lå vores anlæg helt øde hen. 

Så startede vi ligeså stille op med træning i grupper på 10, snart efter blev det flere, og i løbet af juni kunne vi endda spille kampe i DBUs sommerturnering med siddende tilskuere på sidelinjen. Desværre måtte vi aflyse årets HSK-Cup, ligesom ungdomsholdenes tur til Aalborg City Cup ikke kunne gennemføres. 

Som altid bragte august masser af liv til banerne med en fodboldskole med rekordmange deltagere, pigerakatten blev sendt afsted, og der blev taget det første spadestik til den nye kunstgræsbane. Men snart efter viste Corona klør igen, og i efteråret har vi balanceret på kanten af en ny nedlukning. Den kom for seniorernes vedkommende i slutningen af oktober, mens ungdomsholdene næsten fik lov at gøre året på banerne færdig og tage kunstgræsbanen i brug.   

Nu bliver det først i 2021, at alle klubbens spillere får glæde af den flotte nye bane – men ih hvor vi glæder os til den 4. januar, hvor de første hold forhåbentligt kan gå i gang med træningen.  

Der er planlagt standerhejsning for herre-senior, dame-senior, u19-drenge og u18-piger den 23. januar, men vi er opmærksomme på, at
vores planer endnu engang er afhængige af corona. Der kommer en udmelding, når vi kommer tættere på. Vi håber også, at vi kan holde fælles opstart for alle ungdomsholdene den 20. marts. 

I det hele taget håber vi på masser af fest, farver og liv på banerne i 2021. Her skal vi nemlig også fejre klubbens 100 års jubilæum. Det håber vi, at Corona vil lade os gøre med brask og bram. Det vil I også høre mere om i  det nye år. 

På de indre linjer blev 2020 året, hvor formand Gert Jensen valgte at træde tilbage efter mange års fornem indsats for klubben. Gert har heldigvis valgt at fortsætte sit arbejde for, at vores baner er i god form, så medlemmerne har gode forhold at spille under. 

Efter generalforsamlingen i oktober blev en ny bestyrelse nedsat:  

– Henrik Hagemann som formand,  
– Carsten Mortensen som næstformand,  
– Line Olsen Særkjær som kasserer,  
– Morten Brændstrup som repræsentant for sportsligt udvalg   
– Rene Fly Jensen som menigt medlem.  

Den nye bestyrelse er kommet godt i gang med arbejdet, og i løbet af 2021 vil bestyrelsen have fokus på at få den nye organisering med flere forskellige udvalg og en frivillig-strategi til at leve.  

Vi vil have fokus på, at der er plads til alle i HSK Fodbold, at det skal være sjovt at være frivillig, og vi vil have fokus på fællesskabet. 

Tak, til både medlemmer sponsorer og samarbejdspartnere – fordi I har været en del af det fællesskab i 2020 trods afstand, nedlukning og fodboldens corona-regler. 

VI glæder os til det nye år – hvor vi forhåbentlig kan have fokus på spillet på banen, på vores jubilæum, og på at vi får endnu flere med i vores fællesskab.  

Glædelig jul og Godt nytår

Bestyrelsen i HSK Fodbold 

 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Test-stationer forlænges til 30. april

Test-stationer forlænges til 30. april

Teststationerne i Hammel, Hadsten og Hinnerup er forlænget frem til 30. april med samme åbningstider som hidtil ... læs mere
Så er der gang i Håndbolden

Så er der gang i Håndbolden

Dejligt at se billederne ... læs mere
Ryan fra Broholm i Lilleåen

Ryan fra Broholm i Lilleåen

Ryan muntrer sig - friskt gjort - se video ... læs mere
Vaccinationssted i Hammel klar til at åbne i morgen onsdag

Vaccinationssted i Hammel klar til at åbne i morgen onsdag

De sidste detaljer er ved at være på plads i Arenaen i Hammel Idrætscenter (HIC), hvor det store vaccinationssted åbner i morgen ... læs mere
Kæledyr i haven tiltrækker rotter

Kæledyr i haven tiltrækker rotter

Vidste du, at når du holder dyr i haven, tiltrækker det rotter? To gange årligt informerer kommunerne om, at rotter er et fælles ansvar ... læs mere
Åbne Folkevogne har altid været populære

Åbne Folkevogne har altid været populære

Af Motorredaktør Jørgen Kjær, Hadsten ... læs mere
Boligmangel i alle regioner:

Boligmangel i alle regioner:

Kun en meget lille del af husene er til salg ... læs mere
Golfsporten er i fremgang – også i Hammel Golf Klub

Golfsporten er i fremgang – også i Hammel Golf Klub

Danmarks 186 golfklubber har 154.803 medlemmer ved udgangen af september 2020. Det er mere end 6.200 flere end på samme tidspunkt i 2019, og det er knap 2.000 flere end den hidtidige rekord fra 2012 ... læs mere
Cykeloprydning i Hammel, Hadsten og Hinnerup

Cykeloprydning i Hammel, Hadsten og Hinnerup

Favrskov Kommune rydder op i cyklerne, der er parkeret ved stationerne i Hadsten og Hinnerup samt busstationen i Hammel ... læs mere
FAVRSKOV PADEL KOMMER TIL HADSTEN

FAVRSKOV PADEL KOMMER TIL HADSTEN

- ÅBNER DEN FØRSTE APRIL ... læs mere
2 litografier sælges

2 litografier sælges

Henvendelse til 51 87 08 97 i Hadsten ... læs mere
VITAMIN BOOST uge 9

VITAMIN BOOST uge 9

En hilsen fra Favrskov Erhvervsråd ... læs mere
Loading...