|

Godt Nyt fra Hadsten Håndbold

Af Simon Olsen

Mathilde Maria Pedersen

 

Mathilde Maria Pedersen nåede en halv sæson i Hadsten Håndbold, før Ligaen kaldte på hende og hun skiftede til Skanderborg Håndbold op til sæsonen.
Nu vender hun tilbage i Hadsten-trøjen, efter en sæson med 23 kampe og 14 mål til følge i den grønne trøje i Skanderborg.

Mathilde havde andre tilbud på hånden, men valgte Hadsten i sidste ende.
”Mit valg om at tage tilbage til Hadsten bunder sig i, at jeg har et ønske om mere ansvar og spilletid. Derudover havde jeg nogle rigtig gode måneder forrige sæson, så jeg er i forvejen bekendt med klubbens værdier og setup. Det har også haft en stor betydning for mit valg, at jeg finder tryghed i en klub – og det ved jeg at man får i Hadsten”, udtaler Mathilde.

Bagspilleren huskes stadig i Hadsten for hendes altid gode humør, som også er en af de ting hun håber at kunne bibringe til truppen, samt flere andre ting.
”Jeg ser mig selv meget smilende og snaksalig, og så kan jeg komme med en masse energi både på og uden for banen. Ift. spillet på banen kan jeg forhåbentligt byde ind med en masse skud udefra, og så er jeg ved at bygge på, f.eks. omkring stregindspil”, fortæller Mathilde.

Cheftræner Mathias Broløs er rigtig glad for at Mathilde vender tilbage til Hadsten efter sit ophold i Ligaen.
”Jeg glæder mig meget over, at Mathilde er tilbage i Hadsten. Jeg nåede ikke rigtig at arbejde med Mathilde før hun skiftede til Skanderborg, så det ser jeg frem til. Hun har nogle klare spidskompetencer på hendes skud, en stærk fysik, som vi bl.a. skal have bragt i spil. Derudover kender hun klubben i forvejen, og vil hurtigt falde til igen, det er jeg slet ikke i tvivl om”, fortæller Mathias.

Bagspilleren med den fantastiske underhånd, ser frem til at sæsonen kan komme i gang og ser positivt på holdets formåen i den kommende sæson.
”Jeg kender størstedelen af holdet fra min første tid i klubben, hvor der efterfølgende er blevet suppleret med lidt nye ansigter. Dertil er der også et nyt trænerteam i Mathias og Anders, som jeg finder super interessant. Jeg tror, det skaber et godt fundament, at holdet kender hinanden, hvilket kan medvirke til at få den optimale start på sæsonen. Jeg glæder mig i hvert fald til at trække Hadsten-trøjen over hovedet igen”, slutter Mathilde af.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sådan er der så meget…

Sådan er der så meget…

Den ene dagsorden efter den anden skyller ind over medierne og bliver lige så hurtigt skyllet ud med badevandet ... læs mere
Super1Rent og Hadsten Håndbold øger samarbejdet markant

Super1Rent og Hadsten Håndbold øger samarbejdet markant

Igennem en årrække har den lokale vækstvirksomhed Super1Rent været partner i Hadsten Håndbold og bakket stærkt op lokalt. Fra denne sæson bliver samarbejdet opgraderet, så Super1Rent går fra at være SølvPartner til at være GuldPartner i klubben ... læs mere
Sparekassen Kronjylland : Vi har Danmarks mest tilfredse kunder igen i år

Sparekassen Kronjylland : Vi har Danmarks mest tilfredse kunder igen i år

Analysebureauet EPSI Rating har for andet år i træk kåret Danmarks største sparekasse til at have de mest tilfredse kunder ... læs mere
K.V. Svendsen bliver 70 år

K.V. Svendsen bliver 70 år

Fortælleren Kurt Villy Svendsen fylder 70 år søndag den 27.september ... læs mere
NYT STORT SKOLEPROJEKT SER DAGENS LYS

NYT STORT SKOLEPROJEKT SER DAGENS LYS

Imorgen starter vi et nyt stort klub-skoleprojekt op for skolerne i Hadsten og omegn, i samarbejde med DGI - med to helt lokale virksomheder med som sponsorer og samarbejdspartnere herpå Aktiv Hvidevareservice v. Martin Simonsen og KE El-installation A/S v ... læs mere
Kære Revygæster

Kære Revygæster

Vi har modtaget følgende fra Revyens administrator Jens-Ole Hesel ... læs mere
Rotter - En forespørgsel til Favrskov kommune.

Rotter – En forespørgsel til Favrskov kommune.

Af Mercedes Czank,, Formand Dansk Folkeparti, Favrskov ... læs mere
Ændret udbudsmateriale for storparcel i Hammel

Ændret udbudsmateriale for storparcel i Hammel

Udbudsmaterialet for en storparcel på Hvedebakken i Hammel, der er i udbud netop nu, er netop blevet justeret ... læs mere
Gæring i remoulade

Gæring i remoulade

K-Salat tilbagekalder et parti K-Salat Diner Remoulade på grund af risiko for gæring i produktet ... læs mere
Ny opgave på Elbæktoften: Vi pakker mundbind

Ny opgave på Elbæktoften: Vi pakker mundbind

Lone Marie og Maybritt pakker mundbind i Montagegruppen på Aktivitetscenter Elbæktoften i Hadsten ... læs mere
Indbrud

Indbrud

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...