|

Grauballe Bryghus sætter håndboldprofil fra Hadsten på holdet

Fra SPORTSMAND til ØLMAND

Per Rasmussen

 

Grauballe Bryghus opruster med en ny fuldtidsdirektør, der skal få virksomheden til at udnytte dens fulde potentiale samt udvikle den yderligere i de kommende år.

Grauballe Bryghus har været igennem en positiv proces, hvor forretningsudvikling og tilpasning af virksomheden i forhold til at vi skal drive en virksomhed ud fra økonomisk ansvarlighed er på plads. Grauballe Bryghus har nu nået det punkt, hvor vi skal øge vores kommercielle profil og fokus på en større vækst”, udtaler nuværende direktør Thomas Kanstrup Christensen, som supplerer med at nu er tiden kommet til at ansætte en fuldtidsdirektør med en kommerciel profil.

Per Rasmussen er et kendt ansigt i håndboldverdenen, hvor han gennem en årrække har haft ledende stillinger i en række midtjyske håndboldklubber, blandt andet som direktør i BSV Håndbold og Randers HK. Han skifter nu branche, og er glad for at prøve nye udfordringer med en spændende virksomhed i vækst.

Jeg er rigtig glad for at få denne her attraktive mulighed og har også brug for at komme videre i forhold til sportens verden, hvor jeg har været i ca. 15 år og skabt et rigtigt stort netværk. Vi har haft rigtig mange møder, hvor forventninger er blevet afstemt, og vi er klar til at nå vores mål. Vi skal være regionens foretrukne mikrobryghus for erhvervslivet, med fokus på det gode specialøl, networking og gode oplevelser. Det glæder jeg mig vanvittigt til, og vi er i gang allerede nu”, udtaler ny direktør Per Rasmussen.

I en kort periode vil bryghuset fortsætte med en tomandsdirektion, hvor opgaverne løbende bliver overdraget. Efterfølgende vil den nuværende direktør Thomas Kanstrup Christensen fortsætte som medejer og aktivt bestyrelsesmedlem.

Det hele foregår på et professionelt niveau – der er tale om et stærkt set-up og vi er i gang med en ny proces – specielt omkring B-T-B markedet”, siger Per Rasmussen.

Vi vil gerne opfordre alle til at komme til Food Festival på Tangkroen i Århus den 6. til den 8. september, hvor man kan hilse på vores nye direktør”, afslutter Thomas Kanstrup Christensen.

 

For yderligere kommentarer kontakt:

Thomas Kanstrup Christensen 23603610

Per Rasmussen 20205880.

  Vi gratulerer -hilsen lars

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 bilister nøjedes ikke med at køre bil, da de kørte bil i uge 47. De benyttede håndholdt mobil under kørslen, og de kan nu se frem til en bøde ... læs mere
KvægNYT:

KvægNYT:

ARLAS økologerne skal være med i 3-hjerte ordning ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er der julehistorier

Så er der julehistorier

K.V Svendsen skriver igen! ... læs mere
Færdselsuheld i Ødum

Færdselsuheld i Ødum

af Østjyllands Politi ... læs mere
Bittert nederlag i Odense

Bittert nederlag i Odense

23. november 2020 08:08 , af Simon Olsen ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
DANBOLIG oplyser

DANBOLIG oplyser

LÆS VIDERE ... læs mere
Jule-soul i Sløjfen

Jule-soul i Sløjfen

Nogle traditioner skal der holdes fast i – også under en pandemi. Én af disse er julekoncerten i Sløjfen den første søndag i december ... læs mere
Hadsten Håndbold  har nye ideer

Hadsten Håndbold har nye ideer

af Eventchef Simon Olsen ... læs mere
Loading...