|

Grundsalget topper i Favrskov

Så er der for alvor igen kommet gang i grundsalget i Favrskov Kommune

 I de første ni måneder er der solgt 64 boliggrunde fordelt over hele kommunen. Det er det højeste antal solgte grunde på et år siden kommunesammenlægningen i 2007.

Der er tradition for, at nye byggegrunde i Hinnerup og Søften bliver solgt meget hurtigt og til høje priser. Den positive udvikling i grundsalget i 2020 er imidlertid sket uden, der har været grunde til salg i netop de to byer. 

– Corona-situationen har på mange måder gjort 2020 til et ”mærkeligt” år, hvor meget er aflyst, og andet har været vanskeligt at gennemføre. Heldigvis har det ikke stoppet folks lyst til at bygge nyt og skabe nye rammer om deres hverdag. Det er især glædeligt, at folk i den grad har fundet ud af, at der er mange skønne steder at bygge deres nye bolig i Favrskov. Vi har allerede nu solgt 64 byggegrunde i år, og det betyder, at der er solgt flere grunde på de første ni måneder af 2020, end der blev solgt i hele 2019, hvor vi solgte 59 grunde, siger borgmester Nils Borring. 

Borgmesteren tilskriver en ny og mere målrettet profilering af Favrskov en del af æren for de flotte salgstal.  

– Vi har det seneste års tid arbejdet målrettet på at øge kendskabet til Favrskov som en attraktiv bosætningskommune via en række indsatser, der strækker sig lige fra et nyt bosætningssite over Instagram, reklamer på TV og busser samt ikke mindst en markant større tilstedeværelse på sociale medier. Vi har en mangfoldighed af udfoldelsesmuligheder og alle steder en nærhed til en skøn natur. Det har folk for alvor fået øje på, og det er vi rigtig glade for, udtaler borgmesteren. 

En af højdespringerne på listen over steder, hvor der er stor interesse for at købe en boliggrund, er Lading. Her er 25 af de 28 grunde, der blev sat til salg i februar 2020, solgt eller reserveret. Tilsvarende går salget på Flegebakken og Seglager i den sydlige del af Hadsten også rigtig godt. Her er der i løbet af 2020 solgt 31 grunde. 

Hertil kommer 15 solgte grunde i 2020 i udstykningerne Kornmarken og Hvedebakken i Hammel samt salget af grunde i såvel Voldum, Thorsø og Ulstrup. At der nu er solgt tre grunde i Amstrup Bakker glæder særligt borgmesteren, da det er flere år siden, der er solgt flere grunde inden for kort tid i Ulstrup.   

– Vi er naturligvis glade for de store salgstal i Hadsten, Lading og Hammel, men jeg hæfter mig særligt ved, at vi nu igen sælger grunde i Ulstrup, Thorsø og Voldum. Det er naturligvis meget positivt for de tre byer og et tegn på vækst, men det er også godt for kommunen som helhed, at udviklingen sker bredt i kommunen, siger borgmesteren. 

På kommunen nye hjemmeside flyttilfavrskov.dk kan du læse mere om Favrskov Kommunes herligheder og studere det brede udbud af ledige byggegrunde i hele kommunen.

 

Yderligere information:

Nils Borring, borgmester, 30 30 82 24

Jan Kallestrup, kommunaldirektør, 24 24 68 21 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 fik bøder for at bruge mobiltelefon under kørsel

550 bilister nøjedes ikke med at køre bil, da de kørte bil i uge 47. De benyttede håndholdt mobil under kørslen, og de kan nu se frem til en bøde ... læs mere
KvægNYT:

KvægNYT:

ARLAS økologerne skal være med i 3-hjerte ordning ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Så er der julehistorier

Så er der julehistorier

K.V Svendsen skriver igen! ... læs mere
Færdselsuheld i Ødum

Færdselsuheld i Ødum

af Østjyllands Politi ... læs mere
Bittert nederlag i Odense

Bittert nederlag i Odense

23. november 2020 08:08 , af Simon Olsen ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
DANBOLIG oplyser

DANBOLIG oplyser

LÆS VIDERE ... læs mere
Jule-soul i Sløjfen

Jule-soul i Sløjfen

Nogle traditioner skal der holdes fast i – også under en pandemi. Én af disse er julekoncerten i Sløjfen den første søndag i december ... læs mere
Hadsten Håndbold  har nye ideer

Hadsten Håndbold har nye ideer

af Eventchef Simon Olsen ... læs mere
Loading...