|

Handicappris til Ulstruphallerne og Dines Boye

Handicaprådet i Favrskov Kommune uddelte tidligere i dag Handicapprisen 2019 til Ulstruphallerne og halinspektør Dines Boye.

  • Knud Ole Thykær (tv.) står her med Nils Borring og de glade vindere (fra højre) Dines Boye, Louise Andersen og Le Ngoc Tang.

Handicaprådet i Favrskov Kommune uddelte tidligere i dag Handicapprisen 2019 til Ulstruphallerne og halinspektør Dines Boye.

Handicapprisen er med til at sætte positiv fokus på forholdene for mennesker med et handicap. I dag kunne borgmester Nils Borring og Knud Ole Thykær, formand for Handicaprådet i Favrskov Kommune, overrække prisen til Dines Boye og hans to medarbejdere Louise Andersen og Le Ngoc Tang.

Nils Borring stod for talen ved arrangementet i Ulstruphallernes café. Med i hans tale var Handicaprådets begrundelse for tildelingen. Den lyder:

’Ulstruphallerne og Dines Boye modtager prisen for det store engagement i at sikre fysisk og psykisk tilgængelighed samt plads til alle uden skelen til funktionsniveau. Dines har gennem flere år investeret sin egen tid til opstart og afholdelse af Hoppeland to gange årligt dedikeret til børn og unge med særlige behov og deres familier. På disse dage har hallerne dannet rammen for et stigende antal børn og unge fra nær og fjern, som ellers ikke ville være i stand til at deltage i et sådan arrangement. Ved siden af dette har Dines i forbindelse med ombygninger i Ulstruphallerne været aktiv omkring at tænke netop tilgængelighed ind – som eksempelvis forbedrede handicaptoiletter og parkeringspladser.’

Flere har indstillet Ulstruphallerne og Dines Boye til prisen. Blandt dem er Camilla Nyegaard fra Ulstrup. Hun blev også nævnt i borgmesterens tale med følgende citat:

– Ulstruphallerne og Dines Boye gør hele tiden en ekstra indsats for at inkludere alle og tage hensyn, så børn og unge med særlige behov også kan være med på deres egne præmisser. Der foregår mange aktiviteter, og der er et stor engagement, som sikrer, at alle kan være med. Uden opbakning og engagement fra Ulstruphallerne og Dines Boye ville det ikke være muligt at afholde Hoppeland for børn og unge med særlige behov, og snakken om det arrangement har spredt sig lokalt, hvor flere får øjnene op for, hvad Ulstruphallerne faktisk formår.

Med prisen følger en check på 5.000 kr., og Dines Boye ved allerede, hvad pengene skal bruges til:
– Vi vil købe motoriklegetøj til de mindste børn. Der er kommet meget spændende nyt, og vi kan godt få en del for pengene. Det nye legetøj kan bruges, når vi har Hoppeland.

Han udtrykker stor glæde over at vinde prisen, men siger samtidig, at de jo ikke har gjort noget ekstra.
– Vi er jo servicemennesker og har hele tiden fokus på, at der skal være muligheder for alle. I princippet kan alt jo lade sig gøre, så det handler om, at folk kommer med deres ideer og ønsker, og så ser vi, hvad vi kan gøre. Jeg betragter prisen som et fedt skulderklap og er meget glad for den, siger Dines Boye.

Og har han så stadig flere gode ideer og ønsker?
– Det kunne være spændende at få en stor port i en af hallerne, så vi kan få en mobil klatrevæg med trampoliner til. Det er jo vigtigt at tænke på, at en hal er mere end foldbold, håndbold og badminton, lyder det fra dagens prismodtager.

Dato:27. februar 2020

Senest opdateret:

27. februar 2020

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ældre Sagen og Interflora hylder frivillige

Ældre Sagen og Interflora hylder frivillige

Socialhumanitær ansvarlig i Ældre Sagen Hinnerup, Gitte Eibye, er en af dem ... læs mere
Røde Kors Hadsten-Hinnerup - nyt initiativ SnakSammen

Røde Kors Hadsten-Hinnerup – nyt initiativ SnakSammen

Her er et nyt tiltag SnakSammen, som Røde Kors Hadsten-Hinnerup afdeling har været med i opstarten af og har frivillige, som er klar til en samtale ... læs mere
Kurssikring ved køb af bolig viste sin værdi i sidste uge

Kurssikring ved køb af bolig viste sin værdi i sidste uge

I perioder med rentefald har kurssikring ofte vist sig som en dårlig investering ... læs mere
Boligrenter på vej tilbage mod normalen

Boligrenter på vej tilbage mod normalen

Efter nogle dramatiske stigninger for blot en uge siden er boligrenterne nu faldet igen. I øjeblikket er den 30-årige 1 procent-obligation den nye standard for boligejere med ønske om fast rente ... læs mere
Bøde, hvis du putter affald i den forkerte skraldespand

Bøde, hvis du putter affald i den forkerte skraldespand

Reglerne skal få danskerne til at sortere bedre ... læs mere
Forældre skal have penge tilbage for institutionspladser

Forældre skal have penge tilbage for institutionspladser

Af Birgit Liin, medlem af Favrskov Byråd og borgmesterkandidat for Venstre, formand for Børne- og Skoleudvalget ... læs mere
NYT fra LECA

NYT fra LECA

Laver webinarer ... læs mere
Sopfienlund Galleri

Sopfienlund Galleri

Årets påskeudstilling 2020 er desværre aflyst. - ... læs mere
TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

TØRFISK I VOLDUMHALLEN UDSÆTTES

PingvinNYT har modtaget følgende fra Pensionistforeningen Fællesudvalg ... læs mere
Midt i en corona-tid

Midt i en corona-tid

Verden er ”af lave”. I bogstaveligste forstand… ... læs mere
Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

Elektrikere var til svendeprøve via pc og web

På overfladen ser det ud til, at samfundet næsten ligger stille, men stor aktivitet på undervisningsområdet sikrer skole-, gymnasie- og erhvervsskoleelever god undervisning i en krisetid. Den jydske Haandværkerskole har netop afviklet sin første virtuelle svendeprøve ... læs mere
Loading...