|

Herlig fodboldlørdag på Hadsten Idrætscenter

Alle sejl var sat til for at få en fodboldfest på Hadsten Idrætscenter, og det lykkedes. Godt erhvervsklubarrangement, masser af højt humør, mange tilskuere, god bold og mange gode oplevelser gjorde lørdag den 14. juni 2014 til en god dag for HSK Fodbold.

 Jan Iversen var ikke tilfreds med indsatsen og nederlaget til brormand og hans tidligere klub HSF.

Desværre kom der ikke to HSK-sejre på kontoen. I “forkampen”, som speaker Lars Bager kaldte serie 1 kampen mellem HSK og Hornbæk SF vandt HSF en sikker 0-4 sejr og sikrede sig dermed en velfortjent oprykning til Jyllandsserien med de to tidligere HSK-ere Anders Uhrskov og Niclas Schneider på holdet. ET STORT TILLYKKE med oprykningen til HSF.

Hovedkampen, lokalbraget mellem HSK – HØST IF, endte uafgjort 1-1. En kamp der længe så ud til at ende med en smal 0-1 sejr til HØST IF og dermed oprykning til serie 3, men HSK og “Storken” ville det anderledes, og ca. 10 minutter før tid sparkede han bolden i kassen til en fortjent udligning til 1-1. En kamp som HSK burde ha’ vundet, men i lange peroder virkede HØST-målet forhekset, og stolpeskud/store chancer til Casper Clausen og Mark Elkjær burde ha’ givet HSK-mandskabet en tiltrængt sejr. Men som det ofte er i fodbold, er det topholdet der har tur i den, mens det tit er stolpe ud for bundholdene. Men godt for moralen at vi fik udlignet inden den sidste vigtige kamp ude mod Hammel GF på torsdag, hvor vi håber at få en sejr og sikre os forbliven i serie 4. HØST IF kan med en sejr i deres sidste mod HOG sikre sig oprykning til serie 3.

Dagen startede med et godt erhvervsklubarrangement, arrangeret i samarbejde mellem HSK, Per Rasmussen og HØST IF, Simon Olsen. Per Rasmussen interviewede blandt andet de to brødre Mads og Jan Iversen, der i dagens serie 1 kamp stod i spidsen for hver deres hold, og det blev til nogle gode spørgsmål/svar og flere spydigheder mellem de to brødre. Desuden blev Casper Laczko, tidligere HSK-er og nuværende HØST-spiller interviewet i pausen af serie 1 kampen, hvor der blev spurgt ind til hans syn på dagens kamp, og hvordan han så på mulighederen for at få en HØST-sejr og dermed oprykning til serie 3.Per Rasmussen flankeret af Iversen-brødrene.


Casper Laczko, med sin personlige sponsor på brystet, fotograferet inden kampenDer blev netværket på kryds og tværs til dagens erhvervsklubarrangement.Indmarch til Serie 1 kampen, HSK – HSFHadsten Ungrejs med Rune P. i spidsen sørgede for en festlig kulisse til de to kampe.

Indløb med ungdomsspillere fra HØST og HSK var en del af dagens menu: kampstart, HSK – HØST IF


HØST IF havde taget mange tilskuere med fra Hadbjerg, og de sørgede også for en god ramme om kampen.Dejligt med godt vejr/mange tilskuere på lægterne i dag.Rune P. var forfremmet til trommeslager i dag. En STOR TAK til Rune &  Co. der med til at skabe fest og farver inden, under og efter kampen.

Referat fra serie 1 kampen:
HSK – Hornbæk SF (HSF): 0-4 (0-1).

Målscorere, HSF:
Kian Poulsen, Nikolaj Erikslev, Niclas Schnieder og selvmål.

Fidusen, HSK:
Simon Givard, Morten Høy, Steffen Lunde og Martin Dam med 4 stemmer til hver.God kamp af Høy i dagens kamp mod HSF.

Holdopstilling, HSK:
Tobias Iversen, Dennis Sørensen (anfører), Martin Dam, Steffen Lunde, Anders Bager, René “GC” Christensen, Morten Høy, Christian Kirchhoff, Simon Givard, Jesper Mark og Mike Skouboe. 
Ude startede Nicky Friis, Martin Møller og Thomas Espensen.

1. halvleg:
12. min.: Kampens spiller (HSF), Mathias “Thisen” Hansen skød på overliggeren, Ungrejs/publikum skreg: – 10-er du har damehår !!! 16. min.: Dam ud med gult kort, nedlagde farlige Erikslev fra HSF. 27. min.: Dam ind igen. 33. min.: HSFs Kian Poulsen tog chancen langt ude fra, Tobias nåede kun at reagere med en hånd, bolden røg i mål til 0-1. 37. min.: Godt indlæg, Thisen, Simon Gade headede på overliggeren.

38. min.: Dam igen ude med “riven”, fordel, HSF, afslutning, godt reddet, Tobias, forbi mål.41. min.: Kæmpe chance, HSK, burde ha’ givet mål, og det kunne måske ha’ givet en anden drejning på kampen, Mike alene i feltet, valgte at spille på tværs til en helt fri Jesper Mark, der alene med Anders Uhrskov burde ha’ scoret, men den tidligere HSK-målmand Anders Uhrskov er stærk i disse situationer og han reddede det store tilbud til HSK.  

43. min.: Super indlæg af Givard, stærkt spillende i nye støvler, stor cahnce til Kirchhoff, der burde ha’ scoret, men det blev en “tynd” afslutning og Anders kunne redde.

I pausen var der interview med Casper “Laksen” Laczko i erhvervsklubben, og her sagde “Laksen”, at han ville score et eller to mål i dag. Bager kom med dagens udtalelse: “Laksen ” gyder godt i Gudenåen.

2. halvleg:
Fra start, Nicky ind, Kirchhoff ud. 60. min.: Jesper Mark nedlagt af HSFs 4-er, gult kort til ham. 61. min.: Dennis ud (skadet), Thomas ind. 66. min.: God tur, Jesper Mark, indlæg til Nicky, afslutning langt over mål. 67. min.: Thisen bagud

til Erikslev, også stærkt spillende i dag og sammen med Thisen de to bedste for HSF, unge Erikslev afsluttede/scorede som en veteran til 0-2. 69. min.: Contra, HSF, Thisen flot/genialt videre med hælen til Erikslev, der rundede Tobias og afsluttede, Thomas forsøgte at redde, men sparkede op i nettaget til 0-3. 70. min.: Møller ind, Bager ud.

72. min.: Godt HSK-opspil, Møller afsluttede, clearet. 73. min.: Afslutning, Møller, forbi mål. 76. min.: Godt gemmenbrud, Erikslev, god bold på tværs ind foran, men super tilbageløb af Mike, der clearede bolden. 77. min.: Kampens spiller, Thisen på tværs til den tidligere HSK-er Niclas Schneider, der gjorde det onde ved sine tidligere holdkammerater og scorede sikkert op i nettaget til 0-4. 79. min.: Jesper Mark ud, Kirchhoff ind. 86. min.: God tur, Givard, afslutning over mål.

Jan Iversen var efter kampen ikke tilfreds med dagens indsats, og spillerne fik en skideballe. Det skal dog ikke ødelægge helhedsindtrykket for en god/godkendt sæson for os, udtalte fodboldformand Gert Jensen.

Vi må samtidig erkende, at HSF var bedre og mere kyniske end os i dag, og det er fortjent, at HSF rykker op i JS: ET STORT TILLYKKE fra HSK Fodbold.

Næste kampe:
Serie 1: DBU Pokalen, hjemme, tirsdag 17. juni 19:00 mod KSC Harte (JS1).
Serie 1: Sidste turneringskamp, ude mod Auning IF, fredag den 20. juni 19:00.
Serie 4: Sidste turneringskamp, ude mod Hammel GF torsdag den 19. juni 19:00.

MØD OP OG STØT HOLDENE.

Med sportslig hilsen

Gert Jensen, fodboldformand

14. og 15. juni 2014/GJ

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: Bibliotekarer i bøger ... læs mere
Sukker i sækkevis

Sukker i sækkevis

Chauffør Kristian Mainz er vant til at agere "julemand". Her er han med sin store lastvogn. Foto: J. Kr. Søgaard ... læs mere
UD I NATUREN (26)

UD I NATUREN (26)

I dag kommer du med til Løjstrup Hovedgård beliggende mellem Laurbjerg og Langå - et dejligt sted med flot natur😊 ... læs mere
Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Cykelstier og vejgrøfter er ikke skraldespande! ... læs mere
Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Anledningen er HSK`s 100 års jubilæum ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år ... læs mere
SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

17% APPASSIMENTO🚨 fra Skjold Burne ... læs mere
Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

MitID erstatter NemID ... læs mere
LÆSERBREV

LÆSERBREV

K: Trin(bræt) til at få bygget ungdomsskolen i Hadsten ... læs mere
Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...