|

BREAKING NEWS : ”I Islamisk Stats varetægt i 398 dage” med Daniel Rye

Torsdag d. 20. februar 2020 kl. 19:00 kommer Daniel Rye til vestjyskBANK Arena og holder foredrag for interesserede.

DANIEL RYE

Daniel blev i 2013 taget som gidsel af Islamisk Stat, da han var i Syrien for at foto-reportere hvilken effekt konflikten i Syrien havde på befolkningen. 398 dage blev han holdt som gidsel, før han blev løsladt.
I de 13 måneder blev han tortureret både fysisk og psykisk, mens hans familie forsøgte at samle de omkring 15 millioner kroner sammen, som Islamisk Stat forlangte i løsesum. Undervejs i forløbet blev Daniel gode venner med amerikanske James Foley, der blev verdenskendt, da han blev den første Islamisk Stat halshuggede på live tv.
Daniel blev i 2014 løsladt mod løsesum, og som den sidste af de i alt 23 fanger slap han levende fra det frygtede fængsel og torturcenter i Ragga i Syrien.
Foredraget er blevet til i et samarbejde mellem Hadsten Håndbold og Lions Club Hadsten, noget som glæder Salgs- & Eventansvarlig i Hadsten Håndbold, Simon Olsen. ”En af vores fantastiske frivillige kom med ideen, og jeg tog meget hurtigt fat i Lions Club i Hadsten, for at hører om de ville være medarrangør på foredraget. De svarede meget hurtigt ja i telefonen. Hver især kunne vi måske godt bære foredraget selv, men begge foreninger er båret af utrolig mange frivillige og det giver en flot synergieffekt at vi også kan gå sammen om at arrangere ting, så vi ikke alle sammen skal bære alt alene”, udtaler Simon.
Han forventer fuldt hus, ja faktisk forventer han der kommer pladsmangel. ”I første omgang har vi sat 350 billetter til salg. Men vi kan godt fornemme at der er en enorm efterspørgsel på billetter, så vi har sikret os, at vi kan udvide hvis det bliver nødvendigt, med op til 500 pladser. Vi var lige i tvivl om foredraget kunne bære den samme frekvens her i omegnen, som den eksempelvis kunne i Herning hvor de solgte 800 billetter på 3 dage. Vi når nok ikke derop, men måske vi kan nå de 500. Det vigtigste er dog at det ikke går udover kvaliteten for de tilhørende”, slutter Simon af.

Billetterne sættes til salg d. 24/9 kl. 17:00 via www.ticketcase.dk/site/hadsten-haandbold/ og vil koste 225 kr. + gebyr pr. billet.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Sandheden om lavdosis CT-scanning i Silkeborg

Sandheden om lavdosis CT-scanning i Silkeborg

Af Christian Møller – Nielsen, Landsbækvej 90A, Hammel Regionsrådsmedlem(V), fhv. lægefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt ... læs mere
FAVRSKOV KAN HENTE 178 MLLIONER KRONER

FAVRSKOV KAN HENTE 178 MLLIONER KRONER

Af Ken Richter, Hejrevej 12, 8382 Hinnerup ... læs mere
Nyt fra Hadsten Skakklub

Nyt fra Hadsten Skakklub

af Sten Bo Andersen, formand ... læs mere
Er fagbevægelsen da blevet helt gakke-lak?

Er fagbevægelsen da blevet helt gakke-lak?

Nu har heksejagten også indfundet sig i den samlede fagbevægelse… ... læs mere
DA KVALITET VAR EN SELVFØLGE...

DA KVALITET VAR EN SELVFØLGE…

Kurt Villy kom kortvarigt i knibe, men endte alligevel med ikke at klokke i det ... læs mere
Drenge knuste ruder på skole

Drenge knuste ruder på skole

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Snerydning og saltning

Snerydning og saltning

Kommunen salter og rydder sne på de offentlige veje, stier og pladser, når det er vinter i perioden fra 15. oktober til 20. april ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Spærret vej i Hadsten

Spærret vej i Hadsten

Broen, som ligger tæt på Den jydske Haandværkerskole og fører Skovvej over Randersvej i Hadsten, skal rives ned og erstattes af en ny bro, der forbedrer trafiksikkerheden ... læs mere
Loading...