|

JEG BLIVER – SELVFØLGELIG – I ALTERNATIVET!

Af Rasmus Foged, Alternativet

Rasmus Foged

 

Jeg meldte mig ind i Alternativet i slutningen af 2014. Jeg meldte mig ind efter at have læst Alternativets manifest, værdier og debatdogmer – og den smule konkret politik, der var udviklet på det tidspunkt. 

Jeg husker stadig det første møde, jeg deltog i – et møde for nye medlemmer, der blev holdt i Filmbyen i Aarhus. Jeg kendte ikke nogen medlemmer i forvejen, men jeg blev taget godt imod og har siden opbygget mange venskaber med andre medlemmer. 

Da jeg meldte mig ind, var vi omkring 1.100 medlemmer af Alternativet. Èt år senere, var vi 1.100 bare i Østjylland, og på et tidspunkt var vi over 11.000 medlemmer på landsplan. Da vi valgte ny politisk leder den 1. februar i år, var vi omkring 6.500 medlemmer. 

Siden den 1. feburar har Alternativet været særdeles meget i fokus. Ikke på grund af vores politik, men på grund af nogle medlemmers handlinger – særligt nogle fremtrædende medlemmers handlinger. Senest har fire af vores folketingsmedlemmer i dag meldt sig ud.

De visioner og værdier, der fik mig til at melde mig ind i Alternativet, er der ikke blevet ændret på. Mange af de medlemmer, der har støttet mig i Midtjylland, støtter mig stadig. Endelig må jeg også gå ud fra, at de borgere, der stemte på Alternativet ved regionsrådsvalget i 2017, stadig ønsker, at jeg arbejder for Alternativets politik i Region Midtjylland. 

Jeg kender ikke de præcise grunde til, at Uffe, Rasmus, Susanne og Sikandar har meldt sig ud. Det gør kun de selv, og det er egentlig heller ikke væsentligt for mig. For mig er Alternativet ikke et spørgsmål om enkeltpersoner – heller ikke når der er tale om fremtrædende medlemmer. Jeg er valgt som repræsentant for partiet og til at udføre partiets politik. 

Jeg vil derfor fortsætte som medlem af Alternativet, og jeg bakker selvfølglig 100% op om – og har fuld tillid til – alle de mange medlemmer, der arbejder for Alternativets politik. 

Der er ingen tvivl om, at vi i Alternativet har en svær tid foran os, og mit humør er da bestemt påvirket af situationen. Der er flere af mine gode venner, der har meldt sig ud, og selvom vi vil prøve at holde kontakten, kommer jeg til at savne dem. 

Uanset hvad vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til Alternativets succes gennem årene, og en særlig tak til alle jer, der bliver ved med at arbejde for Alternativets vision og værdier så længe borgerne giver os mandat til det!

Mvh Rasmus


Rasmus Foged

Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland

Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Følg med i Knæk Cancer ... læs mere
Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen ... læs mere
Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Bor du i en kommune med mange indbrud, kan prisen på din indboforsikring stige markant, også selvom der ikke er mange indbrud i lige netop dit område ... læs mere
Helt og aldeles grotesk!

Helt og aldeles grotesk!

EU har bremset dansk tiltag mod rygning ... læs mere
2 indbrud iFavrskov

2 indbrud iFavrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Stemningsfuld søndagsmusik i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 491.

Ugens naturbilleder nr. 491.

Efteråret er halvvejs og på søndag er sommertid helvejs. Om vi vil eller ej, er det den mørke tid vi går i møde. Dette giver anledning til at nyde det farverige efterårsløv, for inden længe er det væk ... læs mere
KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

Danmarks Naturfredningsforening viser nye film om de flotteste naturperler i Favrskov ... læs mere
Fuld butikstyv i Netto

Fuld butikstyv i Netto

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Information om coronasituationen

Information om coronasituationen

Her kan du finde information og seneste nyt om situationen i Favrskov Kommune i forbindelse med udbruddet af corona ... læs mere
Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Det samlede salg af huse, ejerlejligheder og sommerhuse gør tredje kvartal i 2020 til det bedst sælgende i 10 år. Det viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
Loading...