|

JEG BLIVER – SELVFØLGELIG – I ALTERNATIVET!

Af Rasmus Foged, Alternativet

Rasmus Foged

 

Jeg meldte mig ind i Alternativet i slutningen af 2014. Jeg meldte mig ind efter at have læst Alternativets manifest, værdier og debatdogmer – og den smule konkret politik, der var udviklet på det tidspunkt. 

Jeg husker stadig det første møde, jeg deltog i – et møde for nye medlemmer, der blev holdt i Filmbyen i Aarhus. Jeg kendte ikke nogen medlemmer i forvejen, men jeg blev taget godt imod og har siden opbygget mange venskaber med andre medlemmer. 

Da jeg meldte mig ind, var vi omkring 1.100 medlemmer af Alternativet. Èt år senere, var vi 1.100 bare i Østjylland, og på et tidspunkt var vi over 11.000 medlemmer på landsplan. Da vi valgte ny politisk leder den 1. februar i år, var vi omkring 6.500 medlemmer. 

Siden den 1. feburar har Alternativet været særdeles meget i fokus. Ikke på grund af vores politik, men på grund af nogle medlemmers handlinger – særligt nogle fremtrædende medlemmers handlinger. Senest har fire af vores folketingsmedlemmer i dag meldt sig ud.

De visioner og værdier, der fik mig til at melde mig ind i Alternativet, er der ikke blevet ændret på. Mange af de medlemmer, der har støttet mig i Midtjylland, støtter mig stadig. Endelig må jeg også gå ud fra, at de borgere, der stemte på Alternativet ved regionsrådsvalget i 2017, stadig ønsker, at jeg arbejder for Alternativets politik i Region Midtjylland. 

Jeg kender ikke de præcise grunde til, at Uffe, Rasmus, Susanne og Sikandar har meldt sig ud. Det gør kun de selv, og det er egentlig heller ikke væsentligt for mig. For mig er Alternativet ikke et spørgsmål om enkeltpersoner – heller ikke når der er tale om fremtrædende medlemmer. Jeg er valgt som repræsentant for partiet og til at udføre partiets politik. 

Jeg vil derfor fortsætte som medlem af Alternativet, og jeg bakker selvfølglig 100% op om – og har fuld tillid til – alle de mange medlemmer, der arbejder for Alternativets politik. 

Der er ingen tvivl om, at vi i Alternativet har en svær tid foran os, og mit humør er da bestemt påvirket af situationen. Der er flere af mine gode venner, der har meldt sig ud, og selvom vi vil prøve at holde kontakten, kommer jeg til at savne dem. 

Uanset hvad vil jeg gerne takke alle, der har bidraget til Alternativets succes gennem årene, og en særlig tak til alle jer, der bliver ved med at arbejde for Alternativets vision og værdier så længe borgerne giver os mandat til det!

Mvh Rasmus


Rasmus Foged

Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland

Folketingskandidat for Alternativet, Storkreds Østjylland
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Forbrugerombudsmandens kigger nu Midt trafik efter i sømmene

Forbrugerombudsmandens kigger nu Midt trafik efter i sømmene

På vegne af Ældrerådet i Favrskov Kommune, Erik Bertelsen,formand ... læs mere
INGEN HJEMME!

INGEN HJEMME!

I forbindelse med helligdage bliver det lagt en ekstra affaldssæk under låget på affaldsstativet. Det fortæller evt. indbrudstyve, at der er ”frit lejde”… ... læs mere
GLÆDELIG PINSE - HJERTESPROGET

GLÆDELIG PINSE – HJERTESPROGET

Når isen brydes, og ordene høres - og forstås; så kan der ske det, at de går lige til hjertet. Læs Ole Juuls dejlige pinseklumme ... læs mere
Gamle køretøjer bringer minderne frem - på Møllegården i Hadsten

Gamle køretøjer bringer minderne frem – på Møllegården i Hadsten

Af Jørgen Kjær De fleste ejere af klassiske køretøjer kender det sikkert: Sådan en havde min far, da jeg var lille. Jeg havde selv sådan en Folkevogn en gang, det var min første bil. Min farbror havde sådan en traktor, ... læs mere
Genåbning

Genåbning

Så er HØST udkommet ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: HISTORISKE ROMANER MED STÆRKE KVINDER ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 469.

Ugens naturbilleder nr. 469.

Til pinse når skoven bli'r rigtig grøn ........og foråret takker af med sommerlige toner😎 ... læs mere
Indbrud i Hadsten

Indbrud i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Genåbning af beskæftigelsesindsatsen

Genåbning af beskæftigelsesindsatsen

Beskæftigelsesministeren har besluttet, at der fra 27. maj 2020 igen er åbnet for beskæftigelsesindsatsen i jobcentrene, kommunerne og a-kasserne ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE"

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE”

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde ... læs mere
Meningsfulde aktiviteter og besøg i psykiatrien. Hvad med de indlagte patienter og deres pårørende?

Meningsfulde aktiviteter og besøg i psykiatrien. Hvad med de indlagte patienter og deres pårørende?

Mikkel Rasmussen, Ledende overlæge i psykiatrien i Vejle, Region Syddanmark ➡️Medstifter af regionspartiet Psykiatri-Listen (P) i Region Midtjylland ➡️Stifter af græsrodsbevægelsen #VærdigPsykiatriForAlle, Adresse: Nordre Strandvej 28, 8240 Risskov Mobil: 22377936 ... læs mere
Loading...