|

K genvælger stærke og lokale profiler

På Det Konservative Folkeparti i Favrskovs generalforsamling var der genvalg til både borgmesterkandidat og folketingskandidat.

Mette Nøhr, Flemming Aaen Jensen, Lars Storgaard, Ole Jensen
Morten Ploug, Knud Schøler, Tommy Højer, Torben la Place
Charlotte Green, Niels Christian Selchau-Mark, René Scheider

 

To stærke profiler, med solide stemmetal bag sig, blev sat i spidsen for de lokale borgerlige kræfter, og både stemning og opbakning var helt i top.

Den borgerlige borgmesterkandidat til kommunalvalg 2021 blev den mangeårige lokalpolitiske veteran og nuværende 2. viceborgmester Lars Storgaard fra Ulstrup, mens Charlotte Green blev genvalgt som kommunens folketingskandidat.

Lars Storgaard, der er udvalgsformand for beskæftigelsesudvalget, politimand og selvstændig erhvervsdrivende udtaler: ”Jeg glæder mig enormt meget over den tillid og den opbakning, som vores medlemmer har vist mig. Vi er allerede i arbejdstøjet, og nu vil jeg sætte alle sejl for, at vi får det bedste udgangspunkt for borgerlig indflydelse – og at tage borgmesterposten ved næste valg.

Charlotte Green, der udover at være byrådsmedlem og folketingskandidat i Favrskov, er overlæge i akutmodtagelsen, leverede et stærkt indlæg om behovet for en sundhedsreform og diagnosticerede nogle af problemerne i det danske sundhedsvæsen, ikke mindst i forhold til det lokale og nære sundhedsvæsen: ”Vi skal have udbygget det nære sundhedsvæsen – det er et minimum at alle får adgang til en kvalificeret praktiserende læge, og så må vi lade læger og sygeplejersker om at gøre det de er gode til, fx at lade sekretærer stå for indtastninger, databaser og dokumentation.

Lars Storgaard (Spidskandidat KV21)  Tommy Højer (Næstformand)  
Knud Schøler (Formand)Charlotte Green (Folketingskandidat)  
 

Der var ros og stort bifald til Charlotte Green, der opnåede et fantastisk valgresultat ved folketingsvalget i 2019 med over 2300 personlige stemmer. Dette udløste en plads som 1. suppleant til Folketinget, og Charlotte blev, med stående bifald, genvalgt som foreningens folketingskandidat.

Mødet blev afholdt i Ulstrup i viceborgmester Lars Storgaards virksomhedslokaler.

På mødet berettede byrådsgruppen v. Lars Storgaard og Charlotte Green om deres arbejde i byrådet, og der var stor spørgelyst og begejstring blandt de fremmødte. Med en læge og en politimand i byrådet er det helt naturligt, at Konservative konstant knokler for at passe på Favrskov og holder skarpt øje med, hvordan vores skattepenge forvaltes.

Derfor var gruppen også generelt tilfredse med budgettet for 2020, der forhåbentlig kan være med til at skabe mere tryghed i kommunen, ikke mindst på baggrund af nogle gode tiltag på ældre, børn, miljø og trafiksikkerhed. En række sparekrav på bl.a. de ældre blev afværget med konservative stemmer og budgettet kom i balance uden der skulle spares på plejen, hvilket der var stor tilfredshed med.

Daginstitutionerne og folkeskolen forhandles der fortsat om, og her vil konservative fortsat kæmpe for de børn der har det sværest, og for et godt og stærkt samarbejde mellem de private og offentlige tilbud.

Genvalgte vælgerforeningsformand Knud Schøler udtaler: ”Det er et stærkt hold der er sat, og med den solide medlemsfremgang vi oplever og interessen der var for bestyrelsesarbejdet, ser jeg frem til et godt og spændende år.”

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.PingvinNyt holder ikke ferielukket

PingvinNyt holder ikke ferielukket

Hadsten-Pingvinnyt bliver løbende opdateret døgnet rundt som sædvanligt - måske i et lidt langsommere tempo. Men send til os, som du plejer, så tager vi os af det ... læs mere
Så blev det også ferie tid ved KE!

Så blev det også ferie tid ved KE!

KE EL installations A/S ønkerr alle en god ferie ... læs mere
Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Nordic Food Partners A/S tilbagekalder Änglamark ØKO Brune ris, grundet forhøje værdier af Aflatoksin i produktet Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 3. juli 2020 ... læs mere
Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer til, at man ikke deler en udenlandsk video med to cirka 10-årige drenge, der har seksuel omgang med hinanden ... læs mere
Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Rigspolitiet har fundet en løsning for stærekassebøder, så førere af brandbiler, ambulancer og andre udrykningskøretøjer ikke uretmæssigt får bøder tilsendt efter en udrykningskørsel ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Narkokørsel i Hadsten

Narkokørsel i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Se det MEGA store udvalg hos GADEBERG XL i Hadsten ... læs mere
annonce  : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

annonce : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

Få den bedste rådgivning og service på 4010 6301 og vi glæder os til at se dig hos Elite Service i Hornslet ... læs mere
Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Jordbær kan du selv plukke da Jens Torp og hans kone har meget travlt ... læs mere
NY FACADE

NY FACADE

Har du benmærket den nye facade på Kommune Kontoret på Egevej i Hadsten ? ... læs mere
Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Mød os og få et indtryk af politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten. Ridderstræde 1, 8000 Aarhus Mandag 24. august kl. 19.00 - 21.00 ... læs mere
Loading...