|

Kom i vestjyskBANK-ARENA søndag kl.15

Endnu et tophold på besøg i vestjyskBANK Arena

Søndag kl. 15:00 i vestjyskBANK Arena fløjtes der op til kamp igen, efter 14 dages pause siden det utrolig tætte opgør mod Ringkøbing, der endte med et knebent nederlag på 21-23. 

Denne gang er modstanderen Sønderjyske, et hold vi notorisk har haft nogle gode dueller med over årene, men hvor de, de seneste år er tippet deres vej. 
Sønderjyske har hver sæson ambitionerne om at skulle spille som minimum med i Top-3 for at være i betragtning til oprykningen til Ligaen og indtil videre ligger de netop nummer 3. Derfor må de også påtage sig favoritrollen til søndagens kamp. 

Vi selv har efter en under middel sæsonindledning, fundet mere og mere spillemæssig melodi, specielt imod Ringkøbing viste pigerne at når man rammer tingene rigtigt, er man utrolig tæt på topholdene i rækken. Det niveau man viste her, er også det man skal arbejde videre med at ramme til søndagens kamp mod Sønderjyske, fortæller Mathias Broløs.

“Jeg glæder mig til at se om vi kan fylde på vores seneste præstation. Det er en kamp, hvor vi skal lykkedes med vores egne ting, og gør vi det, så kan vi også presse Sønderjyske. De kommer med en sejr i bagagen mod Ringkøbing, og derfor er vi bevidste om, at der venter os en stor opgave. Men det er en opgave, som jeg tror på at vi kan løse”

Umiddelbart efter kampen på søndag, vil der være en kort seance hvor vi hylder Kristina Schøler Kjeldsen for hendes 7 år i klubben, hvor hun desværre nu er tvunget til et karrierestop med håndbolden. 

Kom i vestjyskBANK Arena søndag kl. 15:00 og støt pigerne på banen og vær med til at hylde Kristina efter kampen. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Djøf erkender: De offentligt ansatte er druknet i bureaukrati!

Djøf erkender: De offentligt ansatte er druknet i bureaukrati!

De lyder næsten for godt til at være sandt. Og det er det også… ... læs mere
Slut med gratis bæreposer

Slut med gratis bæreposer

Bredt flertal i Folketinget vil have forbruget af bæreposer ned og genbruget op. Fremover er der krav om betaling for bæreposer i butikker, og tynde plastikbæreposer bliver forbudt ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 452.

Ugens naturbilleder nr. 452.

Lyset vender nu tilbage. Dagen er tiltaget med ca. 1 time. På de gode dage er solen på himlen fra ca. 8.30 til 16.30. Mon ikke mange har længtes efter lyset, nu da vi ikke har sne til at lyse ... læs mere
Årligt udbud af bolig- og erhvervsgrunde

Årligt udbud af bolig- og erhvervsgrunde

Favrskov Kommune har sat gang i det årlige udbud af samtlige byggegrunde ... læs mere
Pårørendegruppe med fokus på demens

Pårørendegruppe med fokus på demens

Favrskov Kommune sætter nu gang i en pårørendegruppe for borgere med en pårørende/ægtefælle, der har frontotemporal demens ... læs mere
Kom og hør apoteker Lars Persson fra Hadsten Apotek.

Kom og hør apoteker Lars Persson fra Hadsten Apotek.

4, februar kl. 19 ved Hjerteforenings Generalforsamling ... læs mere
OMKRING SØNDERGADE 12...

OMKRING SØNDERGADE 12…

Ved at bladre lidt i hedearkivet fandt Kurt Villy frem til et fornemt gademotiv, som fortjener at blive vist ... læs mere
Længe leve middelmådigheden

Længe leve middelmådigheden

”Hvad alle ikke kan lære, skal ingen lære...” ... læs mere
Indbrud på Hindhøjen i Hinnerup

Indbrud på Hindhøjen i Hinnerup

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...