|

Kronjyske bilister deler millionoverskud

OVERSKUDSDELING: GF Kronjyllands medlemmer med bil kommer godt fra start i 2021. De deler et overskud på mere end 1,2 millioner kroner.

 
 
 

ET ÅR MED FÆRRE BILSKADER: Coronarestriktionerne har betydet færre biler på vejene, og det har bl.a. bidraget til et fornuftigt regnskab hos GF Kronjylland. (Foto: Stock, GF-arkiv)

Regnskabet for det forgangne år er gjort op, og de kronjyske bilforsikringstagere i GF får i denne uge besked om, hvad overskudsdelingen konkret betyder for dem hver især i kroner og øre. Hos GF Kronjylland kan medlemmerne glæde sig til at dele et overskud på 1,2 millioner kroner, hvilket svarer til otte procent af den betalte bilforsikring.

– Det er dejligt at kunne sige, at vi rent faktisk har fået positive ting ud af 2020 på trods af, at vores kontor har været delvist lukket ned for besøgende i flere perioder. For selvom corona har spillet en stor rolle i året, der er gået, så har vi her i GF Kronjylland alligevel haft den største vækst i mange år. Og så har de mange nedlukninger i Danmark og deraf en masse hjemmearbejde selvfølgelig også gjort, at der har været færre biler på vejene og dermed færre uheld. Netop derfor har vi endnu engang en fin overskudsdeling på 8 procent, der kommer alle vores lokale medlemmer til gode, siger Lars Meier, der er formand for GF Kronjylland, og fortsætter:

– Selvom 2020 også har bragt positive ting med sig, ser vi alligevel frem til 2021. Vi går en spændende tid i møde i GF Kronjylland, og vi håber på, at vi for alvor kan komme fri af coronaens kløer, så vi kan genoptage alle de gode fysiske møder, vi normalt har med vores medlemmer.

GF Kronjylland er en af i alt 34 forsikringsklubber i det medlemsejede GF Forsikring og har kontor i Randers.

Et vedholdende solidarisk princip
GF er ejet af medlemmerne, og siden GF Forsikrings første leveår i 1960’erne har grundideen været, at medlemmer – og ikke aktionærer – skulle dele årets overskud. Derfor er GF’s overskudsdeling også solidarisk. Jo færre skader, jo mere i overskud til alle, og det betyder, at har man haft en skade i løbet af året, så får man alligevel del i overskuddet. 

Rent praktisk foregår det på den måde, at den enkeltes andel af overskuddet trækkes fra prisen på forsikringerne, efterhånden som de fornys i 2021.

Det er ikke kun i GF Kronjyllands område, det er blevet til en pæn overskudsdeling i år. GF Forsikrings medlemmer i hele Region Midtjylland deler et samlet overskud på mere end 31 millioner kroner på bilforsikringerne og knap 16 millioner kroner på deres andre forsikringer i GF.

Kontakter
 
 
 
Rasmus Gade
Presse og kommunikation
Billeder

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Jessi og Jeppe på TV i aften

Jessi og Jeppe på TV i aften

Wineboutique . Hadsten viser travløb på TV i aften ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Liva er kommunens første EUX sosu-assistent

Liva er kommunens første EUX sosu-assistent

LIVA fra ULSTRUP får fin hue ... læs mere
Ryan fra Broholm i Lilleåen

Ryan fra Broholm i Lilleåen

Ryan muntrer sig - friskt gjort - se video ... læs mere
Salming og Hadsten Håndbold indgår stor og lang aftale 

Salming og Hadsten Håndbold indgår stor og lang aftale 

Forlængelse af stor aftale med Salming ... læs mere
Musik- og kulturskolerne kom ikke ”på græs”.

Musik- og kulturskolerne kom ikke ”på græs”.

Mens børn- og unge der går til fodbold må komme på græs – må børn- og unge der går i musik- og kulturskoler fortsat bruge deres fritid på online undervisning ... læs mere
De sexgale radikale

De sexgale radikale

Næsten hver tredje kvinde har været udsat for seksuel chikane hos De Radikale… ... læs mere
Regnskab: Sparekassen Kronjylland markant over forventninger

Regnskab: Sparekassen Kronjylland markant over forventninger

Nye kunder og høj aktivitet på boligmarkedet væsentlige årsager til godt resultat i Danmarks største sparekasse ... læs mere
UD I NATUREN (11)

UD I NATUREN (11)

Velkommen til marts og for mange, deres favorit årstid FORÅR🌱FORÅR🌱FORÅR🌱 ... læs mere
Ny genbrugsplads i Hammel er klar til sommer

Ny genbrugsplads i Hammel er klar til sommer

Til sommer slår Favrskov Forsyning portene op til den nye, moderne genbrugsstation i Hammel, der blandt andet byder på nedgravede containere og udvidet åbningstide ... læs mere
Loading...