|

Lær Hadsten Computer lidt bedre at kende

Med alt den fokus i tiden på butikslukninger, vil vi gerne inddrage jer i en positiv historie, som er os, Hadsten Computer.

Vi vil gerne fortælle jer om vores fokus, tanker og værdier, så i kan lære os bedre at kende, da vi ikke bare er en butik, men en butik med liv, sjæl og lyst til at drive virksomhed i Favrskov.
Og så spare du 20-40 % på originalt HP og cannon blæk i forhold til konkurrenterne 🙂 

Så læs hvordan du kan spare penge, og handle lokalt samtidig. 

 
Vi vil gerne fortælle jer om vores fokus, tanker og værdier, så i kan lære os bedre at kende, da vi ikke bare er en butik, men en butik med liv, sjæl og lyst til at drive virksomhed i Favrskov.

Fx vægter vi faste lave priser, i stedet for fordyrende vare og tilbud.

Dette vil vi gerne illustrere ved at inddrage jer i vores tankegang og priser på blækpatroner.

Vores blækpriser som er 20-40% billigere end konkurrenterne. Du behøver ikke at vente på blæktilbud fra andre leverandører, som alligevel næsten kun plejer at være HP, når du skal have nyt blæk. Du kommer bare ned til os i Hadsten Computer.
Vores teori er, at sætte priserne rigtigt, så ALLE får de samme priser, hele tiden.

Vi kan godt sætte priserne 40% op, og så lave tilbud engang imellem… Men hvorfor bruge tid og energi på dette ? Alt dette tilbuds jungle, hvor man sælger vare for dyre, men lokker til med tilbud, det vil vi ikke. Vi mener at mange mennesker ligeledes blot ønsker gode faste priser. Du kan trygt handle hos os, til de bedste priser hele tiden, det giver mening.

Derudover har vi mange kunder, der før købte kopiblæk på nettet, der køber det hos os fordi vi er generelt billigere. Vi ved meget om det blæk vi sælger, og vi ved meget om printere. Det gør konkurrenterne tit ikke, da de bare sælger dig et produkt, de ikke ved noget om. Dermed levere vi en god faglig service hvis du får problemer.

Toner til laserprintere har vi skarpe priser på. Firmaer spare mange penge om året ved at handle både blæk og laser toner hos os… Vi levere det gerne.

Hvordan kan vi have disse gode priser ?
Vi er ikke en kæde, hvor der købes ind, og diktere hvad vare vi skal sælge, og priserne på dem. Det duer ikke i vores branche, hvis du skal leve af det lokale. Hvorfor betale 20-40% ekstra bare fordi man vil handle lokalt?

Derfor har vi flere leverandører, hvor vi bestiller de blækpatroner som er billige, så kan vi give dig de bedste priser. 
Vi sender ikke dyre tilbuds reklamer eller dyre avis reklamer, som egentlig bare skaber en merudgift som skal tjenes hjem ved at sælge produkterne til højere priser. Derudover belaster det miljøet unødvendigt.

DU kan ringe til os, og vi tager tlf. de fleste gange, ellers ringer vi gerne tilbage. OG skal du bruge en vare, vi ikke har, så har vi den i morgen.

Vores værdier
Vi vægter kvaliteten i vores butik, og sælger hellere få gode produkter, end mange skrammel produkter. Tag vores iPhone reparationer. Vi vægter kvaliteten, og tager tiden det tager at lave dem, det har givet pote i mange kunder fra Århus og Randers kommer til os. 
Vi er altid glade, og vi kan lide at stå i butikken og hjælpe dig. Hos os møder du glade dedikeret fagpersonaler, der er klar til at hjælpe dig.

VI er Favrskovs BILLIGSTE og STØRSTE blæk salgs butik i, med de bedste FAGLIGE personaler. Så støt lokalt, spar penge. Køb blæk og toner hos Hadsten Computer 😊 – HVIS du vil spare mange penge.

Besøg vores butik på Søndergade 16 i Hadsten, Ring til os på 61303866 eller send en mail på kontakt@hadstencomputer.dk
VI glæder os til at høre fra dig.

PS – Vi udskriver og kopiere gerne for dig. Ingen er billigere i kommunen 🙂

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Byrådsmøde foregår via Skype

Byrådsmøde foregår via Skype

På grund af den aktuelle corona-situation bliver byrådsmødet tirsdag 26. januar 2021 kl. 19 i Favrskov Kommune afviklet som et Skype-møde ... læs mere
Taget for narkokørsel m.m.

Taget for narkokørsel m.m.

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Vi leger fortsat

Vi leger fortsat

Fortæller Hadsten Håndbold ... læs mere
Skjød Tidende er udkommet

Skjød Tidende er udkommet

Godt nyt til alle Skjødsere og andre der kunne være interesseret - klik ind på Skjød Tidende ... læs mere
Boligsiden.dk :

Boligsiden.dk :

Danskerne købte boliger for svimlende 252 milliarBoligsiden.dk: der i 2020 ... læs mere
Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Har du et realkreditlån, som skal have ny rente 1. april?

Per Ø. Nielsen - Vestjysk Bank fortæller følgende ... læs mere
Vil du være årets første millionvinder?

Vil du være årets første millionvinder?

Kræftens Bekæmpelses nye STØTTELOTTERI ... læs mere
Har du handlet her :

Har du handlet her :

Virksomhed ransaget – ejer sigtet for bedrageri ... læs mere
Imponerende ”jubilæum”!

Imponerende ”jubilæum”!

Ikke færre end 500 gange har Tove Skipper imponeret PingvinNyts læsere med sine fantastiske naturbilleder ... læs mere
UD I NATUREN (2)

UD I NATUREN (2)

På en dag hvor snedækket fortsat prydede landskabet. Turen går til Lysnet, et markant højdedrag på grænsen af Favrskov og Randers Kommune ... læs mere
Loading...