|

Lars Storgaard (C) ny borgmester i Favrskov

I en bred konstitueringsaftale har samtlige partier i Favrskov Byråd peget på Lars Storgaard fra Det Konservative Folkeparti som ny borgmester.

Fra venstre ; Thake Cordt (Ø), Erling Høj Sørensen  (D), Borgmester Lars Storgaard (C), 2.Viceborgmester Isabell Friis Madsen (A), Søren Frandsen (F), .1. Viceborgmester  Birgit Liin (V), Torben Christensen (R),  Mercedes Czank DF

 

Dermed er Lars Storgaard kommende borgmester for Favrskov Kommune fra årsskiftet.

Lars Storgaard udtaler: ”Det er med stor ydmyghed, taknemmelighed – og stolthed – at jeg sætter mig i borgmesterstolen fra januar 2022. Jeg vil arbejde hårdt for en kommune i både vækst og balance og har i sinde at være borgmester for alle i Favrskov – øst som vest, blå som rød, ung som gammel, rask som syg. Arbejdstøjet er allerede på, så vi sammen kan passe på Favrskov.”

  1. Viceborgmester bliver Birgit Liin (V), som fremhæver at: ”samarbejdet om konstitueringsprocessen har været konstruktivt og dialogsøgende, hvilket lover godt for arbejdsklimaet i det kommende byråd.”
  2. Viceborgmester bliver Isabell Friis Madsen (A), og hun fortsætter: ”Det er selvfølgelig med ærgrelse, at Nils Borring må afgive borgmesterposten. Vi er dog bevidste om, at vi har fået mere end hver 3. stemme og er langt det største parti. Derfor har vi en naturlig ambition om at få mest mulig indflydelse. Med 4 formandsposter i stående udvalg samt formandsposten i det særlige Børne- Unge Udvalg mener vi, at vi har et godt afsæt for at skabe resultater i det nye byråd.”

 

Dansk Folkeparti: ”Vi glæder os over en bred konstituering og ser frem til at lave resultater til gavn for borgerne i de næste 4 år.”

Erling Høj Sørensen fra (D): ”Som ny i byrådet glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet, og jeg ser frem til et godt samarbejde på tværs af partier. Jeg er meget stolt over den tillid, vi er blevet vist af vælgerne, og er klar til at tage ansvar.

Thake Cordt (Ø): ”Jeg ser frem til samarbejdet om at sikre en kommune i balance, og håber ellers på at kunne fastholde det øvrige byråd på de grønne løfter, der er givet i valgkampen.”

Søren Frandsen (F) understreger at: ”Det er glædeligt med en bred konstituering, og jeg har til sinde at holde Lars op på ønsket om brede samarbejder – og den grønne omstilling.

Torben Christensen (R): ”Jeg er utroligt glad for at vælgerne har givet os i Radikale Venstre en plads i byrådet, og med konstitueringen ser jeg frem til at indtræde i et byråd, som vægter et bredt samarbejde henover midten, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen finder grønne løsninger i Favrskov.”

 

Med konstitueringsaftalen underskrevet, er vejen banet for den kommende byrådsperiode.

Lars Storgaard, kommende borgmester afslutter: ”Nu venter det konstituerende byrådsmøde til december, og så glæder jeg mig ellers til, at vi alle sammen finder en god samarbejdsform, så vi kan være den kommune, som vores borgere forventer og fortjener.”

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Legendernes Tid

Legendernes Tid

Kæmpe tillykke, Lars Toft ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

Den 3. december fylder Lars Toft Hansen 80 år. Stort tillykke! ... læs mere
UD I NATUREN (51)

UD I NATUREN (51)

Velkommen til december og dermed årstiden vinter. ☃️🛷☃️ ... læs mere
LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

Det er den 2. december, og om end postens tilsynekomst normalt vakte glæde i de små hjem, var der enkelte firbenede skabninger, som ikke havde øje for buddets kvaliteter ... læs mere
DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

Gå til Gadeberg XL - på toppen af Hadsten ... læs mere
Andel i et Romfad

Andel i et Romfad

Køb en andel i et valgfrit romfad og få 5-6 fl. egen rom med navn, nummer og årstal, samt et flot håndskrevet og indrammet certifikat.  ... læs mere
Taksterne for 2022 er vedtaget

Taksterne for 2022 er vedtaget

På byrådsmødet den 30. november godkendte byrådet i Favrskov Kommune taksterne or 2022 i Favrskov Forsyning ... læs mere
Indbrud i Foldby

Indbrud i Foldby

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...