|

Lars Storgaard (C) ny borgmester i Favrskov

I en bred konstitueringsaftale har samtlige partier i Favrskov Byråd peget på Lars Storgaard fra Det Konservative Folkeparti som ny borgmester.

Fra venstre ; Thake Cordt (Ø), Erling Høj Sørensen  (D), Borgmester Lars Storgaard (C), 2.Viceborgmester Isabell Friis Madsen (A), Søren Frandsen (F), .1. Viceborgmester  Birgit Liin (V), Torben Christensen (R),  Mercedes Czank DF

 

Dermed er Lars Storgaard kommende borgmester for Favrskov Kommune fra årsskiftet.

Lars Storgaard udtaler: ”Det er med stor ydmyghed, taknemmelighed – og stolthed – at jeg sætter mig i borgmesterstolen fra januar 2022. Jeg vil arbejde hårdt for en kommune i både vækst og balance og har i sinde at være borgmester for alle i Favrskov – øst som vest, blå som rød, ung som gammel, rask som syg. Arbejdstøjet er allerede på, så vi sammen kan passe på Favrskov.”

  1. Viceborgmester bliver Birgit Liin (V), som fremhæver at: ”samarbejdet om konstitueringsprocessen har været konstruktivt og dialogsøgende, hvilket lover godt for arbejdsklimaet i det kommende byråd.”
  2. Viceborgmester bliver Isabell Friis Madsen (A), og hun fortsætter: ”Det er selvfølgelig med ærgrelse, at Nils Borring må afgive borgmesterposten. Vi er dog bevidste om, at vi har fået mere end hver 3. stemme og er langt det største parti. Derfor har vi en naturlig ambition om at få mest mulig indflydelse. Med 4 formandsposter i stående udvalg samt formandsposten i det særlige Børne- Unge Udvalg mener vi, at vi har et godt afsæt for at skabe resultater i det nye byråd.”

 

Dansk Folkeparti: ”Vi glæder os over en bred konstituering og ser frem til at lave resultater til gavn for borgerne i de næste 4 år.”

Erling Høj Sørensen fra (D): ”Som ny i byrådet glæder jeg mig til at komme i gang med arbejdet, og jeg ser frem til et godt samarbejde på tværs af partier. Jeg er meget stolt over den tillid, vi er blevet vist af vælgerne, og er klar til at tage ansvar.

Thake Cordt (Ø): ”Jeg ser frem til samarbejdet om at sikre en kommune i balance, og håber ellers på at kunne fastholde det øvrige byråd på de grønne løfter, der er givet i valgkampen.”

Søren Frandsen (F) understreger at: ”Det er glædeligt med en bred konstituering, og jeg har til sinde at holde Lars op på ønsket om brede samarbejder – og den grønne omstilling.

Torben Christensen (R): ”Jeg er utroligt glad for at vælgerne har givet os i Radikale Venstre en plads i byrådet, og med konstitueringen ser jeg frem til at indtræde i et byråd, som vægter et bredt samarbejde henover midten, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi sammen finder grønne løsninger i Favrskov.”

 

Med konstitueringsaftalen underskrevet, er vejen banet for den kommende byrådsperiode.

Lars Storgaard, kommende borgmester afslutter: ”Nu venter det konstituerende byrådsmøde til december, og så glæder jeg mig ellers til, at vi alle sammen finder en god samarbejdsform, så vi kan være den kommune, som vores borgere forventer og fortjener.”

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Cyklistkampagne: Brug 2 Sek. mere på at orientere dig i krydset

Cyklistkampagne: Brug 2 Sek. mere på at orientere dig i krydset

Favrskov Kommune og Rådet for Sikker Trafik have bilisterne og cyklisterne til at orientere sig bedre, hver gang de kører ud i et kryds ... læs mere
Broen over jernbanen ved Lerbjerg åbnet for trafik

Broen over jernbanen ved Lerbjerg åbnet for trafik

Efter godt og vel et års arbejde står broen nu færdig ... læs mere
KUNSTEN AT GJØRE PENGE!

KUNSTEN AT GJØRE PENGE!

”GODE RAAD OG VINK TIL AT SKABE SIGE EN FORMUE” – ny artikelserie her på PingvinNyt.dk ... læs mere
Kæmpe svigt af unge generationer hvis tobaks- og alkoholforslag skydes til hjørne

Kæmpe svigt af unge generationer hvis tobaks- og alkoholforslag skydes til hjørne

Kræftens Bekæmpelse reagerer skarpt på nye udmeldinger fra Christiansborg, hvor en snarlig aftale om en sundhedsreform ikke kommer til at indeholde forebyggelsestiltag på tobaks- og alkoholområdet ... læs mere
UD I NATUREN (75)

UD I NATUREN (75)

I dag kommer du med til maj's gul-grønne farvefest ved mark og skov ... læs mere
Bank forudser markante fald i boligpriserne

Bank forudser markante fald i boligpriserne

Ejendomsmæglere i Hadsten er ikke enige i prognosen ... læs mere
Bliver det et JA eller et NEJ den 1. juni?

Bliver det et JA eller et NEJ den 1. juni?

Det er et godt spørgsmål… ... læs mere
Plan for det videre arbejde med udsatte anlægsprojekter

Plan for det videre arbejde med udsatte anlægsprojekter

I forbindelse med budgetlægningen for 2022-25 udsatte Byrådet i Favrskov i efteråret 2021 en række forslag til nye byggerier og større renoveringsprojekter ... læs mere
Inner Wheel Hadsten donerer beløb til Summer Camp 2022 for Diversitetet

Inner Wheel Hadsten donerer beløb til Summer Camp 2022 for Diversitetet

Inner Wheel Hadsten har valgt at donere 5000 kr. fra vinterens lokale indsamling til Diversitetets Summer Camp ... læs mere
Rideskolen Skovfryd

Rideskolen Skovfryd

- en anderledes rideskole ... læs mere
Det falske bankbud er nu blevet en kvinde

Det falske bankbud er nu blevet en kvinde

73-årig kvinde i Hadsten franarret dankort og pinkode ... læs mere
Loading...