|

Breaking News : Lokal iværksætter starter politisk parti

Den lokale computermand i Favrskov har startet det politisk parti Se Lige Ud, fordi ”folket” på gulvet ikke er repræsenteret i folketinget mere og dermed er hverdagens logik heller ikke repræsenteret på borgen.

”Vi er nogle personer som er trætte af den politikerlede der, er kommet i vores land, og nu har vi fået nok. Det er på tide, at vi får det arbejdende folk, som er på gulvet ind folketinget, så vi kan skabe en forandring.
Det er også på tide, at landet ledes af almindelige mennesker, som ved hvordan tingene fungerer og ikke fungerer. Denne forandring skal være, at man som leder af dette land går forrest i kampen som et godt eksempel, og ligestiller sig selv med folket på alle områder. ” udtaler partiformanden Stefan Granholm.

Nu skal partiet samle 20.000 vælgererklæringer så partiet kan blive opstillings berettiget.

DU kan skrive til partiet på kontakt@seligeud.dk , så vil din e-mail blive registreret og efter en uge ca. vil du få et link du skal underskrive med dit NemID. Hvis du ønsker papirsform tilsendt skal du sende dit CPR nummer med i mailen.

 Stefan Granholm

Bag partiet står Stefan Granholm, der er uddannet pædagog og nu selvstændig i Hadsten Computer.

Han udtaler til PingvinNyt : ”Det kan godt være, at nogle mener det bedste er, at påvirker et parti indefra, men på et tidspunkt må vi erkende, at de partier er så indgroet af magt og vennetjenester, at den eneste måde at lave om, er at starte forfra. I vores parti er det de som arbejder på gulvet eller har arbejdet på gulvet, der kan præge partiet og stille op.

Derfor har iværksætteren startet partiet Se lige ud, som skal gøre op med at se til højre og venstre, men i stedet se lige ud, fremad…

Når stemmerne er indsamlet, startes en Danmarks turne, hvor partiets ideer og visioner deles op og hvert sted udarbejdes disse sammen med medlemmerne, så partiet dannes og udvikles med medlemmerne.

Samtidig skiftes den nuværende støttegruppe ud med medlemmer, således at medlemmerne har indflydelse og stemmer, der gør sig gældende.

Du kan allerede nu hjælpe ved at give din stemme her, således partiet kan komme i gang med at arbejde.

DU kan også blive medlem, da partiet ikke har nogle økonomisk ballast med, da det er almene borgere der skal drive det.

Det kan være DU har en politiker i maven… SÅ er muligheden der, hvis du arbejder eller for nylig har arbejdet på gulvet.

Se mere på www.seligeud.dk eller kontakt partiet på kontakt@seligeud.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.MARK er klar igen MANDAG

MARK er klar igen MANDAG

Hadstens populære fiskehandler Mark Bodal Jensen har hver mandag ved Kvickly vognen fuld af gode tilbud på friske fisk - kig ind ... læs mere
Er 2 sekunder nok?

Er 2 sekunder nok?

I disse uger gennemføres trafikkampagnen ”BRUG 2 SEKUNDER MERE”, der skal gøre det mere sikkert for cyklister at færdes i trafikken ... læs mere
Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Lej en elbil i Hinnerup, Hadsten og Hammel

Ved du, at du kan booke en el-delebil i Hinnerup, Hadsten og Hammel? ... læs mere
Borgerservice hjælper og vejleder

Borgerservice hjælper og vejleder

Har du brug for hjælp i Borgerservice, så ring på 89 64 10 10 ... læs mere
Ny sti langs Hagenstrup Møllebæk

Ny sti langs Hagenstrup Møllebæk

Nu kan du gå nye veje i Ulstrup. En ny sti langs Hagenstrup Møllebæk er netop åbnet og indbyder til en gåtur i den smukke natur ved Gudenåen ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 468.

Ugens naturbilleder nr. 468.

"Maj du søde milde" har vi ikke set så meget til, men kigger vi på vejrudsigten når DU det lige. Rapsmarkerne giver fortsat lidt afveksling nu hvor alt er blevet MEGET grønt ... læs mere
ENHVER ER SALIG I SIN EGEN TRO

ENHVER ER SALIG I SIN EGEN TRO

Med denne tankevækkende og oplysende klumme af Ole Juul ønsker PingvinNyt glædelig Kristi himmelfartsdag ... læs mere
Forår i Danmark

Forår i Danmark

Det er forår i Danmark og det grønne tema skinner igennem i denne uges nyhedsbrev ... læs mere
Loading...