|

Masser af visioner for nyt Kampsportscenter i Hadsten

Det er kampsporten der i første omgang bliver omdrejningspunktet for den nye tilbygning af Hadsten Kultur- & Idrætscenter (HKIC), men der er masser af visioner for brugen af de nye lokaler.

 

Kampsportscentret bliver integreret i bygningskomplekset med indgangsparti, foyeren og hallerne, og bliver sammenbygget med Hal 2, som det ses på tegningen herover.

Det har været tanken fra starten og dialog med Nodo Arkitekter, at det skulle integreres helt ind i de eksisterende bygninger, så man kan bruge de eksisterende omklædningsrum og man får dannet et fællesskab mellem foreningerne.

 Rene Jensen

 

”Vi ville synes det var synd at få en tilbygning, som bare lå ude på siden, men ikke var integreret med resten af bygningen. Så var det ligesom for sig selv, fremfor med denne løsning, en større samhørrighed og at vi er mere sammen om det alle foreningerne”, fortæller Rene Jensen, formand for HKIC. 

Tilbygningen på lidt over 400 m2, bliver indrettet med 2 store sale, med kampsortsunderlag i det ene og PU gulv i den anden. Det giver mange muligheder og fleksibilitet, fortæller Rene.
”Det er i eftermiddag og aftentimerne primært Taekwondo foreningen der skal benytte dette. Men om formiddag/tidlig eftermiddage, kan der være masser af muligheder i lokalerne.
Vi har flere der kommer og efterspørger seniordans, som lokalerne jo så kunne benyttes til om formiddagene. Det kunne være mødregrupper, yogahold eller genoptræningen hos Favrskov Kommune, som i forvejen benytter flere af vores faciliteter, og vi har run på med konfirmationer, som også kunne være mulige at benytte lokalerne til i den tid på året. Mulighederne er mange”, forklarer Rene.

Tilbygningen der beløber sig til lidt over 4 mil. Er finansieret dels via en lånebevilling fra Favrskov kommune på 3,5 mil. (fra ”hal aftalen”) og dels egenfinansiering fra HKIC og Favrskov Taekwondo Klub.
”I HKIC regi er vi rigtig glade for at have fundet en løsning der både er i tråd med hvad vi kunne tænke os, men også indenfor rammerne af hvad der er økonomisk bæredygtigt”, slutter Rene af.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.ÅRETS GAMMELNISSE-JULEKALENDER

ÅRETS GAMMELNISSE-JULEKALENDER

Alletiders lystige julekalenderbog kan stadig findes i Skjold Burne, Søndergade 12. Skynd dig ind til Peter Aschelund ... læs mere
J U L E T R A D I T I O N E R

J U L E T R A D I T I O N E R

I morgen går vi ind i december. Det er julekalendertid ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Tema: Vi spreder julestemning ... læs mere
HØST december 2020

HØST december 2020

Så er HØST på banen igen ... læs mere
Kræftramte børn skal også kunne behandles på Aarhus Universitetshospital!

Kræftramte børn skal også kunne behandles på Aarhus Universitetshospital!

Anders G. Christensen, Formandskandidat til Regionsrådet Region Midtjylland, Venstre, Lyøvej 58C - 8370 Hadsten Mobil: 2022 9806 ... læs mere
Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Annonce : Husk din fiskemand er i Hadsten hver mandag

Din fiskemand MARK er på plads udenfor Kvickly i Hadsten ... læs mere
Glædelig 1. søndag i advent!

Glædelig 1. søndag i advent!

Jul er for børn. Kræft er ikke for børn ... læs mere
Solo uheld

Solo uheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
RITUALER

RITUALER

Julen er kommet for at blive. Ole Juul skriver om den velgørende advents- og juletid, så læs denne skønne juleklumme og kom i stemning ... læs mere
Tømrerfirma er flyttet til Hadsten

Tømrerfirma er flyttet til Hadsten

Tømrermester Torben Hansen er flyttet til Hadsten ... læs mere
“Skills træning er LEGENDARISK”

“Skills træning er LEGENDARISK”

Godt nyt fra Hadsten Håndbold ... læs mere
Skal! Skal ikke…

Skal! Skal ikke…

Statsminister Mette Frederiksen og Fødevarestyrelsen brugte ordet ”skal” i alt 31 gange i forbindelse med ordren om, at alle mink i Danmark skulle aflives ... læs mere
Loading...