|

Nyt etagebyggeri i Hinnerup med parkeringskælder, grønt gårdrum og fælleshus

Boligselskabet AL2bolig ønsker at opføre 75 attraktive og bynære etageboliger i
Hinnerup.

Projektet omfatter etableringen af underjordisk parkering, gode muligheder for udendørs ophold samt flere fællesfaciliteter.

AL2bolig har indsendt et ambitiøst projektforslag til Favrskov Kommune for opførelsen af et alment etagebyggeri på arealet mellem Ådalsvej, Fredensgade og Østergade i Hinnerup. Favrskov Kommune har allerede skabt plads til opførelsen af et alment etagebyggeri og ser med stor interesse på AL2boligs projektforslag.
Erling Kvist Andersen (S), der er formand for Planudvalget i Favrskov Kommune, ser mange spændende aspekter i AL2boligs projektforslag:
– Det er yderst positivt, at det planlagte etagebyggeri nu bevæger sig ind i den næste fase. Jeg ser med stor interesse på AL2boligs projektforslag, som rummer 75 lejligheder i varierende størrelser.

Jeg er overbevist om, at byggeriet vil appellere til et bredt segment af kommunens borgere, siger Erling Kvist Andersen.
Udover opførelsen af 75 boligenheder foreslår AL2bolig at flytte den påkrævede parkering ned under jorden i en parkeringskælder. Det giver plads til et grønt og rekreativt gårdrum, som både beboere og offentligheden får adgang til og glæde af.
Derudover etableres der tidssvarende fællesfaciliteter til de kommende beboere i den eksisterende ejendom Ådalsvej 15, som moderniseres og omdannes til beboerhus.
– Med den fantastiske placering ned til Lilleådalen er det oplagt at åbne gårdrummet op ud mod naturen og invitere både naturen og forbipasserende indenfor, udtaler Allan Werge, der er direktør AL2bolig, og som håber på, at boligselskabet inden længe får
grønt lys til at realisere deres projektforslag på den attraktive beliggenhed i Hinnerup.
Vi arbejder meget med bæredygtighed og mangfoldighed i vores boligprojekter, og det er tydeligt, at det også er noget, Favrskov Kommune lægger stor vægt på i dette byggeri.

Derfor håber jeg, at vi i fællesskab kan lykkes med at opføre nogle attraktive almene lejligheder, som vil komme den store efterspørgsel efter centralt beliggende boliger i Hinnerup i møde, siger Allan Werge.
Stor efterspørgsel efter mindre, bynære boliger
Selvom det endnu ikke er endeligt besluttet, hvordan det endelige projekt kommer til at se ud, så er henvendelserne fra interesserede lejere for længst begyndt at tikke ind hos AL2bolig.
– Vi har allerede flere på vores venteliste, end hvad de 75 lejligheder vil kunne rumme, så der er ingen tvivl om, at efterspørgslen efter netop denne type bolig er meget stor her i Hinnerup, fortæller Allan Werge.
Formanden for Planudvalget er da også meget opmærksom på den store efterspørgsel:

– Der er rigtig mange borgere, særligt i vores større byer, der søger en mindre bolig med en central beliggenhed. Vi fornemmer også, at mange ønsker boliger af høj kvalitet og med en grad af fællesskab, og derfor ser vi naturligvis meget positivt på AL2boligs forslag, hvor de netop prioriterer fællesskabet og kvaliteten i byggeriet, udtaler Erling Kvist Andersen.
Byrådet forventes at træffe endelig beslutning om salget af området samt AL2boligs projektforslag til august, hvorefter nedrivningen af de eksisterende bygninger kan begynde.

Yderligere information
Erling Kvist Andersen (S), formand for Planudvalget: 50 95 29 30
Benjamin E. Steen, projektchef, Favrskov Kommune: 42 65 90 38
Allan Werge, direktør, AL2bolig: 60 29 43 00

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Færdselsuheld ved Ødum på motorvejen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
2 biler kørt sammen

2 biler kørt sammen

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

MANDAG DEN 30. AUGUST 2021 KL. 19.00 UTC+02-21.30 UTC+02

af Irma Møller, - formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

Gåtur fra Ulstrup Skole, Hovedgaden 58, 8860 Ulstrup, deltager gebyr 50,00 kr.

af Irma Møller , formand for Kræftens Bekæmpelse i Favrskov ... læs mere
Listeria i cheddarost

Listeria i cheddarost

Lactalis Danmark tilbagekalder et parti Cahill’s Porter Cheddar ost, da der er risiko for listeria i produktet. Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 29. juli 2021 ... læs mere
Denne bil savner sin ejer

Denne bil savner sin ejer

Bilen står på Siriusvej 7 8370 Hadsten ... læs mere
UD I NATUREN (32)

UD I NATUREN (32)

I dag får du en håndfuld motiver, taget på en solskinsdag, i og omkring den lukkede fiskepark i Svejstrup ... læs mere
Favrskov Revyen Taber Masken

Favrskov Revyen Taber Masken

Når Favrskov Revyen i år slår dørene op for den 13. sæson er det under titlen: Favrskov Revyen 2021 - Taber Masken ... læs mere
Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Hvem ringer kirkeklokkerne for?

Af René Schneider, Rækkevej 4, 8370 Hadsten,- byrådskandidat for Det Konservative Folkeparti ... læs mere
HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

HADSTEN HÅNDBOLD STILLER TIL START I STAFET FOR LIVET

Lørdag d. 28.-29. August afholdes der Stafet For Livet Hadsten, hvor overskuddet går til kampen mod kræft - og i år stiller vi til start fortæller Niels Olsen ... læs mere
Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Listeria i Kylling-Kalkun Kødboller

Normeat A/S tilbagekalder et parti Kylling-Kalkun Kødboller, da der ved en stikprøvekontrol er konstateret listeria ved holdbarhedens udløb ... læs mere
Loading...