|

NYT fra LECA

Laver webinarer.

Selvom livet og hverdagen pludselig ser helt anderledes ud, fortsætter produktionen hos Leca Danmark, og du kan stadig få letklinker til dit projekt. Vi har selvfølgelig taget vores forbehold, så alle der kan, arbejder på hjemmekontor, folkene i ekspedition og udlevering er skærmet af, og de resterende sørger for at holde god afstand til hinanden.

Webinar

Da vi, som så mange andre, er ramt af, ikke at kunne mødes fysisk med vores kunder, laver vi i stedet webinarer. Her vil vi fortælle om brugen af Leca® letklinker i forskellige løsninger – nye emner hver gang. Måske kan du lære noget nyt.

Næste gang er tirsdag d. 14. april, hvor emnet er radonsikring.

Vil du gerne opdateres på, hvornår vi holder webinar igen? Så følg med på LinkedIn, hvor vi løbende vil offentliggøre de næste datoer og emner.   

 

Seneste nyt fra SPIR-projektet

SPIR-projektet nærmer sig nu afslutningen.
Installationerne af henholdsvis slam- og brændselsanlægget er i den afsluttende fase, og de nye brændsler bliver for øjeblikket testet. De første resultater viser en positiv påvirkning på produktionen.
Røggassrensningsanlægget er også i den afsluttende del af installationen, og vi forventer at kunne køre de første tests på dette anlæg i april/maj.

Leca® letklinker til vandhåndtering

Vidste du, at Leca® letklinker har både drænende og vandopmagasinerende egenskaber.

Større mængder regn, end vi er vant til, kræver nye løsninger til håndtering af regnvand. Vi har lavet en film, der viser nogle af de muligheder, der er for vandhåndtering med Leca® letklinker.

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Foreningslivet lever – Det skal det blive ved med

Foreningslivet lever – Det skal det blive ved med

Af Byrådsmedlem Morten Bang - Venstre ... læs mere
Fra ægtemand til plejer

Fra ægtemand til plejer

I påsken mistede Torben Gorm Larsen i Ulstrup sin kone efter 11 års sygdom. Han har samlet gode erfaringer, som han gerne vil give videre til andre ... læs mere
Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

Nu bliver det ulovligt at købe koncentrerede sprøjtemidler

1. juli 2020 vil det ikke længere være muligt for private danskere at købe ukrudtsmidler, bl.a. Roundup, og andre pesticider i koncentreret form ... læs mere
NYT fra LECA

NYT fra LECA

I denne måneds nyhedsbrev kan du blive klogere på nogle Leca®-løsninger, du måske ikke kendte i forvejen ... læs mere
48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

48 trafikanter sigtet efter Kalø-kontrol

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
NYT fra VELAS

NYT fra VELAS

Kvægnyt skifter udseende og afsender ... læs mere
Personlige opråb hjælper andre

Personlige opråb hjælper andre

Sammenholdet i arbejdet for et liv uden kræft er stort. En del af sammenholdet er bl.a., at kræftpatienter deler deres personlige historier ... læs mere
Loading...