|

NYT fra LMO

LMO-direktør: Vi ekspanderer i Himmerland!

Direktør Jan Winther                                            

 

LMO Rådgivning udvider afdelingen i Aars markant og kan fremover sikre landmænd i Himmerland rådgivning indenfor alle områder af landbruget. Samtidig barsler virksomheden med ny revolutionerende digital ydelse, der ikke før er set i landbruget. 

LMO-direktør Jan Winther glæder sig. Beslutningen om at udvide LMO-afdelingen i Aars betyder, at han og LMO fremover kan garantere landmænd en endnu bedre og lokalforankret rådgivning:

“Vi oplever en klar efterspørgsel på vores rådgivningsydelser. Derfor er det oplagt, at vi nu udvider Aars-afdelingen. Det vil få en afgørende betydning for landbruget, der ikke vil kunne undgå at mærke vores tilstedeværelse i området i endnu højere grad”, siger LMO-direktør, Jan Winther. 

“Full Line Aars”

LMO opkøbte afdelingen i Aars i 2012 og flyttede i december 2015 ind i helt nye lokaler i Himmerlandsparken, som ligger centralt i Aars. Siden er antallet af kunder vokset stødt. LMO har de seneste 16 måneder oplevet en kundetilgang i Himmerlandsområdet på ca 15 %, og blandt andet derfor har LMO nu besluttet, at tiden er kommet til at udvide afdelingen yderligere.

Udvidelsen har fået navnet “Full Line Aars” og indebærer, at LMO flytter medarbejdere til området. Samtidig udvider LMO rådgivningen i Aars til at omfatte samtlige områder indenfor landbrug. Fremover vil  landmændene kunne få rådgivning af lokale konsulenter indenfor blandt andet planteavl, kvæg- og svinebrug, økonomi, økologi, miljø og jura for både produktions- og virksomhedslandbrug samt fritids- og deltidslandbrug. Målet er, at kunne rådgive eksisterende og kommende kunder i området hele vejen rundt om bedriften: 

“På den måde kan vi sikre kunderne den bedste rådgivning og service. De skal have tillid til, at vi har det samlede overblik over deres virksomhed. At vi altid er opdateret på, hvornår og hvordan vi kan sikre dem den bedste udvikling og økonomiske gevinst til gavn for deres bedrift, siger Jan Winther. 

LMO har i dag over 400 ansatte med afdelinger i Søften, Viborg, Horsens, Silkeborg, Aars og på Samsø. Og for LMO er det vigtigt at være tæt på kunderne:  

“Vi mærker et stigende behov for rådgivning. Set i lyset af den vækst vi oplever, og de erfaringer vi har gjort os, er det vigtigt for LMO, at vi kan være med til at styrke og løfte landbrugets muligheder i et vigtigt landbrugsområde”, siger Jan Winther. 

Satser på ny digital løsning

Udover at udvide afdelingen i Aars barsler LMO med en ny digital ydelse, som skal gøre landmandens arbejde endnu mere effektivt:

“Vi mærker en klar efterspørgsel på digitale ydelser blandt vores kunder. Lige nu arbejder vi på, at få de sidste detaljer på plads, og jeg forventer, at vi kan løfte sløret for den nye digitale løsning efter sommerferien”, siger direktøren. 

Jan Winther understreger, at den nye digitale løsning ikke bare vil spare landmanden for tid men også give langt mere overblik og struktur i hverdagen: 

“Jeg vil kalde det et ny revolutionerende digitalt univers for landmænd. En digital løsning som giver helt nye muligheder, og som vi endnu ikke har set før indenfor landbruget. Vi glæder os meget til at præsentere den nye løsning overfor vores kunder, når vi kommer om på den anden side af sommerferien, slutter direktøren. 

Læs også mere på LMO’s hjemmeside www.lmo.dk

For yderligere kommentarer:

Jan Winther, Direktør, LMO, Mobil: 2949 0349, E-mail: jaw@lmo.dk

Mette Agerup, Presse- og Kommunikationsansvarlig, LMO, Mobil: 20601629, E-mail: mag@lmo.dk

 

Kort om LMO

LMO rådgiver om regnskab & skat, økonomi, planteavl, kvæg, svin, økologi, miljø, jura, byggeri, ejendomshandel, socialøkonomi, ledelse, IT m.m. Vi står klar til at assistere dig fra LMO-huse i Søften, Horsens, Viborg, Aars, Silkeborg og på Samsø.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: Bibliotekarer i bøger ... læs mere
Sukker i sækkevis

Sukker i sækkevis

Chauffør Kristian Mainz er vant til at agere "julemand". Her er han med sin store lastvogn. Foto: J. Kr. Søgaard ... læs mere
UD I NATUREN (26)

UD I NATUREN (26)

I dag kommer du med til Løjstrup Hovedgård beliggende mellem Laurbjerg og Langå - et dejligt sted med flot natur😊 ... læs mere
Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Cykelstier og vejgrøfter er ikke skraldespande! ... læs mere
Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Anledningen er HSK`s 100 års jubilæum ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år ... læs mere
SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

17% APPASSIMENTO🚨 fra Skjold Burne ... læs mere
Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

MitID erstatter NemID ... læs mere
LÆSERBREV

LÆSERBREV

K: Trin(bræt) til at få bygget ungdomsskolen i Hadsten ... læs mere
Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Tændt stearinlys formentlig skyld i brand

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...