|

OK deler mange penge ud

Mange penge til foreninger

 
Hadsten Lystfiskeriforening indgår sponsoraftale, mens to andre foreninger i kommunen scorer 100.000 sponsorkroner
14.7.2021 08:00:00 | OK

HØST IF og Hammel Gymnastik Forening har via sponsoraftalen med energiselskabet OK fået udbetalt over 100.000 kroner i sponsorstøtte tilsammen.

Udover Hadsten Lystfiskeriforening, HØST IF og Hammel Gymnastik Forening støtter energiselskabet OK omkring 2.100 klubber og foreninger i hele landet. Foto: Hadsten Lystfiskeriforening.

Der er et stort sponsorbeløb på vej til HØST IF og Hammel Gymnastik Forening, der med foreningernes sponsoraftale med energiselskabet OK kan se frem til ekstra støttekroner i foreningskassen.

I en svær og udfordrende tid under corona giver OK endda 30 procent ekstra i sponsorstøtte til foreningerne, der i stedet for en sponsorcheck på 79.668,49 kroner nu kan se frem til hele 103.569,04 kroner. Vil man støtte Hammel Gymnastik Forening, kan det i den grad godt betale sig at støtte og tanke hos SuperBrugsen Hammel. Det er nemlig OK og forhandleren i Hammel, der udbetaler pengene til foreningen.

Mens de to foreninger kan se frem til udbetalinger, så har en anden lokal forening, Hadsten Lystfiskeriforening, valgt at indgå en sponsoraftale magen til med OK. En aftale, som formand, John Eistrøm, er glad for.

”Vi håber at det kan give os mulighed for at udvikle vores forening. Vi vil gerne bruge flere midler på junior-og ungearbejdet. Det kommunale tilskud til vores ungdomsarbejde dækker kun udgifter til uddannelse af vores juniorledere,” siger han.

HØST IF får udbetalt 38.396,62 kroner, mens Hammel Gymnastik Forening får udbetalt 65.172,42 kroner.

OK og SuperBrugsen Hammel udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til de tre foreninger ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK og i Hammel Gymnastik Forenings tilfælde også SuperBrugsen i Hammel, der har udbetalt pengene til de to foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

HØST IF, Hadsten Lystfiskeriforening og Hammel Gymnastik Forening er tre ud af omkring 2.100 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil nemlig frem til og med maj 2022 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

”Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor,” siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


SYNG SAMMEN - SAMMEN
23. sep. 2021

SYNG SAMMEN – SAMMEN

SMAGEN AF HØST
26. sep. 2021

SMAGEN AF HØST

Højskoletime
7. okt. 2021

Højskoletime

Loading...

Projekter med GADEBERG - XL i Hadsten

Projekter med GADEBERG – XL i Hadsten

Hvad skal du i gang med??? ... læs mere
Slut med at bruge Roundup i indkørsler og på terrasser

Slut med at bruge Roundup i indkørsler og på terrasser

Det bliver forbudt at bruge sprøjtemidler som glyphosat på en række offentlige og private arealer - fx på terrasser. Læs, hvad der bliver ulovligt ... læs mere
Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

Af Rasmus Foged - Folketingskandidat og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for Alternativet +45 23 70 18 70 ∞ Rasmus.Foged@altern - ... læs mere
Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

Byrådsmedlem Anders g. Christensen , Hadsten er spidskandidat ... læs mere
DR Romanklubben læser sammen på Hadsten Bibliotek

DR Romanklubben læser sammen på Hadsten Bibliotek

Vær med i det landsdækkende læsefællesskab, der mødes og diskuterer seks af sæsonens stærkeste danske romaner ... læs mere
Borgermøde med mange spørgsmål

Borgermøde med mange spørgsmål

I forbindelse med paneldebatten var der spørgsmål fra salen. Der var et fint fremmøde i Uhresalen til borgermødet om budgetforslaget. I forbindelse med paneldebatten var der spørgsmål fra salen.   Previuos slideNext slide Omkring 45 personer deltog i gårsdagens borgermøde ... læs mere
Favrskov Budget 2022-2025 læserbrev 

Favrskov Budget 2022-2025 læserbrev 

Af Indbakke Af Lone Glarbo, Favrskov Byråd (V), Århusvej 55, 8382 Hinnerup ... læs mere
Svar på Eva Damsgaards læserbrev

Svar på Eva Damsgaards læserbrev

Af byrådsmedlem Grethe Villadsen Socialdemokratiet ... læs mere
Venstre ønsker ny skiltepolitik i Favrskov

Venstre ønsker ny skiltepolitik i Favrskov

af Lone Glarbo Byrådsmedlem Favrskov Byråd (V) Optiker/optometrist og Cand.merc.aud Mobilnr.: 0045 6169 5287 ... læs mere
Fordebat om solcelleanlæg

Fordebat om solcelleanlæg

Et projekt med et solcelleanlæg ved Voldby er blevet revideret og sendes nu i en fordebat frem til 13. oktober 2021 ... læs mere
Sløjfen er sløjfet. Red den – stem lokalt!

Sløjfen er sløjfet. Red den – stem lokalt!

af Michael Jensen - Formand og kandidat ved kommunalvalget for Venstre Favrskov ... læs mere
Loading...