|

Præsentation af nyt byrådsmedlem – Birgit Liin (V)

Birgit Liin blev valgt til det nye byråd med 586 stemmer for Venstre

Birgit Liin

 Birgit Liin

 

Jeg er 45 år, professor i jura og bor i Laurbjerg med min mand og tre børn i alderen otte til 13 år. Vi flyttede til Laurbjerg for 10 år siden og blev hurtigt engageret i lokalsamfundet.

Jeg har været skolebestyrelsesformand for Lilleåskolen i Laurbjerg i en årrække og er også drivkraften bag Borgergruppen ”Trinbrættet tilbage til Laurbjerg”. Jeg fortsætter selvfølgelig arbejdet for trinbrættet i byrådet, hvor jeg bl.a. vil samarbejde med den nye formand for Teknik- og Miljøudvalget, Anders G. Christensen.

Jeg blev valgt til byrådet for Venstre med 586 personlige stemmer. I det nye byråd bliver jeg formand for Børne- og Skoleudvalget, og det matcher også mine politiske interesser.

Da jeg er liberal, betyder frihed meget for mig. Jeg vil gerne arbejde for, at forældre får mere frihed og konkret får flere pasningsmuligheder at vælge imellem, når de har små børn.

Familier og børn er jo forskellige og har forskellige behov, og det synes jeg, at vores tilbud skal afspejle. Jeg vil også gerne have, at folkeskolerne får mere frihed til for eksempel at kunne indrette skoledagen efter de lokale behov. På samme måde er det vigtigt, at vi prioriterer frihed og tillid til personalet i folkeskolen.

Læreren er den enkeltfaktor, der har størst betydning for elevernes udbytte af undervisningen, og derfor er mit sigte, at vi får sat fokus på ”den gode undervisning” og herunder også personalets trivsel.

Jeg glæder mig til at komme i gang med opgaven og ikke mindst til samarbejdet med det øvrige byråd.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

Generalforsamling i kunstgræsbaneforeningen

Generalforsamling i kunstgræsbaneforeningen

Kunstgræsbaneforeningen holder generalforsamling den 25. maj ... læs mere
Sigtet for at sætte ild til motorcykel

Sigtet for at sætte ild til motorcykel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Friluftsgudstjeneste i Tungelund Bakker

Friluftsgudstjeneste i Tungelund Bakker

Til pinse når skoven bliver rigtig grøn… ... læs mere
Linjeføringen for rute 26 ligger fast

Linjeføringen for rute 26 ligger fast

Af Birgit Liin, borgmesterkandidat og medlem af Favrskov Byråd for Venstre ... læs mere
PET Petersen er kommet med dette indlæg

PET Petersen er kommet med dette indlæg

Jeg har skrevet et lille læserbrev vedr.socialdemokraternes flygtninge og indvandrere politik ... læs mere
Indbrud i Lyngå

Indbrud i Lyngå

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skare Food A/S tilbagekalder to partier af kogt skiveskåret roastbeef ... læs mere
Loading...