|

Pressemeddellelse

Corona-situationen i Favrskov Forsyning

 

Corona-krisen raser og initiativerne for at inddæmme smitten i Danmark er nu nået til et nyt niveau. I Favrskov Forsyning opretholdes nu kun et kriseberedskab med nedsatte funktioner.
– Hos Favrskov Forsyning ser vi naturligvis meget alvorligt på risikoen for smittespredningen af coronavirussen. Vi følger de løbende retningslinjer og anbefalinger fra regeringen, sundhedsstyresen og offentlige myndigheder. Derfor opretholdes der nu kun et krisebredskab med nedsatte funktioner, fortæller Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning.
Herunder fremgår det, hvordan coronavirussen påvirker Favrskov Forsynings arbejdsområder:
Affald hentes – men genbrugspladser lukker Indtil videre påvirker situationen ikke tømning af affald:
– Som situationen er nu, bliver både genbrugsbeholderen og beholderen til dagrenovation tømt som planlagt. Vi er naturligvis løbende i dialog med vores renovatører, så vi hele tiden ved, om de kan indsamle affald eller ej.
Fra fredag den 13. marts er det til gengæld kun genbrugspladsen i Hadsten, der holder åbent – og kun for erhvervskunder. De øvrige genbrugsplader holder lukket som udgangspunkt indtil mandag den 30. marts.
Hvad med spildevand? – I Favrskov spildevand opretholdes et kriseberedskab. Drejer henvendelsen sig om noget, der ikke er akut, er der bedst at sende os en mail. I yderste nødstilfælde kan man kontakte vores vagttelefon, pointerer Sara Funch.
Dog kører tømningsordningen for septiktanke som normalt.
Lange svartider Den usædvanlige situationen sætter ekstra pres på telefonerne hos forsyningen, som kunde kan man opleve længere svartid på sine henvendelser. Derfor er der en klar opfordring fra forsyningen:
– Vi opfordrer vores kunder til at følge med på vores hjemmeside, hvor vi hele tiden opdaterer med seneste corona-nyt. Her vil man sandsynligvis kunne finde svar på sine spørgsmål, siger Sara Funch.
2
Henvendelser ang. affald skal primært foretages via AffaldOnline eller email: affald@favrskovforsyning.dk. I yderste nødstilfælde kan du kontakte os på telefon nr.: 89 64 50 00.
Henvendelser ang. spildevand skal foretages via spildevand@favrskovforsyning.dk. I yderste nødstilfælde kan vagttelefonen kontaktes på tlf. 89 64 50 20.
Kontakt for yderligere oplysninger: Sara Funch, direktør i Favrskov Forsyning: 20 10 23 95 / safu@favrskovforsyning.dk Lone Bejder, projekt- og udviklingschef: 40 95 20 53 / lb@favrskovforsyning.dk Jens Drivsholm, driftschef: 22 57 13 37 / jedr@favrskovforsyning.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Øget normering i dagtilbud – en vigtig prioritet

Øget normering i dagtilbud – en vigtig prioritet

Af Isabell Friis Madsen (A) Næstformand i Børne- og Skoleudvalget i Favrskov Kommune ... læs mere
UD I NATUREN (4)

UD I NATUREN (4)

Januarcocktail - fisk, fugle, nisseskæg, mos og grene ... læs mere
Indbrud på Østervænget

Indbrud på Østervænget

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
PRESSEMEDDELELSE

PRESSEMEDDELELSE

Vestjysk Bank gennemfører fratrædelsesrunde efter fusion ... læs mere
Nyt fra Hadsten Husholdningskreds

Nyt fra Hadsten Husholdningskreds

af formand Irma Katholm ... læs mere
Gravide ladt i stikken i Region Midtjylland

Gravide ladt i stikken i Region Midtjylland

Af Anders g . Christensen, Spidskandidat for Venstre i Region Midtjylland ... læs mere
Ros til en rød borgmester (det er ikke hverdagskost)

Ros til en rød borgmester (det er ikke hverdagskost)

Jyllandsposten den 14. januar 2021:  ”Fordobling af prisen på letbane blev for meget for borgmesteren” ... læs mere
Nyt fra LECA

Nyt fra LECA

Så er vi klar med årets første nyheder ... læs mere
VITAMIN BOOST uge 4

VITAMIN BOOST uge 4

Fra Favrskov Erhvervsråd ... læs mere
Loading...