|

Pressemeddelelse

Virksomhederne er meget tilfredse med Jobcenter Favrskovs virksomhedsservice

Virksomhederne i Favrskov er meget tilfredse med den service, de modtager fra Jobcenter Favrskov. Det viser tilfredshedsmålingen for 2019, hvor virksomhederne har svaret på spørgsmål om deres oplevelse af samarbejdet med Jobcenter Favrskov.

Virksomhederne svarer generelt mere positivt i den nye undersøgelse sammenlignet med målingen fra 2018. Således angiver 89 procent af virksomhederne, at de er tilfredse eller meget tilfredse med jobcentret – en stigning på 13 procentpoint siden målingen i 2018.

Jobcentret samarbejder med virksomhederne om blandt andet rekruttering af nye medarbejdere, fastholdelse af medarbejdere med udfordringer og opkvalificering af medarbejdere. Virksomhederne har i undersøgelsen forholdt sig til jobcentrets responstid og kommunikation, det generelle samarbejde med jobcentret samt jobcentrets forståelse for virksomhedernes behov. Andelen af tilfredse eller meget tilfredse virksomheder er på mellem 76 og 86 procent – blandt andet vil 82 procent af virksomhederne anbefale andre virksomheder at samarbejde med Jobcenter Favrskov.

  Nils Borring

Borgmester Nils Borring glæder sig over fremgangen i virksomhedernes oplevelse af Jobcenter Favrskov.

– Vi har et stærkt erhvervsliv i Favrskov, og vi ønsker som kommune at understøtte virksomhederne med god virksomhedsservice. Derfor glæder det mig især, at virksomhederne gerne anbefaler hinanden at samarbejde med jobcentret. Det viser, at jobcentret leverer godt arbejde, og det viser også, at virksomhederne er gode til at benytte sig af de muligheder, som et samarbejde med jobcentret giver. Sådan et samarbejde styrker både erhvervslivet og Favrskov som helhed, siger Nils Borring.

Selv om der er stor tilfredshed blandt virksomhederne, er der dog 5 procent, der har tilkendegivet, at de er utilfredse eller meget utilfredse. Disse virksomheder er blevet kontaktet af Jobcenter Favrskov for at få en uddybning. Det er en vigtig del af analysen, mener formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Lars Storgaard.

  Lars Storgaard

– Vi laver analysen for at blive endnu bedre, og det er dejligt at se den flotte tilfredshed med jobcentret. Men det er også vigtigt, at vi kommer i dialog med de virksomheder, som synes, at vi skal gøre det bedre. Det viser en stor respekt for de virksomheder, som har brugt tid på besvarelsen, at vi gerne vil høre mere om, hvor vi måske kan gøre det bedre. Det kan vi lære noget af, og det kan også være en god måde at få knyttet en bedre kontakt til nogle virksomheder. Og tæt kontakt er en god forudsætning for et nært samarbejde, siger Lars Storgaard.

Den ekstraordinære situation omkring COVID-19, hvor mange virksomheder står i en svær situation på grund af opbremsningen i aktiviteter og økonomien, understreger ifølge Lars Storgaard vigtigheden af et godt samarbejde med virksomhederne.

– Situationen kan rejse en del spørgsmål, og Jobcenter Favrskov vil fortsat stå klar til at hjælpe virksomhederne i form af konkret rådgivning i forhold til alternative løsninger som for eksempel arbejdsfordeling, kompetenceudvikling eller de nationale lønkompensationspakker, siger Lars Storgaard.

Det er Kommunernes Landsforening, der har forestået tilfredshedsmålingen, som bygger på et spørgeskema sendt til 411 personer fordelt på 321 virksomheder i Favrskov Kommune. 138 personer har svaret, hvilket giver en svarprocent på 34.

 

Yderligere information:

Nils Borring, borgmester, 3030 8224

Lars Storgaard, formand for Arbejdsmarkedsudvalget, 8646 3719

Asbjørn Friis Jensen, direktør for Job og Økonomi, 6010 7528

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.PingvinNyt holder ikke ferielukket

PingvinNyt holder ikke ferielukket

Hadsten-Pingvinnyt bliver løbende opdateret døgnet rundt som sædvanligt - måske i et lidt langsommere tempo. Men send til os, som du plejer, så tager vi os af det ... læs mere
Så blev det også ferie tid ved KE!

Så blev det også ferie tid ved KE!

KE EL installations A/S ønkerr alle en god ferie ... læs mere
Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Fund af aflatoxin i Änglamark ØKO Brune ris hos COOP

Nordic Food Partners A/S tilbagekalder Änglamark ØKO Brune ris, grundet forhøje værdier af Aflatoksin i produktet Tilbagekaldte fødevarer, Publiceret: 3. juli 2020 ... læs mere
Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer: Stop med at dele seksuelt krænkende video

Politiet opfordrer til, at man ikke deler en udenlandsk video med to cirka 10-årige drenge, der har seksuel omgang med hinanden ... læs mere
Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Udrykningskøretøjer risikerer ikke længere uretmæssige stærekassebøder

Rigspolitiet har fundet en løsning for stærekassebøder, så førere af brandbiler, ambulancer og andre udrykningskøretøjer ikke uretmæssigt får bøder tilsendt efter en udrykningskørsel ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Narkokørsel i Hadsten

Narkokørsel i Hadsten

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Annonce : Sommersalg i XL-BYG med alt til Grill og Terrasse

Se det MEGA store udvalg hos GADEBERG XL i Hadsten ... læs mere
annonce  : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

annonce : V sælger og monterer PLÆNEklipperROBOTTER

Få den bedste rådgivning og service på 4010 6301 og vi glæder os til at se dig hos Elite Service i Hornslet ... læs mere
Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Nye kartofler og friske røde jordbær i Selling

Jordbær kan du selv plukke da Jens Torp og hans kone har meget travlt ... læs mere
NY FACADE

NY FACADE

Har du benmærket den nye facade på Kommune Kontoret på Egevej i Hadsten ? ... læs mere
Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Jobinformationsmøde hos politiet i Aarhus

Mød os og få et indtryk af politiets uddannelser og hverdagen i politiskjorten. Ridderstræde 1, 8000 Aarhus Mandag 24. august kl. 19.00 - 21.00 ... læs mere
Loading...