|

Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

Af Rasmus Foged – Folketingskandidat og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for Alternativet
+45 23 70 18 70 ∞ Rasmus.Foged@altern –

Rasmus Foged – Alternativet

 

Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

“Det er 6 erfarne kandidater, der stiller op for Alternativet til regionsrådsvalget i Region Midtjylland i år,” fortæller Alternativets politiske leder, Franciska Rosenkilde, og fortsætter: “Rasmus Foged har som regionsrådsmedlem fået gennemført en masse af Alternativets politik i Region Midtjylland, og jeg er virkelig glad for, at han har lyst til at fortsætte arbejdet. Samtidig glæder det mig utrolig meget, at vi kan stille med et så stærkt kandidatfelt sammen med Rasmus.”

Kandidaterne er følgende:

Øverst på listen står partiets nuværende repræsentant i regionsrådet, Rasmus Foged fra Aarhus. Han er 43 år og arbejder til hverdag som jurist ved Danmarks Domstole. Han er gift og har tre børn og har desuden et længere virke som fodbolddommer bag sig. 

Rasmus Foged har i denne valgperiode været medlem af Region Midtjyllands Forretningsudvalg, Udvalget for Regional Udvikling og Udvalget for Nære Sundhedstilbud. Han er næstformand i Udvalget for Nære Sundhedstilbud, og han har desuden været medlem af regionens midlertidige udvalg om fremtidens kollektive trafik i 2018 og om klima og bæredygtighed i 2020-2021. 

Stine Isaksen fra Viborg er nr. 2 på listen. Stine arbejder til hverdag som gymnasielærer, og hun stiller også op til byrådet i Viborg, ligesom hun også gjorde i 2017, hvor Alternativet var ganske få stemmer fra at opnå et mandat. Hun var også folketingskandidat for Alternativet ved Folketingsvalget i 2019, og hun er lige som Rasmus Foged medlem af Politisk Forum i Alternativet.

Dorte Fløjgaard fra Herning er nr. 3 på listen. Dorte er kostvejleder og iværksætter og har været medlem af Alternativet siden 2015, og hun har blandt andet været medlem af storkredsbestyrelsen i Alternativet Midt- og Vestjylland. 

HC Molbech fra Holstebro er nr. 4 på listen. HC er kommunikationsmedarbejder og musiker, og han stiller også op til byrådet i Holstebro. Ved byrådsvalget i 2017 stillede han op til byrådet i Aarhus for Alternativet og blev valgt som 2. suppleant. Han var også folketingskandidat for Alternativet ved Folketingsvalget i 2019, hvor han blev valgt som 4. suppleant i Østjylland.

Lars Holstein fra Silkeborg er nr. 5 på listen. Lars arbejder til hverdag som udviklingskonsulent, og han stiller også op til byrådet i Silkeborg. Han har været medlem af Alternativet siden før Alternativet fik et IT-system, og han har blandt andet været medlem af storkredsbestyrelsen i Alternativet Midt- og Vestjylland og lokalbestyrelsen i Silkeborg. 

Line Aaen fra Ebeltoft er nr. 6 på listen. Line arbejder til hverdag som lærer, og hun stiller også op til byrådet i Syddjurs. Hun var også folketingskandidat for Alternativet ved Folketingsvalget i 2019, hvor hun blev valgt som 2. suppleant i Østjylland. 

Alternativets mærkesager til regionsrådsvalget er den grønne omstilling, forbedring af forholdene i psykiatrien og arbejdet for en ny politisk kultur. 

Alternativet anvender sideordnet opstilling. Rasmus Foged er udpeget som partiet spidskandidat til regionsrådet, hvorfor henvendelser fra medierne som udgangspunkt bedes rettet til ham.

Kontaktoplysninger: Rasmus Foged, rasmus.foged@alternativet.dk, 23701870

 
Sendt på vegne af Alternativet i Region Midtjylland.
 
Med venlig hilsen
 
Rasmus Foged
Folketingskandidat og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for AlternativetRasmus Foged
Folketingskandidat for Alternativet i Østjylland
Regionsrådsmedlem for Alternativet, Region Midtjylland
+45 23 70 18 70 ∞ Rasmus.Foged@alternativet.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Æbledag
22. okt. 2021

Æbledag

Højskoletime
4. nov. 2021

Højskoletime

Loading...

BREDT UDVALG

BREDT UDVALG

GADEBERG XL GØR DET IGEN ... læs mere
”Four more years”…

”Four more years”…

Selv om man ikke får Nils Borring til at sige ”den er hjemme”, så virker det mest sandsynligt, at han også sidder for bordenden i kommunen efter valget i november ... læs mere
Fortræffelig god dag for Hadsten Petanque Klub

Fortræffelig god dag for Hadsten Petanque Klub

Den nye formand Jan Kjærulff-Møller var rigtig godt tilfreds med Petangue Sportens dag ... læs mere
Lille boks lover store ord –

Lille boks lover store ord –

kan Voltbox skære 90 procent af din elregning? ... læs mere
Nyt Plejecenter i Hadsten      HVOR? 

Nyt Plejecenter i Hadsten      HVOR? 

En kreds af borgere har sendt følende til Pingvinnyt ... læs mere
Standset af Politiet

Standset af Politiet

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Cafémøde med Lars Storgaard

Cafémøde med Lars Storgaard

I rækken af cafémøder hos Mester Jacob i Hadsten er turen denne gang kommet til de konservatives spidskandidat Lars Storgaard ... læs mere
UD I NATUREN (45)

UD I NATUREN (45)

EFTERÅRSFERIE🍁EFTERÅRSSTEMNING🍁EFTERÅRSFARVER🍁EFTERÅRSHYGGE🍁EFTERÅRSMOTIVER🍁EFTERÅRSVEJR🍁 ... læs mere
Vi må ikke glemme landsbyerne

Vi må ikke glemme landsbyerne

Af Morten Bang - Hinnerup Venstre kandidat til det kommende Byrådsvalg ... læs mere
En ”fuldblods” SF’er…

En ”fuldblods” SF’er…

Søren Frandsen - spidskandidat for SF i Favrskov – var til cafémøde med PingvinNyt ... læs mere
VALGMØDE OM ÆLDREPOLITIK

VALGMØDE OM ÆLDREPOLITIK

Hvordan ser det ud med ældreboliger i Favrskov Kommune? Hvordan er bemandingen i ældreplejen, og hvordan ser fremtiden ud for kernevelfærden? ... læs mere
Loading...