|

Røde Kors Butikken, Thorsø åbner igen

Gennem snart to måneder har de omkring 30 frivillige damer ved  Røde Kors Butikken i Thorsø glædet sig til igen at  kunne åbne butikken. Adskillige har spurgt om det snart sker.

 

Og det gør det, nemlig mandag den 4. maj kl. 10,00. Røde Kors på landsplan har udtalt, at sker en åbning, hvor der tages hensyn til Sundhedsmyndighedernes anbefalinger, så vil en åbning være forsvarlig.

Så det er med stor glæde og forventning, de frivillige ved butikken nu igen tager mod forhåbentlig mange købelystne kunder.

Ventetiden har være brugt aktivt. De frivillige har i tiden med låste døre, fylde lokalerne med masser af forårs- og sommertøj.  Så der er virkelig mulighed for at gøre en god handel. Butikken er fyldt af gode varer.

En nyskabelse

Butikkens lukketid er også brugt til at ændre i vare sortimentet. Mange har gennem tiden spurgt efter muligheden for køb af  ”ting og sager”. Der er blevet rykket rundt i butikkens indretning og varer grupper, så der fremover også kan gøres en god handel ved køb af ”ting og sager”. Og selvfølgelig håber personalet også, at folk vil aflever gode ting fra gemmerne som kan sælges til andre og derved gavne en god sag.
Butikkens leder Nancy Bertelsen, håber mange vil komme og handle og dermed igen støtte Røde Kors humanitære arbejde rundt i verden. Det er der stor brug for i denne tid med virus.
Samtidig er en handel i Røde Kors Butikken med til at fremme ansvarlig brug af jordens resurser og dermed reducere forureningen.

 

Yderlige oplysninger

Nancy Bertelsen

Butiksleder Røde Kors Butikken, Thorsø

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Røde Kors Butikken i Thorsø, har gjort noget af en scoop her i sommertiden.

Røde Kors Butikken i Thorsø, har gjort noget af en scoop her i sommertiden.

De har nemlig været så heldige at få del i en donation af tøj fra den kendte damekonfektion MASAI ... læs mere
½ pris på entrébilletten hos Modelbane Europa

½ pris på entrébilletten hos Modelbane Europa

Modelbanen oplever en stor stigning i besøgstallet her i højsæsonen, hvor voksne kun skal betale 45 kr., børn 25 kr. og pensionister kun 40 kr. En familiebillet koster nu kun 115 kr ... læs mere
Foredrag med Daniel Svensson

Foredrag med Daniel Svensson

Mit livs kamp – på banen og udenfor banen ... læs mere
SENIORDANS starter

SENIORDANS starter

EVA sender en sommrhilsen ... læs mere
Favrskov Revyen er klar til at spille i efteråret.

Favrskov Revyen er klar til at spille i efteråret.

Forestillingen hedder NYE TONER og er stort set identisk med den forestilling som var planlagt gennemført i marts ... læs mere
Pas på med ukrudtsbrænderen

Pas på med ukrudtsbrænderen

BRANDFARLIGT HAVEREDSKAB ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE" (læs ny historie)

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE” (læs ny historie)

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde. 1964 : Læs yderligere NOSTALGI om tilladelse til at sælge Pølser med REMOULADE og AGURKESALAT ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 475.

Ugens naturbilleder nr. 475.

Sikke en drejning vejret har taget😖Men husk lige dette: UD PÅ TUR - ALDRIG SUR😊Her kommer fotos fra Kollerup møllesø samt fra søen og bøgeskoven i Skanderborg ... læs mere
Færdseksuheld

Færdseksuheld

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Stigende salg presser boligpriserne op på højeste niveau i 10 år

Stigende salg presser boligpriserne op på højeste niveau i 10 år

Nye juni-tal fra Boligsidens Markedsindeks viser stigende salgspriser for alle boligtyper. Det bringer den gennemsnitlige kvadratmeterpris for både villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse op på det højeste niveau i de seneste 10 år ... læs mere
Loading...