|

S straffer Favrskov

af Ken Richter, Hejrevej 12, 8382 Hinnerup.

Ken Richter

Ken Richter

 

Først var det trafikminister Benny Engelbrecht, der med et pennestrøg fjernede det aftalte trinbræt i Laurbjerg. Og nu vil den socialdemokratiske regering så forringe velfærden i Favrskov med 40 millioner kroner, fordi regeringen vil forære pengene til andre kommuner, der måske endda har en lavere skatteprocent.

Det minder mest af alt om en målrettet straffeaktion fra socialdemokratiet mod borgerne i Favrskov. Vores kommune er ikke rig, selv om Favrskov er placeret som en smørklat mellem Silkeborg, Viborg, Randers og Aarhus.

Selv vor socialdemokratiske borgmester kan ikke trænge igennem med gode argumenter overfor sin partifælle, indenrigsminister Astrid Kragh. Måske har hun selv svært ved at forstå sit eget forslag om udligning mellem kommunerne.

Der er åbenbart heller ikke meget hjælp at hente fra det ”lokale” socialdemokratiske folketingsmedlem Daniel Toft Jacobsen. I forbindelse med sagen om trinbrættet har han jo tidligere stået frem i forskellige medier og helt opgivende slået ud med armene, fordi han hverken bliver lyttet til eller taget med på råd af sin egen regering.

Hvorfor Favrskov på den måde står til straf, er der igen forklaring på. Det eneste håb, vi har, er, at andre partier i forhandlingerne om udligningsreformen kan få talt regeringen til fornuft. Imens venter vi også spændt på svar fra trafikministeren om trinbrættet i Laurbjerg, som byrådet skrev til ham om for snart en måned siden.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Ugens naturbilleder nr. 462.

Ugens naturbilleder nr. 462.

Påsken er over os og vejret er venligt stemt. Det har vi brug for og det giver rig mulighed for at komme ud i naturen nu da alle påskearrangementer er aflyst. I dag er det 80 år siden landet blev ... læs mere
Han malede regnbuens farver

Han malede regnbuens farver

9. april 1940 skulle maleren Arild Rosenkrantz fejre sin 70 års fødselsdag, - men så kom tyskerne ... læs mere
Vil du aflyse håndværkeren grundet corona? Her er reglerne

Vil du aflyse håndværkeren grundet corona? Her er reglerne

Har du hyret en håndværker, men vil gerne annullere kontrakten på grund af corona-frygt, manglende økonomi eller noget helt tredje? Læs her, hvad dine muligheder er ... læs mere
Digitale turboforløb i coronatiden

Digitale turboforløb i coronatiden

Med et godt it-fundament og en lynhurtig implementering har Favrskov Kommune kunnet skrue op for de digitale hjælpemidler i coronanedlukningen ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Aflysning af Lilleåmarked i 2020

Aflysning af Lilleåmarked i 2020

Pressemeddelelse fra Lions Clubben i Hadsten ... læs mere
Vi ønsker alle en god påske

Vi ønsker alle en god påske

Du kan trygt handle hos os, hvor fagpersonale står klar til at hjælpe dig ... læs mere
GOD PÅSKE!

GOD PÅSKE!

"SAT PÅ SPIDSEN" holder påskeferie ... læs mere
Der er ikke gevinst hvergang

Der er ikke gevinst hvergang

Af detektorfører Herluf Nydam Jensen - Hadsten ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...