|

Samlingspartiet Favrskov stiller op til kommunalvalget for at gøre en forskel.

Med ca. 3.800 ansatte er Favrskov Kommune en kæmpe arbejdsplads – Og den kommunale indsats har en enorm betydning for de fleste borgere.

 
 
 

Kommunen har ansvar for vuggestuer, børnehaver, skoler, ældreplejen, infrastruktur m.v., Og samtlige borgere har berøring med kommunen i større eller mindre grad.

Samtidig er den kommunale sektor under et enormt pres – Opgaverne stiger og stiger – Og pengene følger ikke med.

Det betyder at der skal træffes benhårde dispositioner – Alt andet lige kan vi ikke bruge de samme penge mere en gang – Det siger sig selv.

Vi har set og hørt, hvordan den pressede økonomi påvirker både ansatte og borgere, hvor førstnævnte er under et enormt pres for at holde budgetterne – Og vi har set grelle eksempler på, at forvaltningen i de værste tilfælde direkte modarbejder borgerne med ganske alvorlige konsekvenser til følge.

Det kan vi ganske enkelt ikke være bekendt! Hverken over for medarbejderne eller borgerne.

Når man skuer ud over det lokale politiske landskab, så flyder det over med gode intentioner og punktforslag – Og efter vores bedste overbevisning, så er det alle velmenende forslag. Men Vi mener grundlæggende, at er det er utilstrækkelige tiltag, til at føre kommunen i den rigtige retning.

Vi synes ikke at kommunens første og fremmeste opgave hverken er at stille borde og bænke op langs Gudenåen, eller levere tilskud til padeltennisbaner – Kommunens fornemste opgave er, at sikre sine medarbejdere de bedst mulige arbejdsforhold, sikre den bedst mulig velfærd for pengene, samt sørge for at hele kommunen oplever vækst – både i øst og vest.

Vi kæmper for:

  • Flere til at udføre velfærden. (De varme hænder) Og færre til at forvalte velfærden. (De kolde hænder)
  • Medarbejderinddragelse i alle borgernære beslutningsprocesser.
  • Vores folkeskoler skal være blandt landets bedste.
  • Børne- & Handicapområdet skal afbureaukratiseres og beslutninger skal træffes på et evidensbaseret grundlag og i tæt samarbejde med de varme hænder – Og der skal planlægges og investeres langsigtet!
  • Det er borgernes kommune. Derfor skal kommunen proaktivt, samvittighedsfuldt og forståeligt fremlægge alle oplysninger om de kommunale sagsbehandlingstider, budgetter og regnskaber – Og der skal være adgang til byrådsmedlemmerne på jævnlig basis for borgere i Favrskov Kommune.
  • Et tættere samarbejde med, og respekt for, de sundhedsfaglige ressourcer, især på Børne- Handicap- & Jobcenter områderne.
  • Et endeligt farvel til idéen om den forældede, ufleksible og økonomisk katastrofale Letbane, og et ja tak til en opgradering af den eksisterende buslinje i stedet.
  • En trafikal sammenknytning af kommunen med en intercity elbus linje Ulstrup-Thorsø-Hammel-Hadsten-Hinnerup. Det er vigtigt, at borgerne til enhver tid kan komme på uddannelse, arbejde og borgerservice, uden at have egen bil.
  • En nytænkning af mulighederne for at støtte udviklingen af erhvervslivet i den vestlige del af kommunen. Der skal være fokus på at understøtte dannelse af arbejdspladser, der ikke kræver tung infrastruktur.

På vegne af Samlingspartiet Favrskov

Bo Berger

Formand

 
+45 29 80 37 02
bo.berger@samlingspartiet.dk

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


SYNG SAMMEN - SAMMEN
23. sep. 2021

SYNG SAMMEN – SAMMEN

SMAGEN AF HØST
26. sep. 2021

SMAGEN AF HØST

Højskoletime
7. okt. 2021

Højskoletime

Loading...

Projekter med GADEBERG - XL i Hadsten

Projekter med GADEBERG – XL i Hadsten

Hvad skal du i gang med??? ... læs mere
Slut med at bruge Roundup i indkørsler og på terrasser

Slut med at bruge Roundup i indkørsler og på terrasser

Det bliver forbudt at bruge sprøjtemidler som glyphosat på en række offentlige og private arealer - fx på terrasser. Læs, hvad der bliver ulovligt ... læs mere
Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

Pressemeddelelse: Alternativet opstiller disse 6 kandidater til Region Midtjylland

Af Rasmus Foged - Folketingskandidat og regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for Alternativet +45 23 70 18 70 ∞ Rasmus.Foged@altern - ... læs mere
Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

Venstre stiller med 41 kandidater til regionsrådsvalget

Byrådsmedlem Anders g. Christensen , Hadsten er spidskandidat ... læs mere
DR Romanklubben læser sammen på Hadsten Bibliotek

DR Romanklubben læser sammen på Hadsten Bibliotek

Vær med i det landsdækkende læsefællesskab, der mødes og diskuterer seks af sæsonens stærkeste danske romaner ... læs mere
Borgermøde med mange spørgsmål

Borgermøde med mange spørgsmål

I forbindelse med paneldebatten var der spørgsmål fra salen. Der var et fint fremmøde i Uhresalen til borgermødet om budgetforslaget. I forbindelse med paneldebatten var der spørgsmål fra salen.   Previuos slideNext slide Omkring 45 personer deltog i gårsdagens borgermøde ... læs mere
Favrskov Budget 2022-2025 læserbrev 

Favrskov Budget 2022-2025 læserbrev 

Af Indbakke Af Lone Glarbo, Favrskov Byråd (V), Århusvej 55, 8382 Hinnerup ... læs mere
Svar på Eva Damsgaards læserbrev

Svar på Eva Damsgaards læserbrev

Af byrådsmedlem Grethe Villadsen Socialdemokratiet ... læs mere
Venstre ønsker ny skiltepolitik i Favrskov

Venstre ønsker ny skiltepolitik i Favrskov

af Lone Glarbo Byrådsmedlem Favrskov Byråd (V) Optiker/optometrist og Cand.merc.aud Mobilnr.: 0045 6169 5287 ... læs mere
Fordebat om solcelleanlæg

Fordebat om solcelleanlæg

Et projekt med et solcelleanlæg ved Voldby er blevet revideret og sendes nu i en fordebat frem til 13. oktober 2021 ... læs mere
Sløjfen er sløjfet. Red den – stem lokalt!

Sløjfen er sløjfet. Red den – stem lokalt!

af Michael Jensen - Formand og kandidat ved kommunalvalget for Venstre Favrskov ... læs mere
Loading...