|

Skal drømmen om en åben bil realiseres?

af motorredaktør Jørgen Kjær – Hadsten

Af Jørgen Kjær

Forårssol giver ofte næring til drømmen om en åben bil. Det gjorde den for nogle år siden for Brian Hansen fra Birkerød.

-Da min hustru og jeg købte denne smukke bil, havde vi en drøm om at køre vores to små drenge op ad Strandvejen i en åben sportsvogn for spise is ved nærmeste is-hus. Den drøm blev realiseret i sommeren 2019. Det var en fantastisk oplevelse, da vores to drenge sad bag i og smilede over hele ansigtet på vores første tur. Med drømmen realiseret er vi er nu alle klar til at give drømmen videre, lyder det fra Brian Hansen, der fortsætter:

 

 

-Er 2021 året hvor din drøm om den åbne sportsvogn og måske turen med hele familien ned af Strandvejen skal gå i opfyldelse? Så er her din mulighed til en meget overskuelig pris for denne lækre Mercedes SL 450 V8´er Cabriolet med automatgear fra 1978. Bilen er importeret fra Houston – Texas, USA og har derfor altid kørt frost- og saltfrit. Toldafgift er betalt og alle papirer på import, registrering med mere haves. Den har altid stået inde. Bilen står med danske nummerplader og er lige til at køre ud i sommerlandet med. Der er seler på bagsædet. Kæmpe bagagerum.

-Hun er en ældre dame fra 1978, hvorfor hun kan give lidt lyde fra sig i styretøjet. Køber må påregne at skulle foretage service på bilen, og prisen er sat herefter. Hun har mindre transportbuler fra overfarten over Atlanten, tilføjer Brian Hansen.

-Bilen fremstår som på billederne flot og velholdt og starter hver gang.. Med den store 4,5L V8 motor med omkring 200 HK har bilen en fantastisk lyd. Original Becker radio og el-ruder. Disse SL´Modeller er klassisk tidsløse i designet og vil holde prisen i mange år, mener Brian Hansen, hvis interesse for biler går helt tilbage til barndommen.

-Mit tidligste minde om benzin og generelt interesse for motorsport, motorcykler og biler her under klassikere er fra speedwaybanen i Fjelsted på Fyn, hvor min mor og far tog min bror og jeg med op, da vi var helt små. Her så vi Ole Olsen, Erik Gundersen, Bo Petersen og alle de andre legender på de små hidsige speedwaycykler. Specielt husker jeg lugten fra 2-takts blandingen i benzinen, når motorcyklerne fræsede forbi og vi tog løbsprogrammet op foran hovedet for ikke at få skidt og sten i hovedet, når de kørte forbi.

-Min far var på det tidspunkt mekaniker for Bo Petersen og rejste rundt i verden til forskellige løb. Herefter fulgte mange år i ungdommen på blandt andet Puch Maxi (med ape-hangerstyr og hvidt twinsæde), Velo Solex, Kawasaki 80 og 125cc crosser men også Fiat 128, Volvo 244, Trabant til markræs og så videre. Passionen for klassikere blev dermed støbt i min barndom. Idet barndommen primært var blevet brugt på at kigge efter de tohjulede, så har jeg også brugt tiden på to hjul i min ungdom. Det ændrede sig lidt i tiden efter 2015 hvor jeg stiftede familie, og nu har to dejlige drenge og en fantastisk kone. I 2019 ejede jeg en Harley Davidson XL1000 fra 1969, en Harley Davidson, WLC Flathead 750cc fra 1943 og ej at forglemme en Velo Solex fra 1966. Jeg ønskede, at inddrage familien mere i min interesse for motor og gik derfor i gang med at sælge 750cc´eren for at bytte den ene MC ud med en sportsvogn, så jeg kunne have familien med. Valget faldt på Mercedes 450 SL med den store V8´er motor. Klassisk, i min optik, gennemført design. Jeg fandt bilen via VeteranPosten. Bilen var importeret til Danmark omkring 2008 og havde siden stået opbevaret i en lukket garage lige siden. Jeg fik bilen toldsynet og kunne i efteråret 2020 trille første tur i bilen med ungerne siddende storsmilende på bagsædet. Jeg vil aldrig glemme denne tur. Bilen skal nu videre til en nye ejer. Vi lever jo kun en gang, pointerer Brian Hansen.

-Vores drøm med bilen er nu blevet byttet ud med en drøm om et sommerhus. Derfor sælger vi den til dig, der også har en drøm magen til vores! Så har du ventet på den rette bil og pris, som jeg har sat til 185.000 kr., så er den her, slutter Brian Hansen, der kan træffes på tlf 29828580 eller mail: Brianhjaruphansen@gmail.com

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

PET Petersen er kommet med dette indlæg

PET Petersen er kommet med dette indlæg

Jeg har skrevet et lille læserbrev vedr.socialdemokraternes flygtninge og indvandrere politik ... læs mere
Indbrud i Lyngå

Indbrud i Lyngå

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skare Food A/S tilbagekalder to partier af kogt skiveskåret roastbeef ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ønsker en læreplads som tømrer

Ønsker en læreplads som tømrer

Dennis Engelstad vil gerne i lære, som tømrer ... læs mere
Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Skovgruppen i Børnehuset Vesterskovvej  i Hadsten kunne i dag hejse det grønne flag sammen med borgmesteren ... læs mere
Forslag fra Flemming

Forslag fra Flemming

Hvem er Flemming ??? ... læs mere
Hadsten Skakklub - afholdt generalforsamling

Hadsten Skakklub – afholdt generalforsamling

Det er under respekt af coronaen lykkedes Hadsten Skakklub at komme i gang igen ... læs mere
Nyt mødested i Thorsø -

Nyt mødested i Thorsø –

få en snak -så er du ikke alene ... læs mere
Loading...