|

Smalt nederlag i Aalborg

Af Simon Olsen

 

Resultat: 29-27 (15-13) 

Det blev til et smalt nederlag på måltavlen i topopgøret mod EH Aalborg, men måske snød tavlen en smule. EH Aalborg var i kontrol det meste af kampen, efter en stærk indledning på kampen, der skabte et hul, som vi aldrig formåede at få lukket igen. 

Vi kom hurtigt bagud 4-1, og herfra fik vi aldrig rigtig skabt kontakt igen. I løbet af første halvleg var EH Aalborg også oppe på føringer som 11-6 og 14-9, inden en velspillede Sophie Toft i målet, fik lukket af i slutningen af første halvleg, hvilket gjorde vi kunne ånde EH i nakken til pausen nede med kun 15-13. 

Desværre kom EH også bedst ud til 2. halvleg, hvor de vandt de første 10 minutter med 5-1, hvilket gav en føring på 20-14, og så var der lang vej hjem derfra. Man gjorde dog en ihærdig indsats, viste god moral og fight alligevel, og snuste igen til point ved 22-19, men tættere på end de 3-4 mål kom man først i sidste minut, hvor det var for sent. 

“Det blev en kamp, hvor vi desværre aldrig rigtig var tæt på sejren, og derfor var det fortjent Aalborg der kunne tage de to point. Vi kommer alt for dårligt ud til kampen, og mangler fart i spillet, hvilket kombineret med for mange tekniske fejl giver Aalborg nogle nemme mål og en for hurtig 5-1 føring. Vi kæmper for at holde på til pausen, og får også hentet ind på dem, så vi kan gå til pause bagud 15-13.
Vores forsvarsspil og kontrafase var ikke på det niveau, vi gerne vil i 1. halvleg, og fra starten af 2. halvleg, kunne vi desværre ikke bygge videre på de gode løsninger som vi fandt i angrebet hen mod pausen. Det resulterede i nogle uprovokerede fejl og boldtab, som gjorde at Aalborg fik serveret flere nemme scoringer, hvilket gjorde det svært for os selv at skulle hente 5-6 måls føringer.
Vi fik dog arbejdet os tættere på i de sidste 20 minutter, ved at tage noget offensivt initiativ i forsvaret, og ved stillingen 22-19 med 13 minutter igen, så kunne vi måske godt have kommet endnu tættere på. Men vi må bare erkende, at det ikke var dagen hvor vi havde spillet til at kunne vinde en kamp mod et velspillende Aalborg hold”, udtalte cheftræner Mathias Broløs efter kampen. 

Resultatet betyder at drømmen om Top-3 definitivt blev lagt i graven. Til gengæld spiller holdet sidste kamp næste lørdag d. 10/4, hvor de med en sejr, kan sikre sig klubbens næstbedste placering nogensinde. 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.


Loading...

PET Petersen er kommet med dette indlæg

PET Petersen er kommet med dette indlæg

Jeg har skrevet et lille læserbrev vedr.socialdemokraternes flygtninge og indvandrere politik ... læs mere
Indbrud i Lyngå

Indbrud i Lyngå

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skiveskåret roastbeef med dårlig lugt og smag

Skare Food A/S tilbagekalder to partier af kogt skiveskåret roastbeef ... læs mere
Færdselsuheld i Hammel

Færdselsuheld i Hammel

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Ønsker en læreplads som tømrer

Ønsker en læreplads som tømrer

Dennis Engelstad vil gerne i lære, som tømrer ... læs mere
Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Grønt flag, kage og borgmesterkæde

Skovgruppen i Børnehuset Vesterskovvej  i Hadsten kunne i dag hejse det grønne flag sammen med borgmesteren ... læs mere
Forslag fra Flemming

Forslag fra Flemming

Hvem er Flemming ??? ... læs mere
Hadsten Skakklub - afholdt generalforsamling

Hadsten Skakklub – afholdt generalforsamling

Det er under respekt af coronaen lykkedes Hadsten Skakklub at komme i gang igen ... læs mere
Nyt mødested i Thorsø -

Nyt mødested i Thorsø –

få en snak -så er du ikke alene ... læs mere
Loading...