|

Som far, så søn

af Simon Buus Olsen byrådskandidat for Venstre

Jo jo, jeg ligner ikke bare min far af udseende – men også af værdier, en del holdninger og ikke mindst en kærlighed for frivillighed og foreningslivet 💙
 
 
Som far, så søn 💙
Vi har allesammen idoler, forbilleder vi ser op til og prøver at spejle os selv i og har en drøm om at være ligesom – For mig er det min far 💙
Min far er måske nok den største ildsjæl jeg kender, hvad han ikke har været med til at starte op, udvikle, arbejdet for, KÆMPET for, ja det er faktisk umuligt at lave en fuld liste, for der vil sikkert være mange flere ting, som også fortjener at blive nævnt.
Men noget af det er bl.a.:
👉 Drivkraft for Høst-området, Høst-Hallen og hele processen heromkring der tog MANGE år
👉 Kæmpede med mange andre for at man fastholdte udskolingen på Hadbjerg Skole
👉 Formand for Høst IF (tidl. ØHG) og idag fortsat fodboldformand
👉 En del af teamet omkring “Sportsugen i Hadbjerg” i sin tid
👉 Opstartet Fodboldskolen i Hadbjerg der løber på 20.-25. år nu, hvor han alle årene har været skoleleder
👉 Med i udvalget omkring udvidelsen af Høst-Huset, i samspil med kirke, skole og mange andre ildsjæle i området
👉 Formand for Favrskov Idrætssamvirke
👉 Talsmand for alle fodboldklubber i Favrskov, i debatten om banevedligehold
Og meget meget mere…
Det jeg hører fra rigtig mange, er at min far er utrolig passioneret omkring de ting han går ind i, han er altid dialogsøgende og lytter til argumenter, ligesom han selv er saglig og velargumenteret omkring sine synspunkter. Min far er bare fantastisk 💙
Og lad mig blot sige det som det er, min far og jeg er ikke enig om alting politisk. Men vi skubber til hinandens holdninger, når vi får en snak om politik, landspolitisk eller kommunalpolitisk.
Jeg nyder stor respekt for hans holdninger, selvom jeg ikke altid er enig og jeg bilder mig selv ind, at det nok også er gengældt.
Men vi har mange ting hvor vi – udover på udseendet – ligner hinanden rigtig meget.
Min far viste mig nemlig foreningslivet og frivilligheden. Han viste mig hvilken glæde det er at være frivillig foreningsleder, da han kastede mig som 14-årig ud i at være træner for 3-6 årige små fodbolddrenge. Det kan jeg love udviklede nogle ting i en ung teenager dengang med 15-20, 3-6 årige børn løbende rundt på banen og ikke hørte helt så meget efter som jeg kunne ønske 🙈
Han viser mig værdier som hårdt arbejde betaler sig, at der skal være plads til alle, uanset socioøkonomiske forhold og at det netop er hvad foreningslivet kan bryde af barriere.
Det er ikke en tilfældighed, at jeg idag er ansat i 2 forskellige foreninger i området og er frivillig i mange forskellige øjemed. Jeg har fået frivilligheden og foreningslivet ind med blodet da jeg blev født – og jeg trives i det hver eneste dag.
Så når jeg går til valg med bl.a. en stor mærkesag for mig, som Frivillighed og Foreningsliv (med masser af konkrete forslag bag), så er det heller ikke tilfældigt – det har formentligt altid ligget i kortene 😊
Jeg kan takke min mor og far for rigtig meget i mit liv, men en kæmpe tak vil jeg altid skylde min far, for at vise mig hvad frivillighed og foreningslivet kan gøre for ikke bare alle andre mennesker, men også for en selv 💙
 
 
 
 
 
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Legendernes Tid

Legendernes Tid

Kæmpe tillykke, Lars Toft ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

Den 3. december fylder Lars Toft Hansen 80 år. Stort tillykke! ... læs mere
UD I NATUREN (51)

UD I NATUREN (51)

Velkommen til december og dermed årstiden vinter. ☃️🛷☃️ ... læs mere
LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

Det er den 2. december, og om end postens tilsynekomst normalt vakte glæde i de små hjem, var der enkelte firbenede skabninger, som ikke havde øje for buddets kvaliteter ... læs mere
DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

Gå til Gadeberg XL - på toppen af Hadsten ... læs mere
Andel i et Romfad

Andel i et Romfad

Køb en andel i et valgfrit romfad og få 5-6 fl. egen rom med navn, nummer og årstal, samt et flot håndskrevet og indrammet certifikat.  ... læs mere
Taksterne for 2022 er vedtaget

Taksterne for 2022 er vedtaget

På byrådsmødet den 30. november godkendte byrådet i Favrskov Kommune taksterne or 2022 i Favrskov Forsyning ... læs mere
Indbrud i Foldby

Indbrud i Foldby

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...