|

Stine fik antistofbehandling mod COVID-19

NYT fra NYREFORENINGEN

 

Nyt for medlemmer
Læs denne mail i din browser
Har du nedsat immunforsvar og skulle du være så uheldig at blive smittet med COVID-19, er der nu mulighed for at blive behandlet med kunstige antistoffer, der sprøjtes direkte i blodet.

Behandlingen kan hjælpe de mennesker, der er i risiko for et svært forløb, f.eks. hvis man ikke danner antistoffer nok til at bekæmpe COVID-19. Behandlingen er veldokumenteret i flere store studier, og den nedsætter risikoen for indlæggelse ganske betydeligt.

Stine er en af dem, der har prøvet behandlingen med antistoffer. Hun er nyretransplanteret og blev i september smittet med COVID-19. 

”Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle tage imod behandlingen. Jeg følte, at jeg var i gode, kompetente hænder. Jeg var vist den første på Herlev Hospital, som fik netop denne behandling. Men metoden er jo velkendt i andre sammenhænge, og jeg følte bare, at det var det rigtige at gøre, nu hvor min egen krop ikke nødvendigvis kunne gøre arbejdet selv – altså danne antistoffer og bekæmpe sygdommen,” fortæller Stine.

Læs hele historien om Stine og bliv klogere på behandlingen med antistoffer.

 
 
 

Organdonationsdag: Tak for jeres engagement

Vi nåede ud til flere tusinde mennesker med budskabet om at tage stilling til organdonation på Organdonationsdagen den 9. oktober. Og det skyldes ene og alene, at Nyreforeningens medlemmer og følgere engagerede sig i kampagnen.

Tusind tak til alle jer, der sendte et billede ind til os, hvor I havde skrevet, hvor mange år I har levet med en nyre fra en donor. Og tak til de flere hundrede, som hjalp med at få budskabet ud ved at synes godt om, dele og kommentere på de 20 billeder, vi lagde på Facebook på selve dagen. Og selvfølgelig en tak til jer, som delte et billede på jeres egen profil.

Vi har sammen vist, hvor mange gode år det er muligt at få med en ny nyre, og at et nyt organ kan gøre en kæmpe forskel for dem, der mangler.

Gik du glip af kampagnen på Facebook? Så gå ind og følg Nyreforeningens side på Facebook, hvor vi løbende skriver om aktuelle nyheder, medlemstilbud og personlige fortællinger fra nyresyge, pårørende og donorer.

 

Savner du at tale med andre nyresyge?

Nu har du mulighed for at mødes med andre, som kender til livet med en nyre- eller urinvejssygdom i Nyreforeningens online netværksgruppe. Gruppen mødes hver anden mandag i lige uger kl. 19.30 på zoom – med start den 1. november.

Du er ikke forpligtet til at deltage hver gang, men deltager blot de dage, hvor det passer dig, og så lang tid det passer dig. Måske har du en halv time, og måske kan du hygge og tale hele aftenen. Der er både plads til at tale om hverdagen med sygdom og alt muligt andet med andre medlemmer fra hele landet.

Boris Holm fra Kreds Vestsjælland er vært under arrangementet og sidder klar til at tage godt imod dig.

Lav en kop kaffe eller the, sæt dig godt til rette i en god stol og log på. Du kan være med via din PC, din tablet eller din smartphone.

Læs mere om netværksmødet her.

 
 
 
Facebook
Facebook
Instagram
Instagram
Hjemmeside
Hjemmeside
Copyright © 2021 Nyreforeningen, All rights reserved.
Du modtager denne mail, fordi du er medlem af Nyreforeningen.

Vores adresse:

Nyreforeningen

Blekinge Boulevard 2

Taastrup 2630

Denmark

Add us to your address book

Kontakt Nyreforeningen på:
mail@nyre.dk  

Ønsker du ikke længere at modtage nyheder?
Afmeld nyhedsbrevet.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Legendernes Tid

Legendernes Tid

Kæmpe tillykke, Lars Toft ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

En skibonit slog sig for mange år siden ned i Hadsten… og nu fylder han 80 år

Den 3. december fylder Lars Toft Hansen 80 år. Stort tillykke! ... læs mere
UD I NATUREN (51)

UD I NATUREN (51)

Velkommen til december og dermed årstiden vinter. ☃️🛷☃️ ... læs mere
LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

LÆNKEHUNDEN FIK ET BEN

Det er den 2. december, og om end postens tilsynekomst normalt vakte glæde i de små hjem, var der enkelte firbenede skabninger, som ikke havde øje for buddets kvaliteter ... læs mere
DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

DEN BEDSTE FORBEREDELSE TIL EN VINTER MED SNE

Gå til Gadeberg XL - på toppen af Hadsten ... læs mere
Andel i et Romfad

Andel i et Romfad

Køb en andel i et valgfrit romfad og få 5-6 fl. egen rom med navn, nummer og årstal, samt et flot håndskrevet og indrammet certifikat.  ... læs mere
Taksterne for 2022 er vedtaget

Taksterne for 2022 er vedtaget

På byrådsmødet den 30. november godkendte byrådet i Favrskov Kommune taksterne or 2022 i Favrskov Forsyning ... læs mere
Indbrud i Foldby

Indbrud i Foldby

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Færdselsuheld

Færdselsuheld

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Loading...