|

Støt børn og unge ramt af kræft

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte – målrettet børn og unge.

 

Bamselotteriet 2020

Bamselotteriet udbydes af Støttekomiteen af 2019 til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Overskuddet fra lotteriet går til Kræften Bekæmpelse kampagne “Kræft er ikke for børn”. Lotteriet bliver solgt online her og af foreninger, idrætsklubber, skoleklasser og netværk i hele Danmark. Har du ikke en kode fra dit netværk, skal du ikke indtaste en kode og hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. Et lod koster 30 kroner. Vi sender lodderne til dig med Postnord.

DKK 30,00

 

Hvad kan du vinde?

 

  • 1 stk. Rejsegavekort til Atlantis  á 50.000 kr.
  • 2 stk. Rejsegavekort til Atlantis á 25.000 kr.
  • 10 stk. Gavekort til Hotel Vejlefjord á 3.000 kr.
  • 10 stk. Gavekort til Lalandia á 3.000 kr.
  • 20 stk. Gavekort til Rema1000 á 1.000 kr.
  • 20 stk. Plyshund Nico á 229 kr.
  • 50 stk. Gavekort til Bones á 200 kr.

 

Lotteriet sælges fra 06.04 – 25.09.2020
Se mere information på loddet.

Om dette landslotteri

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelse kampagne “Kræft er ikke for børn” og dermed det vigtige arbejde med med børn, unge og kræft.

Hvert år får 450 børn og unge under 25 år i Danmark konstateret kræft – og 3.400 børn og unge lever i dag med en kræftsygdom. Samtidig lever 24.000 børn lever i en familie, hvor deres far, mor eller en søskende har kræft. Det kræver enorm styrke at komme igennem hos alle – for når én bliver ramt, bliver alle ramt.

I 1960’erne var det kun 5 ud af 10 børn, der overlevede kræft, men takket være forskning overlever 8 ud af 10 i dag. Det er en medicinsk succeshistorie. Foruden forskning er forebyggelse og patientstøtte afgørende for at forbedre kræftramte børns levevilkår. For mere end halvdelen af alle børnekræftoverlevere oplever senfølger efter sygdommen.

I Kræftens Bekæmpelse arbejder vi ikke kun for at redde børn og unges liv, men også for at hjælpe dem, der overlever, godt tilbage til hverdagen og yde hjælp og støtte til de børn og unge, hvis forældre er ramt.

Selvom vi er godt på vej, er vi ikke i mål endnu. Men vi kan komme langt, hvis vi fortsætter med at stå sammen – og støtter. For ingen børn og unge skal have kræft.

Af hjertet tak fordi du gennem køb af det nye Bamselotteri vil være med til at gøre en forskel for børn og unge ramt af kræft.

Med venlig hilsen

Lise Atzen Bjerregaard
Kampagneansvarlig for ”Kræft er ikke for børn”
kræfterikkeforbørn.dk
#kræfterikkeforbørn

Tilladelse fra Spillemyndigheden
 
Din kurv
Din kurv er tom.
 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Røde Kors Butikken i Thorsø, har gjort noget af en scoop her i sommertiden.

Røde Kors Butikken i Thorsø, har gjort noget af en scoop her i sommertiden.

De har nemlig været så heldige at få del i en donation af tøj fra den kendte damekonfektion MASAI ... læs mere
½ pris på entrébilletten hos Modelbane Europa

½ pris på entrébilletten hos Modelbane Europa

Modelbanen oplever en stor stigning i besøgstallet her i højsæsonen, hvor voksne kun skal betale 45 kr., børn 25 kr. og pensionister kun 40 kr. En familiebillet koster nu kun 115 kr ... læs mere
Foredrag med Daniel Svensson

Foredrag med Daniel Svensson

Mit livs kamp – på banen og udenfor banen ... læs mere
SENIORDANS starter

SENIORDANS starter

EVA sender en sommrhilsen ... læs mere
Favrskov Revyen er klar til at spille i efteråret.

Favrskov Revyen er klar til at spille i efteråret.

Forestillingen hedder NYE TONER og er stort set identisk med den forestilling som var planlagt gennemført i marts ... læs mere
Pas på med ukrudtsbrænderen

Pas på med ukrudtsbrænderen

BRANDFARLIGT HAVEREDSKAB ... læs mere
annonce : Lej en PØLSEVOGN med "DET HELE" (læs ny historie)

annonce : Lej en PØLSEVOGN med “DET HELE” (læs ny historie)

Lej en komplet pølsevogn med alt hvad der hører sig til. Inklusiv en pølsemand/kvinde. 1964 : Læs yderligere NOSTALGI om tilladelse til at sælge Pølser med REMOULADE og AGURKESALAT ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 475.

Ugens naturbilleder nr. 475.

Sikke en drejning vejret har taget😖Men husk lige dette: UD PÅ TUR - ALDRIG SUR😊Her kommer fotos fra Kollerup møllesø samt fra søen og bøgeskoven i Skanderborg ... læs mere
Færdseksuheld

Færdseksuheld

Østjyllands politi oplyser ... læs mere
Stigende salg presser boligpriserne op på højeste niveau i 10 år

Stigende salg presser boligpriserne op på højeste niveau i 10 år

Nye juni-tal fra Boligsidens Markedsindeks viser stigende salgspriser for alle boligtyper. Det bringer den gennemsnitlige kvadratmeterpris for både villaer og rækkehuse, ejerlejligheder og sommerhuse op på det højeste niveau i de seneste 10 år ... læs mere
Loading...