|

Svær Kamp venter på hjemmebane i vestjysk BANK ARENA i Hadsten

Af Simon Olsen

Efter sidste weekends nederlag imod topholdet Vendsyssel, vender pigern retur til vestjyskBANK Arena, for at tage imod Roskilde Håndbold, som ligger lige over os. 

Roskildes vandt i sidste weekend over DHG Odense, hvor Malene Nielsen og Louise Olsen førte an med henholdsvis 8 og 9 mål i 36-32 sejren. 
Roskilde er dog et hold, der historisk set over de seneste sæsoner har stået godt til os, da vi eksempelvis vandt begge opgør i sidste sæson over morgendagens modstander. 

Sidste weekends nederlag til Vendsyssel var en “gratis” kamp, hvor topholdet også viste klassen over de 60 minutter, men indtrykket efter kampen, var at man havde et niveau som imod mange andre hold i rækken, ville have givet point i sådan en kamp. Det niveau skal findes igen i morgen. 

“Der venter os en vigtig kamp, og en kamp hvor vi virkelig skal være godt indstillet. Vi møder et Roskilde hold, som kommer med en sejr i bagagen mod DHG i deres seneste kamp. Jeg synes at vi senest fik spillet en god kamp mod Vendsyssel langt hen af vejen, og håber derfor på at vi kan tage de gode ting med til kampen. Vi er bevidste om, at det bliver en svær opgave, og vi vil virkelig gerne ud og vise hvor topmotiverede vi er for, at spille om de 2 point”, udtaler Mathias Broløs om kampen. 

Kampstart er 14:00 i vestjyskBANK Arena, men før kampen vil der være aktiviteter i hallen hele dagen, med bl.a. Trille Trolle træning, U7-U9 træning, LykkeLiga træning og så fastelavn, hvor vi slår katten-af-tønden mellem 13:00-13:30, før vi alle støtter pigerne i kampen om 2 point. 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.”Grevens Fejde” er slut

”Grevens Fejde” er slut

Det ser ud til, at Lyngå-borgerne går sejrrigt ud af ”Grevens Fejde” ... læs mere
Giflerne fra Snøften løb med sejren i Hadsten

Giflerne fra Snøften løb med sejren i Hadsten

Giflerne fra Snøften – også kendt som Præstemarkskolen i Søften – vandt den lokale runde af den landsdækkende videns- og læsequiz Smart Parat Svar ... læs mere
Handicappris uddelt

Handicappris uddelt

Foreningen Krop & Sind Favrskov er modtager af Handicapprisen 2020 ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 497.

Ugens naturbilleder nr. 497.

DECEMBER * DECEMBER * DECEMBER 🎄Måneden, hvor solglimt ikke er hverdagskost, så det er bare med at suge det til sig, hvis solen titter frem ... læs mere
JULEKNAS I LYNGAA

JULEKNAS I LYNGAA

Den 3. december møder vi Gammelnissen i kostalden, og vi skal indenfor i Lyngaa Brugsforening. Kan man blive træt af at køre post ud, og må man drikke Blå Thor i arbejdstiden? Der er nok at tænke over i dagens ... læs mere
NYT fra BOLIGSIDEN

NYT fra BOLIGSIDEN

December begynder med nyt stort fald i udbuddet af boliger ... læs mere
Nielstrup Museum består

Nielstrup Museum består

Af Uffe Pedersen, Voldum ... læs mere
Venstre vil have erhvervsklimaet i Favrskov tilbage i top

Venstre vil have erhvervsklimaet i Favrskov tilbage i top

Af Birgit Liin, borgmesterkandidat og medlem af Favrskov Byråd for Venstre ... læs mere
Ny kunst græsbane

Ny kunst græsbane

I weekenden tog vi hul på en helt ny æra i HSK Fodbold, da de første kampe på vores nye kunstgræsbane løb af stablen ... læs mere
Fra midlertidig til fast forpagter i InSide

Fra midlertidig til fast forpagter i InSide

Flemming Christiansen fortsætter med InSide og Pøt Mølle ... læs mere
Krokodilletårer

Krokodilletårer

Statsminister Mette Frederiksen sætter folkesundheden over alt andet ... læs mere
Loading...