|

Tekst og ord, der virker efter hensigten

Det er forretningsgrundlaget for JACOmmunication – en ny kommunikationsvirksomhed i Hadsten

Jacommunication – ved Eigil Jacobsen har sendt os følgende pressemeddelelse:

 

”Enkel og målrettet kommunikation har afgørende betydning for, om ens virksomhed brænder igennem”, udtaler Eigil Jacobsen, stifter og indehaver af JACOmmunication.

”Uanset om ens kommunikation er rettet mod medierne, kunderne eller internt i organisationen, er det af enorm betydning, at man er bevidst om, hvem man henvender sig til, og hvordan man formulerer budskabet. Og det er præcis denne målrettede kommunikation, jeg tilbyder virksomheder og organisationer at løse for dem”, fortsætter Eigil Jacobsen.

”Alt for mange spilder deres tid og penge, når de selv forsøger at sikre sig spalteplads eller sendetid i medierne. Kommunikationen bliver nemlig ofte for ringe.

Man skal være sig helt bevidst om, hvilke budskaber, der skal kommunikeres ud, hvem der er modtagere, og hvordan budskabet skal udformes. Det kræver næse for den gode historie og indsigt i, hvor det er muligt at komme igennem med hvad. Jeg tilbyder begge dele”.

 

Fra idé til tryk

Eigil Jacobsen har 40 års erfaring fra kommunikationsbranchen, heraf 35 år som selvstændig. I 2003 afhændede han sin andel af et større århusiansk reklamebureau og etablerede EJ marketing i Hadsten. Dette bureau solgte han sidste år, og nu kommer iværksættergenet igen frem til overfladen.

”Jeg vil nu fokusere mere på det skrevne ord og mindre på traditionelle reklameopgaver”,

siger Eigil Jacobsen. ”Det skrevne ord er i centrum, uanset om man skal fremstille en annonce, en lille brochure, et nyhedsbrev, en profilavis eller et jubilæumsskrift. Det drejer sig om at gøre sig klart, hvad der skal skrives, og hvordan det skal formuleres.

Selvfølgelig vil jeg også tilbyde mine mange års erfaring i såvel den grafiske udformning som den tekniske produktion. Her har jeg et stort netværk af fotografer, grafikere og trykkerier, som også står på spring for at yde deres bedste”.

 

Client publishing – et kerneområde i JACOmmunication

”Client publishing handler om gode relationer og synlighed for virksomheder over for deres kunder. Det er ikke et nyt fænomen. I mange år har virksomheder brugt f.eks. kundemagasiner til at fastholde og styrke nuværende kunders loyalitet og til at tiltrække potentielle kunder. Fordi et flot og læseværdigt kundemagasin har mange andre kvaliteter end en produktbrochure. Jeg har specialiseret mig i at udgive og producere læseværdige kundemagasiner til virksomheder og organisationer og tilbyder ”hele paletten” – lige fra idéudvikling, strategi og koncept til redaktion, produktion af artikler, fotooptagelser, grafisk opsætning, trykning og distribution.

I mange tilfælde kan et sådant magasin tiltrække en lang række annoncører og ligefrem økonomisk hvile i sig selv for udgiveren”, slutter Eigil Jacobsen.

 

JACOmmunication
Rækkevej 9 * DK 8370 Hadsten
8617 4487 * 2041 8548
jacommunication.dk

 

01/03/2011/EJ

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Vil du vinde en Volkswagen Passat?

Følg med i Knæk Cancer ... læs mere
Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen.

Hinnerup Egnsarkiv udstiller lokale fortællinger fra Genforeningen og Befrielsen ... læs mere
Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Derfor er dit postnummer afgørende for prisen på en indboforsikring

Bor du i en kommune med mange indbrud, kan prisen på din indboforsikring stige markant, også selvom der ikke er mange indbrud i lige netop dit område ... læs mere
Helt og aldeles grotesk!

Helt og aldeles grotesk!

EU har bremset dansk tiltag mod rygning ... læs mere
2 indbrud iFavrskov

2 indbrud iFavrskov

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Søndagsmatiné med sang og keltisk harpe

Stemningsfuld søndagsmusik i Hinnerup Bibliotek & Kulturhus ... læs mere
Ugens naturbilleder nr. 491.

Ugens naturbilleder nr. 491.

Efteråret er halvvejs og på søndag er sommertid helvejs. Om vi vil eller ej, er det den mørke tid vi går i møde. Dette giver anledning til at nyde det farverige efterårsløv, for inden længe er det væk ... læs mere
KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

KEND NATURPERLERNE I FAVRSKOV

Danmarks Naturfredningsforening viser nye film om de flotteste naturperler i Favrskov ... læs mere
Fuld butikstyv i Netto

Fuld butikstyv i Netto

Østjyllands Politi oplyser ... læs mere
Information om coronasituationen

Information om coronasituationen

Her kan du finde information og seneste nyt om situationen i Favrskov Kommune i forbindelse med udbruddet af corona ... læs mere
Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Boligsalget i tredje kvartal er det højeste i 10 år

Det samlede salg af huse, ejerlejligheder og sommerhuse gør tredje kvartal i 2020 til det bedst sælgende i 10 år. Det viser nye handelstal fra Boligsiden ... læs mere
Loading...