|

Tekst og ord, der virker efter hensigten

Det er forretningsgrundlaget for JACOmmunication – en ny kommunikationsvirksomhed i Hadsten

Jacommunication – ved Eigil Jacobsen har sendt os følgende pressemeddelelse:

 

”Enkel og målrettet kommunikation har afgørende betydning for, om ens virksomhed brænder igennem”, udtaler Eigil Jacobsen, stifter og indehaver af JACOmmunication.

”Uanset om ens kommunikation er rettet mod medierne, kunderne eller internt i organisationen, er det af enorm betydning, at man er bevidst om, hvem man henvender sig til, og hvordan man formulerer budskabet. Og det er præcis denne målrettede kommunikation, jeg tilbyder virksomheder og organisationer at løse for dem”, fortsætter Eigil Jacobsen.

”Alt for mange spilder deres tid og penge, når de selv forsøger at sikre sig spalteplads eller sendetid i medierne. Kommunikationen bliver nemlig ofte for ringe.

Man skal være sig helt bevidst om, hvilke budskaber, der skal kommunikeres ud, hvem der er modtagere, og hvordan budskabet skal udformes. Det kræver næse for den gode historie og indsigt i, hvor det er muligt at komme igennem med hvad. Jeg tilbyder begge dele”.

 

Fra idé til tryk

Eigil Jacobsen har 40 års erfaring fra kommunikationsbranchen, heraf 35 år som selvstændig. I 2003 afhændede han sin andel af et større århusiansk reklamebureau og etablerede EJ marketing i Hadsten. Dette bureau solgte han sidste år, og nu kommer iværksættergenet igen frem til overfladen.

”Jeg vil nu fokusere mere på det skrevne ord og mindre på traditionelle reklameopgaver”,

siger Eigil Jacobsen. ”Det skrevne ord er i centrum, uanset om man skal fremstille en annonce, en lille brochure, et nyhedsbrev, en profilavis eller et jubilæumsskrift. Det drejer sig om at gøre sig klart, hvad der skal skrives, og hvordan det skal formuleres.

Selvfølgelig vil jeg også tilbyde mine mange års erfaring i såvel den grafiske udformning som den tekniske produktion. Her har jeg et stort netværk af fotografer, grafikere og trykkerier, som også står på spring for at yde deres bedste”.

 

Client publishing – et kerneområde i JACOmmunication

”Client publishing handler om gode relationer og synlighed for virksomheder over for deres kunder. Det er ikke et nyt fænomen. I mange år har virksomheder brugt f.eks. kundemagasiner til at fastholde og styrke nuværende kunders loyalitet og til at tiltrække potentielle kunder. Fordi et flot og læseværdigt kundemagasin har mange andre kvaliteter end en produktbrochure. Jeg har specialiseret mig i at udgive og producere læseværdige kundemagasiner til virksomheder og organisationer og tilbyder ”hele paletten” – lige fra idéudvikling, strategi og koncept til redaktion, produktion af artikler, fotooptagelser, grafisk opsætning, trykning og distribution.

I mange tilfælde kan et sådant magasin tiltrække en lang række annoncører og ligefrem økonomisk hvile i sig selv for udgiveren”, slutter Eigil Jacobsen.

 

JACOmmunication
Rækkevej 9 * DK 8370 Hadsten
8617 4487 * 2041 8548
jacommunication.dk

 

01/03/2011/EJ

 

 

 

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Tak skæbne!

Tak skæbne!

Det er i aften - mandag den 21. juni - at Danmarks ”skæbne” afgøres… ... læs mere
HSK `s 100 års Jubilæums reception

HSK `s 100 års Jubilæums reception

Fodbolden i Hadsten fylder 100 år ... læs mere
Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

Ugens anmeldelse fra Favrskov Bibliotekerne

TEMA: Bibliotekarer i bøger ... læs mere
Sukker i sækkevis

Sukker i sækkevis

Chauffør Kristian Mainz er vant til at agere "julemand". Her er han med sin store lastvogn. Foto: J. Kr. Søgaard ... læs mere
UD I NATUREN (26)

UD I NATUREN (26)

I dag kommer du med til Løjstrup Hovedgård beliggende mellem Laurbjerg og Langå - et dejligt sted med flot natur😊 ... læs mere
Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Dåse-fjolser og smøg-idioter!

Cykelstier og vejgrøfter er ikke skraldespande! ... læs mere
Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Simon Olsen , Venstre cykler der ud af

Anledningen er HSK`s 100 års jubilæum ... læs mere
Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsoratet

Vestjysk Bank forlænger hovedsponsorat med 2 år ... læs mere
SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

SPAR 210 KR PÅ VILDT WEEKENDTILBUD

17% APPASSIMENTO🚨 fra Skjold Burne ... læs mere
Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

Nyt fra Nordea juni 2021, nr. 2

MitID erstatter NemID ... læs mere
Loading...