|

THOMAS STORM I SPIDSEN FOR VENSTRE

Venstre skifter ud på posten som borgmester-/spidskandidat. Thomas Storm afløser Birgit Liin

Det er Thomas Storm fra Søften, der i fremtiden skal tegne partiet Venstre i byrådsarbejdet i Favrskov. Thomas blev overbevisende valgt på partiets opstillingsmøde, hvor de 73 fremmødte medlemmer skulle vælge mellem byrådskollegerne Morten Bang og Thomas Storm. Morten fik 29 af de skriftlige stemmer, og 44 valgte at give deres stemme til Thomas, som derfor vandt dysten.
”Sammen skal vi arbejde stenhårdt for, at Venstre genvinder de tabte mandater og meget gerne borgmesterposten. Det arbejde starter nu,” understregede Thomas Storm som det sidste i sin præsentation af sig selv. Venstre gik ved kommunalvalget sidste år tilbage fra ni til fem mandater.
For den nye spidskandidat er det vigtigt, at der er i fremtiden er et tæt samarbejde mellem medlemmerne, bestyrelsen og byrådsgruppen samt med Anders G. Christensen, der er Venstres gruppeformand i Region Midtjylland.
”Venstre skal favne bredt, og vi skal være synlige, der hvor borgerne er. Det handler ikke kun om de sociale medier. Nej, vi skal ud til borgerne for at skabe tillid og opbakning til vores politik,” nævner Thomas Storm som en vigtigt del af sin politiske plan.

Fakta om Thomas Storm
52 år og gift med Ditte. sammen har de Noah og Emil på 13 og 14 år, og derudover har Thomas Jacob og Emma på 21 og 24 år.
Efter sin soldatertid hos Den Kongelige Livgarde har han foreløbig været 34 år på det private arbejdsmarked og er nu skandinavisk slagschef hos Vikan A/S i Skive.
Thomas Storm har været medlem af Favrskov Byråd i 13 år og har stor erfaring fra forskellige udvalgsposter. Ligesom i den sidste byrådsperiode er Thomas sammen med Birgit Liin også i den indeværende periode Venstres to medlemmer af Økonomiudvalget.
I sin fritid dyrker han motion med oldboys fodbold, golf samt cykel- og løbeture og nyder ellers at slappe af med familien i sommerhuset på Mols.

Skriv en kommentar


Kunne du lide denne artikel?

Tilmeld dig nyhedsbrevet og modtag nyheder i din indbakke. Det er gratis.Bedre sent end aldrig…

Bedre sent end aldrig…

Dagens ”SYNSPUNKT” fik både Eva Damsgaard (O) og Thake Fogh Cordt (Ø) til tasterne ... læs mere
Billeder af mandagens flotte vintervejr.

Billeder af mandagens flotte vintervejr.

Mandagen var både råkold og smuk. Her kommer du med til skov og mark ... læs mere
Mange spørger sig selv: ”Stikker min elregning af?”

Mange spørger sig selv: ”Stikker min elregning af?”

Faktatjek: Kan det betale sig at droppe julelysene? ... læs mere
Mørke skyer over boligmarkedet

Mørke skyer over boligmarkedet

Højere renter, massiv inflation og økonomisk usikkerhed sætter en fed streg under en igangværende tilbagegang ... læs mere
Spar masser af penge!

Spar masser af penge!

Black Week og Black Friday bliver nogle af årets største shoppingdage ... læs mere
Thorsø skruer ned for julelyset

Thorsø skruer ned for julelyset

I to år har Thorsø Håndværker og Borgerforening arbejdet intenst på at få skabt en julebelysning i byen lidt ud over det normale ... læs mere
I dag er det kampdag for mændene

I dag er det kampdag for mændene

Kære læser, vi taler meget om kvindernes internationale kampdag den 8. marts, men knap så meget om den kampdag, mændene har kunnet fejre hvert år siden 1999 den 19. november – altså i dag lørdag ... læs mere
Italiensk for begyndere

Italiensk for begyndere

Hvis du føler, at et tilbud er for godt til at være sandt – så er det det oftest også ... læs mere
Kvinde fundet død i Lilleåen i Hadsten

Kvinde fundet død i Lilleåen i Hadsten

79-årig fundet død i åen ... læs mere
Mænd i alle hjem, forener eder!

Mænd i alle hjem, forener eder!

Lørdag den 19. november er det vores internationale kampdag ... læs mere
Flere overlever lungekræft

Flere overlever lungekræft

Overlevelsen efter lungekræft er steget markant. Kvinder i Danmark har nu den højeste 1-årsoverlevelse blandt kvinder i Norden. Også blandt mænd er der stor fremgang ... læs mere
Loading...